Şimdi Ara

Futbol bölümü için önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Diğer konuda arada kaynamasın diye yeni konu açma gereği duydum.
    Bildiğiniz gibi eski sistemde herkes kendi bölümüne yazabiliyordu. Başka takımdan biri yazamazdı. Şimdi serbest ancak görülüyorki bu sistemle de olmuyor.

    Benim önerim. Sistem aynen böyle kalacak fakat konu açmak isteyen kişi hangi takımlıların konusuna yazabileceğini seçebilecek. Genel mesaja açacak ya da sadece kendi taraftarına açıcak. Konu açarken seçenekler önünde olacak.

    Konuyu Beşiktaş bölümüne açıyorsa Beşiktaş ya da Genel diye seçenek olacak.

    Böylece hassas konuları, kendi taraftarından yorum almak isteyenleri diğer takımlılar rahat bırakmış olacak. Eğer provakatörlük yapanlar olursa genel konu açması yasaklanabilir.



  • Birkaç örnek vereyim bu konu hakkında.

    Fenerbahçeliler kendi aralarında rahatça şike konusunu tartışamıyorlar. Birileri araya girip konunun amacından sapmasına, şiddetli tartışmaların çıkmasına sebep olabiliyor.

    Beşiktaşlılar kulübün durumunu kendi aralarında konuşamıyorlar. Şu 1 2 konularında görebildiğiniz gibi Beşiktaşın hassas konularında dalga geçmeler, tahrik etmeler mevcut. Bunları mesaj silerek engelleyemeyiz görünüşte kural dışı bir şey yok ama tansiyonu yükselten yorumlar. Bu tarz konuların nasıl olacağını konuyu açan kişiye bırakmak gerekir. Bir diğer örnekse Takımların maç anakonuları. Maç zamanlarında neler olduğunu hepimiz biliyoruz.

    Diğer taraftan mesela Feda Tişörtleri konusu, sohbet konuları tarzı tartışma ihtimali düşük konuları genel yoruma açabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 11 Haziran 2012; 20:05:53 >




  • yukarı alalım
  • gereksiz bir istek daha

    ya burası DONANIMHABER FORUMU bunu anlamak bu kadar mı zor, antu değil çarşı değil ultraslan değil, senelerce tüm takım taraftarları zaman zaman tartıştık konuştuk eğlendik hatta forumca farklı takım taraftarları halı saha maçları bile yaptık kaç kez, birbirimize mi girdik, kavga mı ettik, 3-5 ergen geldi her yere aynı mesajı yazdı diye futbol bölümünün resmen içine yapıldı, adam gibi üyelerin çoğu forumdan soğudu girmez oldu, böyle bir düzen olmaz, şu an bile bölük pörçük olması hata, ceza sistemi ağırlaşır mesaj yazma engeli üyenin kademesine göre ya da üyelik zamanına göre belirlenir falan ama o takım taraftarı buraya yazamaz diye birşey olmaz, oldu olacak komple futbol bölümü kaldırılsın, bu saçma bölük pörçük düzen yüzünden halı saha konusunu bile biri açınca nerede olduğunu bulamaz hale geldik 50 sayfa dolanıyoruz




  • Burada gazete haberinden bile tahrik olan üyeler var. Bunlar oldukça zaten bu forum düzelmez.

    Bir de forumu 2-3 defa hackleyen bir üye var, mesajında futbol bölümündeki kara listede olan üyeleri yazmış adminler, onun da ekran görüntüsü bende var.

    1. Bu kadar büyük bir forum nasıl hacklenebiliyor?
    2. Bu liste kime göre kara liste? Mesaj yazsan da yazmasan da mimleme durumu var üyeyi.

    Yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.