Şimdi Ara

Futbol Dersleri: Ders 2: GALATASARAY (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -------------------------------------------------
    30. hafta Ankaragücü - Galatasaray..: 0 - 8
    30. hafta Beşiktaş - Gençlerbirliği.: 3 - 1

    o sezon son maçlar böyledydi . . .
    --------------:O--G--B-M-A--Y--AV--P-
    1 Galatasaray :30 20 6 4 74 21 +53 66
    2 Beşiktaş :30 19 9 2 68 23 +45 66
    --------------------------------------
    14 Bakırköyspo:30 8 5 17 36 48 -12 29
    15 Aydınspor :30 6 9 15 23 50 -27 27
    16 Konyaspor :30 2 10 18 29 85 -56 16
    --------------------------------------

    GS maçı 1-0 kazansada şampiyonluk ipini göğüsleyecekti , Karşıyaka da 1 puanla ligde kaldı . . .
  • bu fanatikçe ve çocukça yaptığınız tartışmalara asla katılmadığımı ve katılmıyacağımı biliyorsunuz. Çünkü ben tartıştığınız konuların çoğunu çok saçma buluyorum.

    1- hangi takım en büyük tartışmanız:

    Bence herşeyde olduğu gibi futbolda da dün yoktur bugün bu sene hangi takım en iyi ise o takım bu sene en büyüktür. ben arşivimden geçmiş maçları seyretmiyorumki nostalji de yapmıyorum. geçen sene en iyi beşiktaştı ondan önce GS, 1989 da FB 1979 da Trabzon. bu sene de bakacağız, şimdilik istanbulspor.

    2- Hakemler kimi destekliyor.

    Hakemler 3 büyüklerin hepsini diğer taakımlara karşı koruyor, ama kendi aralarında GS a ya da FBye yada BJK ya %10 daha fazla desteklemiş ne farkeder ki? siz eğer adalet istiyorsanız ve samimiyseniz önce tüm 3 büyüklerin korunmasına isyan bayrağı açın.

    3- şike ve şaibe konusuna gelince :

    bir takımın küçük bir takıma teşvik primi vermesi bence çok abes değildir. gücün yetiyorsa yen kardeşim adam teşvik primi ile sonucta sahaya REal madridi çıkarmıyorki yine Denizli yine MAlatya takımları beşiktaşın karşısına çıkıyor. sıkıyorsa yen bu çok saçma.
    ANCAK rakip takımın bir oyuncusunu para ile satın alıp oynamamsı isteniyorsa (ZALAD) örneği gibi bu gerçekten bir yüz karasıdır. Ha bunu GS bir kere yapmıştır ama üzerine de bu kadar gitmenin bir gereği yoktur ki. adamlar ülkemize UEFA yı getirmiştir ve onlarca puan kazanmdırmıştır bugün onların sayesinde 4 takımımız Uefaya gitmekte ve Ş.L. ne iki takımla katılmaktayız. 15 sene önceki bir olayı deşmenin bir faydası yoktur.
    (bu zalad akonusunda GS lı oyuncular sıklıkla saçmalamaktadır. aptalca mantıklarını düzelteyim:
    29. Hafta sonucu:
    --------------:O--G--B-M-A--Y--AV--P-
    1 Galatasaray :29 19 6 4 66 21 +45 63
    2 Beşiktaş :29 18 9 2 65 22 +43 63

