Şimdi Ara

Futbol bölümü yöneticilerinin yaptığı haksızlıklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu konu altında bile saçma sapan bir sürü yorum var.Nedir arkadaş internette yaşanan bir olayı gerçeğe dökme aşkınız? Hayatınızda değer verdiğiniz başka hiç mi bir şey yok?

    Benim bahsettiğim sadece BJK taraftarı diğerine yapıyor falan değil ki.GS taraftarları arasında da var troll.Konu içinde görünce basıyorum blok bir daha görmüyorum.

    Ancak sürekli olarak futbol bölümünde takılan ve konuları çok daha yoğun olarak inceleme fırsatı olan birilerinin olması lazım.Konu hakkında düşüncesi olması lazım, şikayet edilen mesajın nasıl geliştiğini görmesi ve gerekiyorsa başlangıç noktasından itibaren cezalandırması lazım.
  • Beyler hiç kafanıza takmayın bu sorun asla ve asla çözülmeyecektir.

    Mesajınıza alıntı yapanlara cevap vermeyin, ilgilenmeyin.

    Zaten bende eski bölüm yöneticisiydim.

    İstemedim kendim bıraktım.

    Şaka şaka kibar feyzo gibi kovdular
  • Oha, Beşiktaşlılar bu konuyu bile şikayet etmiş. Her yerde kollanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gielenberg

    Futbol bölümünde her zaman bir ayarsizlik var ve olacakta. Senelerdir bunu duzeltemedik. Yönetici arkadaşlar birazda bizim duzelmemizi bekliyor açıkçası. Çünkü her kim gelirse gelsin yönetici olarak bir takımın yada bir grubu %100 memnun etmesi mümkün değil. Illaki çatlak sesler çıkacaktır ki buda normal.

    Futbol ile alakası olmayan, kabuk tutmuş her kesimden taraftarın canını sıkan konuları sürekli dile getiren ve bu konular ile taraftarı geren kişilere izin verilmemesi gerekiyor. Ve özellikle ceza konusunda futbol bölümünde kelime bazlı hareket edildiği için belli bir standardin yakalanması gerekiyor. Yani demek istediğim şudur ki her yeni gelen yönetici arkadaş ile ceza verilmesi sebeplerinin değiştirilmesi. Örneğin geçtiğimiz dönemlerde ozellikle Fb şike olayları patlak verdikten sonra 3. Kişilere hakaret cezaları inanılmaz zirve yapmıştı. Çok iyi hatırlıyorum çünkü küçük birşey dahi olsa bu genellemeden 15 gün ceza alıyordum. Seneleeeerdir buraya yazıyorum her türlü cezaya mazur kaldım ama yine yazıyorum, sıkıntı yok. Son dönemlerde 15 gün ceza alan kimse kaldı mı yada 3. Kişilere hakaretten ceza alan? (Benim kullanmadığım ama genel olarak kullanılan kelimeler) Ağlamak, kivranmak, kudurmak, çıldırmak kelimelerinden dolayı 15 gün alan var mı? Yok. Demekki bir standarda sahip değil futbol bölümü. Buda söyle aciklanabilir, Her gelen yönetici arkadaş yada arkadaşlar kendilerine göre ceza gerektirecek konuları belirliyorlar ki bu bile dönem dönem değişiklik gösteriyor. Çünkü daha önceleri üst seviye yönetici arkadaşlar ile yaptığım görüşmede, Daha doğrusu yönetici olarak başvurduğum dönemde @Evren ile olan görüşmemizde bana cezalarimin fazla olmasından dolayı yöneticilik verilmesinin sıkıntı olabileceğini söyledi ki haksizda bulmadım o dönem. Fakat böyle bir sistemsizlik sisteminde yönetilmekte olan bu bölümde aylık bazda değişen ceza sebeplerinden dolayı yemiş olduğum 10larca ceza var hemde 3-4 gün değil, 15 günlük cezalar. Foruma baktığımda bu cezaları alma sebepleri şuan forumun kabul edilen, ceza yada uzaklaştırma gerektirecek birşey olarak kabul edilmedigini görüyorum. Benim yöneticilik başvurusunun geri cevrilmesinin sebebi tam olarak budur.

    Ayrıca yönetici olan arkadaşlar, yönetici olduktan sonra neden sırra kadem basıyor anlamıyorum korkmayın ısırmaz üyeler sizi. Siz ne kadar iç içe olur, konularda en azından 1-2 mesajınız bulunur, forumu aktif olarak kullanırsanız buradaki insanlara da yönetilebiliyoruz, yönetici arkadaşlar burada mesajı verebilirsiniz. Sadece gelen şikayetlere bakarak , baktığınız şikayetin başı ve sonunu bilmeden verdiğiniz cezalar üst üste binerek bir gün patlama noktasına geliyor ve üyeler zıvanadan çıkıyor, hatta yöneticiliği bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Yapmayın böyle.

