Şimdi Ara

Futbol Depremi (etkisi uzun sürecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belçikada ki şike soruşturması, Mbappe ve Neymar'ın bahtsızlığı felan değil. Bahsettiğim şey. Messi karısının koynunda güzelce keyif yaparken; insiyatif alıp iki kelam laf etmesi şarttır artık. Dünyanın 2 büyük futbolcusundan biri Cristiano Ronaldo'dur. Ve bu iki oyuncudan rol model olabilme hamuruna sahip kişi de yine Ronaldo'dur. Messi futbolu bıraktığında sanmıyorum ki tenezzül edip bi spor programında boy göstersin. Adamın umurunda değil. Çocuklarla arası iyidir, iyi yüreklidir felan ama asla rol model olamaz. Ronaldo olur.

    Fakat gel gör ki Ronaldo'nun başı gerçekten dertte. Bunca suçlamadan milyon dolar, euro ödeyip hapis yatmadan kurtulabileceğini hiç sanmıyorum. Artık öyle bi çılgınlık yaşanıyo ki tecavüz suçlaması en son baktığımda 3 kişiyi bulmuştu. Benim anladığım, ya adam kiminle yattıysa kendine düşman etmeyi becermiş, intikam alıyorlar, YA DA adamın bariz bir kişilik bozukluğu var.
    3 ayrı ülkeden suçlama geldi. Dünyanın en şirret ve paragöz kadınlarına denk gelmiş olmalı ki böyle bir koyun pazarı ortamı yaşansın. Yok öyle değilse adam bildiğin cinsel sapık ve sosyopat. Ne yaptığının, davranışlarının nereye varacağının hesabını yapmaktan aciz. Ve düşünün bu adam futbol medyası ve genç kızlar aracılığıyla göklere çıkarıldı. Ahlaklı, zeki ve ilkeli futbolcu olarak lanse edildi. Belki ALTYAPILARDAKİ binlerce genç çocuk kendine onu örnek aldı. Müslüman dünyasının desteğini dolaylı olarak aldı. Ve lakin Messi'ye öküz ruhlu diyenler, iş ahlakına sahip ve duyarlı futbolcu olarak Ronaldo'yu gösterdi.

    Bu adam milyon dolarlık reklamlar yaptı. Sponsorlar bağladı kendine. Juventus'un itibarına itibar katmak ve Şl şampiyonluğu için gereken motivasyonu sağlamak için takıma dahil edildi. Hırsı, çabukluğu, fırsatçılığı elbette takdire layıktır. Real'deyken yanlışlıkla maçını açtığımda bile hemen kanal değiştiren biriyken, Juventus'a transferi sonrası Juventus'un son 4 maçını canlı izledim. Adam loser kelimesinin tam karşıtı ve kendini kabul ettirme gereği bile duymadan takımın dinaminiğini eline aldı gibi görünüyor.

    Soruşturmalar sonucunda suçlu çıkarsa futbol aleminin kara lekesi olacaktır. Herkesin, bilhassa benim temennim iddiaların asılsız çıkması ve suçlamalardan aklanması yönünde. Çünkü Ronaldo'nun futbola kazandırdığı baskın forvet ve gizli kaptan imajının önemli olduğunu düşünüyorum. Ve azim ve çalışma dendiğinde örnek gösterilecek bir isim. Umarım o kadınların or***u olduğu tescillenir ve iftira ettikleri için cezalarını bulurlar. Aksi halde iddialar ispatlanırsa futbolcular tüm futbolseverlerin gözünde şımarık, davranış bozukluğu olan karaktersiz insan durumuna düşecekler. En azından hiç bir şey olmsa bile taraftarlar idol kabul ettikleri futbolculara artık şüpheyle bakmaya başlayacaklar. Mükemmel örnek insan imajları sarsılacak, bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletini satan bilge -- 10 Ekim 2018; 15:0:59 >







  • Messi Valencia maçında beraberlik golünü iğne deliğinden geçirdiğinde mutlu olan, kalan dakikalarda gol çıkmadığında mutsuz bir şekilde yatağa giden bir insanım. Fakat Ronaldo bir modeldir bunu gözardı edemeyiz. Belki de bi yerlerde birileri hayal kırıklığı ve şaşkınlık içerisindedir.
    Futbol otoritelerinin ve sevilen kişilerin bu konuyla ilgili susmayıp bir şeyler söylemesi gerekiyor. İyi veya kötü endişe veya şaşkınlıklarını dile getirmesi lazım. Bu bir skandaldır. Daha önce Zidane'ın malum kişiye kafa atmasından beri böyle bir skandal olmamıştı. Zidane'ın yaptığı hareket bile doğru sebeplerle yapılmıştı. Dünya Zidane'a hak verdi. Ama bu başka bir skandal. Bundan Ronaldo'yu tanımadan etmeden, karakteri hakkında bilgi olmadan sponsor yapanlar sorumludur. Zaten 'Nike' hamlesini yaptı ama yetmez.
  • her şeyi ğeçtim, ronaldo mu ğizli kaptan? ne kaptanı acaba yazsam ban yerim takım arkadaşı ğol atınca sevineceğine öfkelenen sinirlenen adamdan kaptan yaratıp rolmodel yaratıyorsan daha da komik
  • Ancak kendisi gibi kekolara rol model olabilir o apaçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 10 Ekim 2018; 17:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi bir futbolcudur. emekli olduktan sonra yorumcu olmak ya da futbolda başka alanlarda görev yapmak gibi bir mecburiyeti yok kendisini kanıtlamak için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.