    görüldüğü gibi son hafta Beşiktaş 4 -0 yense GS 1-0 yense BJK şampiyon oluyordu. GS işini sağlama alıp Zalad ı bağladı. BJK ise bir dürüstlük gösterip böyle *****ce bir olaya tevessül etmedi. normal bir sonuçla ayrıldı. Bu gerçeği saklamanın anlamı yok tam tersine ayıplanmalı ki bir daha yapılmasın. Ama yine baştaki uyarımı BJK lı arkadaşlara yapıyorum lig tarihindeki bu ayıpı iki de bir de GS lı arkadaşların yüzüne vurmanın kimseye faydası olmaz.)
  • Malcolm inan çok komik bir mensin:) Ne olur vurun yüzümüzede bizde utanalım..!!!Arkadaşlar futbol Türkiyede başka Avrupada başka oynanmaz.Bugün G.Sarayı şikeci ilan ederler,dönsünde Türkiyeye futbolda kaç puan kazandırdığına baksınlar.Hala G.sarayın puanlarıyla kaç takım Avrupada maç yapıyor ona baksınlar.Ama arkadaşlar ne olur Malcolm gibi çerkez gibi arkadaşların yüzüne bunları vurmayın,zira kimseye bir faydası olmaz:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 100 de 100SINIRSIZSİNERJİ</i>
    <br />Bak arkadaşım Semra ÖZal ın ne yaptığını herkes biliyor...Hiç canını sıkma..!Şimdi gelelim 8-0 lık A.Gücü maçına..Bak arkadaşım futbol bilgin ne kadar bilmiyorum ama o sene küme düşen takımlardan biri Karşıyakadır,bilmem bilirmisin???.Lütfedersen A.Gücü-K.Yaka maçının bir sonucunu öğren.?Ama şimdi sen bunu bulamazzsın ben yardımcı olayım.A.Gücü:0 K.Yaka:5...:))) Küme düşmeye aday bir takım A.Gücüne 5 tane atabiliyor. Sen şimdi bunada şike dersin:))))
    Gelelim Federasyonların Beşiktaşa:)) değilde G.saraya şampiyonluklar vermesi faslına.Bak arkadaşım Futbol bilgin gerçekten cok zayıf,Bana bu G.sarayın son 10 yılında kazandığı 7 şampiyonluğun kaçında
    Futbol federasyonu başkanı G.saraylıydı.??Lütfen sadece bu sorunun cevabını ver.Ben sana söyliyimmi hepsi Fenerliydi.Ş.Erzik den H.Ulusoyuna kadar..Lütfen bilellimde öyle konuşalım..!!!
    Ama ne G.saray mış be Avrupada çifte kupa kazanırken bile tüm hakemleri ve başta UEFA başkanını bile
    satın aldı:))))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Futbol bilgimizi hesaba çekiyorsun ama bir arkadaş sana cvp vermiş KSK nın durumuyla ilgili. Senin de futbol bilgin bu kadar demek ki. Olsun üzülme! Hem düşmeye aday KSK nın, düşmemek için A.gücü nden maç satın alma ihtimali de en az gs kadardır. Biri en üste çıkmak için biri de en düşmemek için işi parayla bağlamışlar. Nasılsa alan-veren memnun!Bunların ikisi de tesadüf mü? Gs liysen kendi takımını iyice araştır da bu şerrefsizlikleri yapan yöneticilerinizden böyle köklü bir kulübün ismini nasıl lekelediklerinin hesabını sor! Güneş balçıkla sıvanmaz. Gs nin özellikle o dönem yaptıkları herkes tarafından alay konusu olmuştu.

    Demişsin ki :”biz ne zaman gs li federasyon başkanı yla şampiyon olduk?”. O kadar konuşuyorsun ama demek ki iki tane gs mecmuası okuyup da karşımıza otorite diye çıkmışsın. Gs 15 yıl aradan sonra nasıl şampiyon oldu ve o dönemin Fed. Başk. kimdi? Hemen söyleyeyim eski gs başk. Ali Uras. (o Uras ki otadaki şike,doping iddialarına gs için kulaklarını tıkamış ve görmezden gelmişti) Eğer inkar ediyorsan nasıl olur da gs li olmayan bir adamı kulübünüze başkan yaptınız?
    Haluk Ulusoy GS li değildi di mi? Evet, futbolu baya yakından takip ediyormuşsun