    Bravo




  • yav kuşları ne takıyonuz başarısız bitikleri . ben sadece yasin selcuk semihe sövmekten ban yedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cilehta

    yav kuşları ne takıyonuz başarısız bitikleri . ben sadece yasin selcuk semihe sövmekten ban yedim

    Vallahi beyler sizde haklısınız ama kimse kusura bakmasın. Daha şikayet konusunda bile bu tarz bir mesaj atılabiliyorsa burada suçun tamamını yöneticilerde değilde kendimizde aramamız gerekiyor.


    Şimdi yönetici arkadaşlar gönüllü olarak burada hizmet vermekte. Bu nedenle hepsinin aynı anda forumda aktif olması beklenemez. Bu tarz bir hizmet için daha profesyonel bir moderasyon kurmak gerekli. Birde bölümün hali malum olduğu için yönetici bulmakta çok zor oluyor. Kurallara uymayan birinden kuralları uygulamasını beklemek garip olur.

    Eksik ve yanlış yapılan işlemler elbette vardır ancak ben şahsen bunların art niyetli olmadığını düşünüyorum. Yanlışlarıda gördükçe veya siz şikayetçi oldukça düzeltmeye çalışıyorum.

    Şimdi sizden isteğim herkes düzgün bir şekilde fikir önerilerini sunsun bizde ona göre bir yol haritası çizip eylem planı oluşturalım.




  • Futbol bolumu icin ne yaparsak yapalım,istersek profesyonel bir ekip kuralım yinede uyeler memnun olmaz.Cogunluk bu bolume zaten kzgın oldugu takımına bir seyler yazmak yada baska takım taraftarına saldırma amaclı geliyor.Bir nevi stres atma yeri olmus.Ozellikle tahrik amaclı yazanlarda cok.Sonra uyarı verildimi niye verildi,mesajm niye silindi yanlı yonetim gibi seyler soyluyorsunuz.

    İnanın ne mesajlara sikayet geliyor siz de sasırırsınız.Gerektigi kadar tarafsız oluyoruz merak etmeyin.Gozden kacan seyler olur ama kimse yoneticiye yanlı,taraflı davranıyor demesin.Gs li veya Bjk li yada baska takımlı hic farketmez,bolumde kurallar dısına cıkan cezayı yer arkadaslar.He sure uzayabilir o sikayet hemen sonuclanmayabilir ama eger sikayette haklıysa uye illaki karsıdaki ceza alır.

    Herkese esit davranmaya calısıyoruz sonucta bizde bi insanız bizimde bir hayatımız var 7/24 burda olamıyoruz.Siz sikyetinizi yapın ,takip edin o konuyu.Gecte olsa illaki sonuc alırsınız.
  • @powerstorm

    Özel mesaj attım bakar mısın. Olayı daha detaylıca anlattım.
  • Merhabalar değerli arkadaşlar.

    Yukarda Powerstorm'da bahsetmiş zaten.Herkesi memnun etmemiz maalesefki mümkün değil.Elimizden geldiğince en adaletli şekilde davranmaya çalışıyoruz.Yetkili arkadaşlarımızda bu yönde elinden geldiğince çabalıyor.

    Ancak birazda siz değerli üyelerimizin bu konuda hassas olmasını bekliyoruz.En basit örneği ile bu konu üzerinde bile silinen mesajlarda birbirinize hakaret etme suretiyle mesaj atmışsınız.Yine Futbol bölümünde kullanılan tahrik edici mesajlarla karşı tarafa cevap verme eğilimine girmişsiniz.

    Bizlerin hataları olmuyormu.Tabiki olacaktır.Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz.Ama her zaman her bu yöndeki mesajımdada belirttiğim gibi önemli olan hatamızdan dönmektir ve aynı hataya tekrar düşmemektir.

    Futbol bölümü forum içinde bulunan en ateşli ve hararetli bölümlerden birtanesi.Hal böyle olunca tartışma çıtası maalesefki yüksek ve dozajı kaçan mesajlarla dolu bir bölüm oluyor.Bu sebeplede bölümde maalesefki cezalarda kaçınılmaz oluyor.

    Peki neler yapabiliriz.Bu konu altında sizlerde uygun bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz bizlerede bölümle alakalı çalışmalarımızda yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Çünkü bu konuda sizlerinde fikirleri önemli.Birbirinizi kırmadan,üzmeden güzel bir şeklide bu konu altında tartışırsanız sanırım yapıcı fikirler çıkacaktır ortaya:)




  • Bir Beşiktaşlı olarak diğer takımlılara yapılan bu haksızlığa tamamen karşıyım. Futbol birbirimizi kırmak rencide etmek tartışmak için değil eğlenmek için var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @conjure

    Özel mesaj attım. Bakar mısın.
  • Bu mudur adil yönetim anlayışı? Gereksiz kelimesi ne zamandan beri hakaret olarak sayıldı ki?

