Sabırsızlıkla bekliyorum, fakat PS3 demosu geç gelicek. Napıcam bilemiyorum Xbox sahibi biri misafirlik yapar inşallah bana . PC grafikleri ciddi ciddi igrenç.
Bi gelse marketplace'e resimli mesimli inceleyeceğim de gelmedi meret.
çok güzelde bide şu arkadaki kameraman ve seyircileri güzel yapsalar bluray disk var elerinde istese yaparlar
Seyirciler ve kameramanlar 3D ve çok gerçekçi zaten.
8 9 senedir konaminin futbol oyunlarını oynuyorum ama bu seneki pesi hiç tutmadım bana kalırsa fifa08 şu ana kadarki en iyi fifa olacak oynanış güzel gibi duruyor ama çok daha iyi olması lazım bu arada peste de sesler hiç kaliteli değil
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
O AF den kaynaklı. İstediği kadar AF olsun yine çok ilerlerini çizmesi imkansız gibi.
Ama çim çok kaliteli oynarken göreceksiniz. 07 de mükemmeldi. Ayrıca PC ciler şu grafiklerle oynuyor:
Siz yukarıdaki grafiklerde kusur arıyorsunuz Ayıp ayıp Konsolda gördüğüm en iyi grafiklerdendir Fifa serisi.
şimdi sen bu ss lerdeki seyircileri beğendin mi???
Ben onları ibret alın diye gösterdim rezalet oldukları için
yeni oyundao kartondan admalar yok dimi
Bu fifa 08 PC versiyonu arkadaşım yeni oyun işte.
ssler manyak oynanışta onlar kadar manyak olsa keşke ama pek umudum yok......
bu arada PC grafikleri rezaletmiş gerçeketen.........
abımde pc demo yu yuklemıs pc bolumundekı herkes ea ye duz gıdıyormus boyle olurmu ya sen konsollara yap pcyı yıne unut
bu sefer konami sert kayaya çarptı fifa08 aşmış
fifa 08 yüzünden pes fanları ne yapacaklarını şaşırdı , yakında bu adamların neden gözlerinin üstünde kaşı var diye kötü diyecekler
Ya koymayın şu pc ss lerini, midem bulanıyor.
guzel oyun yapsinlarda hem grafik hem oynanabilirlik olarak...hangi firma yaparsa yapsin farketmez yeterki futbola doyalim
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Arkadaşlar şu iki videoyu kesinlikle izleyin!
GC 2007 Developer Walkthrough Pt. 1 HD
GC 2007 Developer Walkthrough Pt. 2 HD
Allahım o çalımlar ne güzel olmuş ya
Tekrar hatırlatıyorum izleyin bu videoyu arkadaşlar.