    Ayrıca Malcolm u da bu işlere karıştırdın ya bravo sana! Bize kızacağınıza dediğim gibi kendi yöneticilerinizden hesap sorun bu kara lekeler için! Çünkü istediğiniz kadar inkar edin bu gerçekleri değiştiremezsiniz...
  • Beşiktaş'ın gecen seneki şampiyonluğuna nasıl kulp takılıyor anlamıyorum.Ben bir F.bahce taraftarıyım ama bu Beşiktaş'ın hakkıyla aldıgı şampiyonluğu tebrik etmeme engel teşkil etmiyor..
    Derbilerin hepsini kazanmışlar daha neyapsın adamlar..98. dakika da penaltımı attılar..(bu arada cerkez bir düzekltme yapiim..o penaltıyı çalan hakem Ahmet ÇAKAR değil Vahap BEYAZ'dır ve o hakemin son yönettiği karşılaşmadır o maç)
    G.saray Avrupa'da bizi başarıyla temsil etmiştir bu yüzden kendileeiyle gurur duymuşuzdur.Her ne kadar onlar buna inanmasa da..G.saray'ın Avrupa maçlarında kaç penalştı kazanmıştır..Maç başına ortalaması nedir?Bir de 4 yıl şampiyon oldugunuz dönemdeki penaltı ortalamasına bakınız..Arif , Emre gibiler penaltı yaratma işini meslek haline dönüştürmüşlerdi artık..O EMre aynı şeyi İtalya'Da da yapıyor ama bu yaptıkları hep kart görmesine sebep oluyor..
    4 sene şampiyon olmuş GS eyvallah..bu 4 şampiyonlukda kaç derbi kaznmış kaçını kaybetmiş..
    Lütfen başkalarının şampiyonluğuna çamur atmaktan vazgeçip , biraz kendi tarihinizle ilgileniniz..Hangi takımın şampiyonlar ligi posterinde ,mehmet agar gibi ne idüğü belirsiz adamlar yer alır..Posteriniz de bile adama yer vermişssiz, yardımlarına karşı bir lutuf herhalde..
    Anlamadığım birşey de bu ülkedeki F.TERİM fenomeni..
    Neden bu kadar büyütülür bu adam bir türlü anlamam..Kendisinden sonra gelen hep ondan daha büyük işler yaptı..
    Bakınız Milan'a , bakınız Lucescu'lu GS'ya , bakınız M.denizli'li , Ş.Güneş'li milli takıma..E bu adam niye böyle grallar gibi muamele görür. Mehmet AĞAR'la samimi ahbaplığından dolayı mı?