    Bir diğer üyenin mesajlarını kendi düşünceme göre gereksiz gördüğümü söylediğim için 4 gün ceza alıyorum.Böyle bir şey olabilir mi acaba? Üstüne bir de powerstorm diyor ki hakaret etmişsin.Nerede bu hakaret tekrar soruyorum? O zaman hiçbir şekilde cevap vermeyelim?



    Adminlerden biri 4 gün ceza veriyor, diğeri onaylıyor.Destek kısmına açtığım başlık 3 gün sonra yanıtlanıyor ve yanlış değerlendirme olarak görülüyor.


    Adam "ELİNE VERDİLER" yazıyor.Ondan sonra ceza almıyor, bu mudur ?

    Şikayet edin diyorsunuz, ediyorum.Emin olun benim kadar şikayet eden üye sayısı forumda azdır.Neyi veriyorsun eline arkadaşım? Bu mu adil ceza sistemi?

    Robot değiliz diyorsunuz, mesajı bile okumamış ki adam.Ya da ona göre normal bir şey bu.



    İşin komik yanı harekete geçip, değişikliği yapmak yerine robot olmadığınızı savunmanız.Biz demiyoruz ki 7/24 burada bulunun sürekli her yere müdahalede bulunun diye? Biz diyoruz ki en azından konuya hakim olan biri gelsin konunun başına.En azından forumda sürekli aktif olan ve her olan şeyi gören biri gelsin.


    Gelelim yöneticiliğin nasıl yapılacağına.

    conjure un son yazdığı "UYARI" başlığı altında açık ve net olarak diyor ki, belirli kriterlere sahip olmadığımız için artık uyarı puanı falan veremiyoruz.Bundan sonra en ufak hatanızda 4 gün cezayı yersiniz.Nasıl bir mantık bu arkadaş?

    Birileri konuyu trollüyorsa uyarı puanı verir, mesajı silersin.Birileri tahrik ediyorsa 2 uyarı puanı verir mesajı silersin.Biri küfür veya hakaret ediyorsa, ağırlığına göre 4 günden sınırsıza kadar ceza verirsin.UYARI dediğimiz şey aslında "ayağını denk al" demektir.En son hangi yönetici uyarı puanı vermiş acaba?

    Konu bas bas bağırıyor adil bir yönetim istiyoruz diye, sizin yaptığınız kendinizi savunmak.Sıkıntı zaten burada, ülkenin genelinde bir koltuk sevdası var malesef.Görevini yapamıyorsa, objektifliğini yitiriyorsa, yönetici falan olmasın o arkadaş artık.Sonraki gelen ne kadar iyi olur bilemiyorum ancak tutmuyorsa yine değiştirirsin, bu kadar basit.




  • Konu "Futbol bolumunun adminlerinin haksiz banlamalari"



    Yorumlar "Bjk Gs ve Fenerlilerin" kavga etmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

    Konu "Futbol bolumunun adminlerinin haksiz banlamalari"



    Yorumlar "Bjk Gs ve Fenerlilerin" kavga etmesi.

    Hahahahahah dün 15 gün ceza almıştın bugün kaldırılmış.Sebebi neymiş peki?


  • Bu mudur yöneticilik?



    Sizlerden bu arkadaşların hakkında memnuniyet konusu açmanızı rica ediyorum.Lütfen tepkileri dikkate alınız.




  • bjk 3.lüğe mahkumdur yazdım sonuç 1 hafta :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertguler16

    bjk 3.lüğe mahkumdur yazdım sonuç 1 hafta :D

    Aldığınız cezanın ekran görüntüsünü de paylaşın lütfen.
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Şikayetleriniz hala aktif herhangi bir yönetici ilgilenmemiş, bu durumda nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeasme


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertguler16

    bjk 3.lüğe mahkumdur yazdım sonuç 1 hafta :D

    Aldığınız cezanın ekran görüntüsünü de paylaşın lütfen.

    Ben paylaşayım arkadaşın neden ceza aldığını, pek anlayamamış galiba





  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Şikayetleriniz hala aktif herhangi bir yönetici ilgilenmemiş, bu durumda nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?

    Hocam dün öğleden beri nasıl müdahale edilmiyor ondan bahsediyorum? Aktif değiller, forumda konulara hakim değiller.Sıkıntı burada zaten.Bu bölüm forumun en aktif kullanılan bölümlerinden birisi ve sürekli olarak hakaret, taciz edici sözler ve küfür dönüyor.Anında müdahale edilmediği sürece de artmaya devam edecek.Daha fazla vakit ayırabilecek birilerine devretsinler görevlerini.

    2 mesaj üstümdeki üye dün 14 gün ceza almış, bugün açılıyor.Denge yok verilen cezaların seviyesinde.14 gün ceza almış bir üyeyi biri haklı biri haksız nasıl bulabiliyor mesela yöneticilerden?

    Diğer arkadaşın paylaşmasını bu yüzden istedim ve yazdığı 8jk zaten ceza alması için yeterli.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.