    Neyse kısa keseyim..
  • Jeremy , KSK örneğini ben verdim öncelikle , ben bir Galatasaray taraftarıyım , size söyliyeceğim şudur , şaibesaray lafı aldı başını gidiyor tamam eyvallah şaibe vardır ,buna söyliyecek bir şey yok , Ankaragücü maçı satıştır bunada lafım yok ki koyu Galatasaray'lı olarak , Galatasaray taraftarları arasında parasıyla değil mi kardeşim espirisini bile yapmışızdır ,ama 4 şampiyonluk ta şaibe değil kayrılma vardır ikisi farklı şeyler ve ayrıca bana kimse diyemez BJK ve Fenerbahçe sıfır şaibedir diye . . . Gelelim tezimize ben geçen sene başlarken BJK şampiyon demiştim ve yaklaşık 10 kişi ile iddaya girmiştim , BJK geçen sene 100. yıl kutlamaları dolayısıyla şampiyon yapıldı buda şaibe değildir , bir kıyaktır ,(2005 ve 2007 GS ve FB diorum) demek istediğim şu bazen takımların haberi olmadan şampiyon yapılıyor , şampiyonluğa en az hasret kalan neden fenerbahcedir çünkü Medyanın federasyon üzerindeki baskısı fazladır , medya; gazetesini satıp TV sini izlettirmek ister en fazla taraftar fb de olduğu için fb okurunun gazete almasını isteyecektir kaybeden bir fenerbahce taraftarı olarak ben ertesi gün (kaybedilmiş maçın ardından) gazete almam , baskı altında kalan federasyonlarda 3 büyüklerin herhangi birini şampiyon yapmaktadır benim diğer bir tezimde bu ,TEZ diorum dikkatinizi çekerim.
    Derbileri konuşmuşsun anlatmışsın Lig 18 takımdan oluşuyor(daha önceleri takım sayısı azmış)ama şu varki ligde her zaman fazla galip gelen yada az yenilen takım şampiyon olmamıştır beşiktaş nağmalup şampiyon GS namağlup ikinci tarihte böyle olaylar yaşanmıştır , yani sen beni yenmişim ben az derbi kazanmışım vs vs sende anadoluda yenilmişsin , ve bjk geçen sene derbileride süper futbolu sayesinde değil akıllı Lucescu sayesinde kazanmıştır (ha öle veya böle kazanmıştır tebrikler). . .
    Fatih Terim'i sevmeyenler tarafında biri olarak onun hakkındaki görüşlerine tamamen katılıyorum ancak hani yiğidi öldür hakkını yeme derler ya Fatih Terim Milan yerine Juvecentus'a gitseydi çok daha başarılı olurdu Milan'da şehir medyası bile altını üstüne getiriyor takımın , bir de şu var saydığın teknik adamlar içersinde Lucescu hariç futbol bilgisi mükemmel diyebileceğimiz kimse yok , hele Ş.Güneş tamamen şanslı bir dönemecin evresinde olduğu için başarılı oldu , bknz senol güneş dönemindeki en önemli maclar Bre 2 Tr 1 ,Bre 1 Tr 0, Fr 4 Tr 0 ,Fr 4 Tr 0, Fr 3 Tr 2,Eng 2 Tr 0 vs vs sadece baldı derim . . .Takımın başında Lucescu olsa biz dünya kupasını kaldırırdık abarttım :)). . .

    Çerkez ; işte tipik bir fanatik "ha bir de gs nn UEFA yı aldığı aldığı sene Milan maçının 90. dk sında çalınan penaltı desem yeter" bu komik bunu her yerde söyleme , italyanlar bile bal gibi penaltı demişti , kaldı ki senin mantığınla yola çıkarsak Chelsea 1-0 Galatasaray atılan buz gibi gol Chelsea'nin hakemi satın almasıdır Barcelona 2 - 2 Galatasaray verilen 2 kırmızı kart Barçanın hakemi satın almasıdır , hayır sadece hakem hatalarıdır , ki o penaltıda hakem hatası yoktu buz gibi penaltıydı . . .Ayrıca gecen sene sizde o GS'lı federasyon başkanı sayesinde şampiyon oldunuz . . .
  • Fenerbahce yönetimi, Sampiyonlar Ligi ön eleme maci öncesi Futbol Federsayonu'na basvurarak Gaziantepspor'la oynayacagi lig macinin ereltenmesini istedi.
    Futbol Federasyonu da bu istegi yerinde bularak maci erteledi.
    Hayirli olur insallah. Oynanacak mac bir "ön eleme" maci.
    Talep erteleme, sonuc erelemenin kabulü.
    SImdi ben de hafizasi yerinde bir Türk vatandasi olarak biraz geriye gidiyor ve son iki yili hatirlamaya calisiyorum.
    Iki sezon önc Galatasaray, Sampiyonlar Ligi ceyrek final maci oynayacak. Ayni hafta sari krimizili takimin yanlis hatirlamiyorsam (böyle seyleri hatirlanacak kadar önemli bumam da ondan) Besiktas'la lig maci var.
    Galatasaray macin ertelenmesi icin basvuruyor.
    Fenerbahce lobisi devreye giriyor. Emniyet müdürülerinin, icisleri bakanlarinin, o zamanin önemli basin mensuplarinin, Fenerbahceli yöneticilerin katildigi bir toplanti yapiliyor ve mac ertelenmiyor.
    Oysa belki de ilk keiz bir Türk takimi Sampiyonlar Ligi'nde yari finlae cikacak ve Türkiye puanlar kazanacak.
    Kimsenin umurumda degil. Galatasaray, Sampiyonlar Ligi'nden eleniyor.

    Galatasaray'in bir Avrupa Sampiyonlugu daha kazanma ihtimali de böylelikle "bertaraf" edilmis oluyor.
    Gecen yil da benzer bir durum yasaniyo.
    ROma'da dayak yiyen Galatasaray Futbol Takimi, Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek finale cikmalarini saglayabilcek Barcelona maci öncesi erteleme istiyor.
    Federasyon da bunu kabul ediyor. Fenerbahce yönetimi ve Fenerbahceli "besleme spor basini" ayaga kalkiyor.
    Bütün bir lig saibeli ilan ediliyor. Fenerbahceliler yürüyüsler yapiyorlar, Fenerbahce Kulübü Baskani , Federasyon Baskani'na tehditler savuruyor, hedef gösteriyor.
    Ortalik toz duman oluyor. ve bakin su Allah'in isine, aradan üc bes ay gecmeden Fenerbahce degil bir Sampiyonlar Ligi finali, bir "ön eleme maci icin" erteleme istiyor.
    Federasyon da kabul ediyor, sIkI mi kabul etmesin!
    Ama Fenerbahce yöneticilerinin mantigiyla bakarsak artik bu lig "saibelidir".
    Kimin sampiyon oldugunun hic ama hic önemi yoktur.
    Lige "saibe" bulasmistir.
    Öyle degil mi Sayin Yildirim ?
    Fatih Altaylı
  • bu spor forumundaki bazı arkadaşların anlama kabiliyetinin sınırlı olduğunu farkettim. (bakınız 1. sayfadaki yazıma sınırsız sinerjiye sahip arkadaşımızın yorumu) normalde bu tip yorumların canımı sıkması gerekir ancak arkadaşın anlamasında bir problem olduğunu varsayarak moralimi bozmayacağım ve TARAFSIZCA yazılarıma bir müddet devam edeceğim.
    ama anlama kabiliyeti sınırlı olanlara tekrar apaçık bir şekilde buradan diyorum ki:<font color='red'><font size='3'><b>BEN SİZİN ANLADIĞINIZ ANLAMDA TAKIM TUTMUYORUUUUUUUUUUUUUUUM</b></font id='size3'></font id='red'>
  • Hollywood şu son dediğinde haklısın son yıllarda büyük klüpler sözde kendi haklarını savunmak için bazı dengesiz ve adalet duygusundan bihaber yöneticileri Futbol şubesi sorumluluğuna getirdiler. Fenerbahçenin bu konuda ayıp ettiğinin farkındayım ve sana tamamen hak veriyorum. ancak Türk sporunun ilerlemesi için sadece rakip takımların yaptığı ayıp ve etik değerlere aykırı uygulamaları değil kendi tuttuğumuz takımın yaptığı ayıpları da görebilmeli ve takımları değil yapılan uygulamaları kınamalıyız.
  • Arkadaşım K.yaka örneği kendimde öyle bir etki yaratmışki hata yapmış olabilirim.Hatalar insanlara yöneliktir.Bak istersen senınle herturlu platformda bunu tartışmaya hazırım..! Ali URAS la G.saray şikeyle şampiyon oldu demişsin hadi diyelim(aslında demeyelim)böyle şampiyon olduk.Hadi bugün UEFA asbaşkanı olan bir adam da bize şampiyonluklar hediye etti,hadi diyelimki H.ULUSOY da ben ne güne duruyorum arkadaş bende veririm dedi ki aynı ULUSOY un çatısı altında şampiyon olmadınızmı. Bunların her türlüsüne sayenizde evet dedik.BANA LÜTFEN G.SARAYIN AVRUPADAKİ HANGİ BAŞARISINDA HAKEM VE UEFA KATKISI VARDI SÖYLERMİSİN?????????????
    Ligde sanıyormusunki onun bunun katkıysıyla:( şampiyon olan bir takım,avrupaya çıkınca çok başarılı olacak.İnsan düşünmezmi ya bunlar nasılsa sizin görüşünüze göre şikeyle champ. oluyorlar e Türkiye ligi avrupadan iyimi oynanıyorki ,G.saray ın sizin tezınızın doğrultusunda toslaması gerek.Siz alnınızın ak sütü şampiyon! olan takımlar nerede Avrupa kantarında..!!!!
    Hadi bunlarıda geçelim Dünya 3. olan takıma bir bakalım:Bülent,K.Hakan,Ergün,H.Şaş,Ü.Davala,Okan,Emre,H.Şükür,Tugay hangi takımda adam oldularda bu kadar başarılı oldular.Alpay,Rüştü gibi oyuncuları kim buldu da onları spor camiasına kazandırdı.Sizde bu G.Saray ve F.Terim antipatisi olduğu sürece çok şampiyonluk yaşarız arkadaşlar..Şunu asla unutmayın bu ülkede herzaman ilkleri yaşatan GALATASARAY dır..!!!!!!
  • Ya arkadaşlar duyanda GS'ın 9 senedir şampiyonlar liginde final oynadıgını falan sanacak.UEFA kupasını aldıgınız sene dışındaki 8 sene de (ki o senede şampiyonlar liginde grup üçüncüsü oldunuz.başarı mıdır değil midir size kalmış) ne yapmış GS..Hakem katkısı olmuşmuş da , penalştı mı vermişmişler de..Ya bırakın Allahaşkına..
    Arif'in Atletico Bilbao maçında kendini yere attığı poziyonu hatırlayın..Türk hakemlerinin hepsi penaltı çalardı ona..Arif de topu kaleye vurmak yerine ki vursa kesin goldü, kendini yere bırakmayı secti, secti çünkü Trükiye'de bu yaptıklarından mukafat aldı..Ama orada ne oldu, çeyrek final uçtuuuu gitti..
    G.S şampiyonlar liginde bir kere başarılı oldu..O da Lucescu zamanında..F.Terim zamanında G.S bir hiç şampiyonlar liginde..E koca hiçi elde etmek için hakem destegine mi ihtiyac var sevgili sınırsız enerji..

    Bir F.Bahçeli olarak F.terim'in başınızdan hiç gitmesini istemiyorum..Çünkü bu kendini begenmişlikle hiç bir şey yapamayacagını gün gibi biliyorum..Artık yanında ne okan , emre , suattan oluşan harika bir orta sahası ne de mehmet agar'ı var..Yavas yavas çöküşnü izleyecegiz ki bunu izlemek bana zevk verecek..
    Kendisini eleştirenlere "Başka Fatih TERİm yok , Onu da sıkmayın " diyebilecek kadar ukala bir insanın çöküşünü izlemek nasıl olur da keyif vermez..O kendini begenmişlik altında ezilmesi nasıl keyif vermez..Sanmayın ki biz G.S'ı 6-0 çok süper oynadıgımızdan yendik..Bu kadar fark oldu çünkü GS teknik direktörü F.TERIM'di.. F.Bahce-G.Saray rekabetinin kalburüstü kaç maçı oldu kimbilir F.TERIM t.direktörülüğünde..Gitmesin abi..GS başında kalsın..Allah'da başınızdan eksik etmesin..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 100 de 100SINIRSIZSİNERJİ</i>
    <br />Arkadaşım K.yaka örneği kendimde öyle bir etki yaratmışki hata yapmış olabilirim.Hatalar insanlara yöneliktir.Bak istersen senınle herturlu platformda bunu tartışmaya hazırım..! Ali URAS la G.saray şikeyle şampiyon oldu demişsin hadi diyelim(aslında demeyelim)böyle şampiyon olduk.Hadi bugün UEFA asbaşkanı olan bir adam da bize şampiyonluklar hediye etti,hadi diyelimki H.ULUSOY da ben ne güne duruyorum arkadaş bende veririm dedi ki aynı ULUSOY un çatısı altında şampiyon olmadınızmı. Bunların her türlüsüne sayenizde evet dedik.BANA LÜTFEN G.SARAYIN AVRUPADAKİ HANGİ BAŞARISINDA HAKEM VE UEFA KATKISI VARDI SÖYLERMİSİN?????????????
    Ligde sanıyormusunki onun bunun katkıysıyla:( şampiyon olan bir takım,avrupaya çıkınca çok başarılı olacak.İnsan düşünmezmi ya bunlar nasılsa sizin görüşünüze göre şikeyle champ. oluyorlar e Türkiye ligi avrupadan iyimi oynanıyorki ,G.saray ın sizin tezınızın doğrultusunda toslaması gerek.Siz alnınızın ak sütü şampiyon! olan takımlar nerede Avrupa kantarında..!!!!
    Hadi bunlarıda geçelim Dünya 3. olan takıma bir bakalım:Bülent,K.Hakan,Ergün,H.Şaş,Ü.Davala,Okan,Emre,H.Şükür,Tugay hangi takımda adam oldularda bu kadar başarılı oldular.Alpay,Rüştü gibi oyuncuları kim buldu da onları spor camiasına kazandırdı.Sizde bu G.Saray ve F.Terim antipatisi olduğu sürece çok şampiyonluk yaşarız arkadaşlar..Şunu asla unutmayın bu ülkede herzaman ilkleri yaşatan GALATASARAY dır..!!!!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Tabi ki insanlar hata yapabilir ama sen bazı cümlelerinde futbol bilgimizi ölçmeye kalkıp “yaşın kaç” lı cümleler kurarsan, konuşurken-yazarken hata yapma lüksün olmaz.

    Gelelim meseleye. Ali Uras zamanındaki olaylar burada da daha önce çok yazıldı ve eğer yaşın müsait değilse o dönemde futbolu yakından takip edenlere de sorarsan gerekli bilgiyi verirler. “Avrupa’da da mı kollandık?” demişsin. Aslında Jeremy sana güzel cevap vermiş ve duygularıma tercüman olmuş. 9. kez katıldığınız Ş.L. de sadece Luce zamanında çeyrek finale çıktınız. Yani ortada hakemlerin sizi Avr. da kolladığını iddia edeceğimiz bir durum yok ama gs ninTürkiye deki 4 sene üst üste şampiyonluğunda özellikle ilk 2 senesinde hakemler son derece etkili olmuş, aradan geçen sürede de belirli bir kadro oturmuştu. Yani eğer Türkiye de gs kollanmasaydı zaten Avr. da bu duruma gelmesi imkansız olacaktı. Birbirine bağlı iki durum söz konusu. Mesela Beşiktaş ı da 4 sene şampiyon yapsalardı-Şifo Mehmet li, Sergen li, Alpay lı, Amokachi li, Ertuğrul lu kadrosuyla- bakalım o zaman Avr. da neler oluyordu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hollywood</i>
    <br /> size söyliyeceğim şudur , şaibesaray lafı aldı başını gidiyor <b>tamam eyvallah şaibe vardır ,buna söyliyecek bir şey yok , Ankaragücü maçı satıştır bunada lafım yok ki koyu Galatasaray'lı olarak , Galatasaray taraftarları arasında parasıyla değil mi kardeşim espirisini bile yapmışızdır</b>

    <b>Çerkez ; işte tipik bir fanatik</b>
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>


    Siz, takımınızın yaptığı bu pisliklerle espriler yapabilecek kadar pişkin olup “koyu” taraftar olun. Ben(biz) de başımıza gelen bu olayları gündeme getirip neyin ne olduğunu göstermeye çalışarak “fanatik” olalım. Eğer bu fanatiklikse, evet halis muhlis fanatiğim ben arkadaş!!!
  • Hollywood bu forumda biraz önce sana katıldığımı söylemiştim ya. sanırım sana katılmam yeterli değil. seni spor forumunda tebrik ettiğim ilk kişi olarak kayıtlara geçirmek istiyorum. Taraftr olmana rağmen kendi takımınla ilgil gerçekleri görebilmen ve sağlıklı düşünebilmen çok harika bir olay. umarım senin gibi taraftarların sayısı Türkiyede artar.
  • Bak çerkez kardeş , ben koyu Galatasaraylıyım eger fanatik olsaydım , yok öyle bişey derdim inkar ederdim ama hani su malatyaymış , istanbul maçıymış bunlar boş şeyler biz yapmadık federasyon yaptı sizede yaptılar fenerede yaptılar , 100. yıl ayağına sizede federasyonda kıyak yapmadı değil hani, sen fanatiksin çünkü inkar ediorsun , alıntıyı yapıorsun ama kesip bicerken düzgün kes ki laf ters anlaşılmasın senin yazdığın o kısmı görenler , başka şey düşünür , Türkiye Lig'leri tamamen komedidir Ankaragücü ligde başkent takımı kalmaycak korkusuyla Kenan Evrenin emriyle ligden düşürülmesi engellenen bir takımdır , böyle bir takım işte . . .Fanatiklik yapmamı istiyorsan yapayım o maç 1-0 bitseydide şampiyonduk ve final havasında yada finalde Galatasaray asla kaybetmez , oldumu bak fanatik oldum.Nasıl taktık TSYD de 6 tane 6-0 toschak döneminde dahada fanatik olabilirim istersen.Ama komik olurum sizin gibi . . .
    Malcolm , saol arkadaşım beni böyle yapan bir pankarttır , Galatasaraylı olmama ragmen bir gün göztepe maçına gittim Sarı-Kırmızı, Siyah-Beyaz, Sarı-Lacivert üzerine en az 500lük puntolarla yapılmış adamın kafasına vura vura haykıran bir pankart KAHPE BIZANS , 3 büyükler için bir anadolu takımının taraftar görüşü buydu adamlar haklıydı , bakınız 1. lige izmir takımı yok , düşürüldüler , ama birini çıkartacaklar bu sene büyük ihtimalle Manisa Vestel ve Altay ilk iki sırayı alır diorum (Kocaelide var tabi) , uzun lafın kısası federasyonlar CM4 oynuyor . . .
  • hala Beşiktaş ın kollandığını söylüyorsun ya, helal olsun sana. kendi takımının yaptıklarını kabul etmen gerçekten güzel bir olay ama arkasından "siz de yaptınız" deyip topu taca atman iyi değil...
  • gs li federasyonun sürekli gs yi şampiyon yapacak diye bir olayı yok. zaten öyle olsa iyice alenileşir olay. yani zor durumdayken birkaç şampiyonluk verecekler gs ye(verdiler de) ara sıra da aradan çıkıp "adil insan" portresi çizecekler bu arada başkaları da şampiyon olabilir. olay budur... yani biz de şampiyon olduk diye bu kollandığımız anlamına gelmez. şunu da belirteyim; geçen sezonun-özellikle ilk yarısında- aleyhimize inanılmaz hatalar yapıldı ama kazandığımız için bunların üzerinde fazla durulmadı. hatırlatayım dedim. yani gs ile Beşiktaş ı aynı kefeye koyarken insaf et de biraz bunkarı düşün!!!
  • Elbette aynı kefede değiliz , bilmem anlatabildim mi , neyse oynuyoruz görecez federasyon bu sene feneri şampiyon yapacak diorum ben , bir tez daha . . .
    Senin kabul etmemen gayet kötü bir şey ama [V] üzüldüm hala daha sütten çıkma ak kaşık sanıyorsun 3 büyükleri . . .
  • yapar mı yapmaz mı bilmem ama anamızın ak sütü gibi ak bu şampiyonluklarımıza çamur atmayın...
  • kusura bakma ama "biz şaibe yaptık siz de yapmışınızdır(!)" saçmalığının da hiçbir mantıklı açıklaması olamaz!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.