Şimdi Ara

full str bicheon,pacheon,fire mı ??? Yoksa full str heuksal,pacheon,fire mı ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Eldorado daki char ımı sattım sayılır ben yeni char a şimdiden başlıyorum . Ama bu iki build arasında kaldım size bazı sorularım olacak .

1-) Bu 2 buıld den hangisini seçmeliyim ?
    2-) Söylediğiniz buıld nasıl olmalı örneğin , Bicheon = 80 Fire = 80 Light=70 Pacheon=41 gibi ...
    3-) Fire el yakması kullanacagım . Light ı 70 den arttırmak mantıklı mı ? duyduguma göre skiller güçleniyormus 70+ yapınca .

Şimdilik bu kadar cevaplarınız , yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler .

Şu anda bir char açtım . STR olcak elinde bow war 41 e kdr bow la farm lı gidebilirm diye düşünüyorum .

• bana kalırsa heuksal80 fire80 light60 pacheon80 çünkü pacheona yepyeni büyüler gelcek okçularda artık pvpdeki yerine kavuşcak ama sana kalmış en dogru kararı sen verceksin
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC_MaNGa -- 21 Haziran 2007; 10:18:54 >
  • çift silah kasacaksan da sana çok iyi bi tavsiye bicheon ve heuksal.bunları açtın mı önünde kimse kolay kolay duramaz.ister int ol ister str.ama çift silah kasacaksan başka bi yol arama en güçlü ancak böyle olur.istersen pvp videolarına brikaç tane gördüm ve gerçekten de durum dediğim gibi.double weapon yaz bulursun.ama double weapon sadece bicheon ve heuksal arasında olursagüçlü olrusnu bicheon/pacheon ya da pacheon/heuksal yaparsan sana sadece kasma kolaylığı sağlar okla kasarsın ki okçunun da 1vs1 pvpde en kötü char olduğunun söylemeliyim.videolarda gördüğünüz o aldatmaca okçulara da inanmayın.aynı lvl olduğunu iddia ediyo ama karşısındakine yaptığı vuruşlarla aldığı darbeler arasında nedense dağlar kadar fark neden acaba.okçu bi ihtimal pure int sparcıyı alır ama pvp de :) kendisi str ise.acı ama sro'dan gerçekler

• cevabın için teşekkürler ama pacheon u 80 yapmama gerek yok gibime geliyor . Çünkü Bow u sadece farm için kullanacağım PvP de glaive ve ya blade ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

çift silah kasacaksan da sana çok iyi bi tavsiye bicheon ve heuksal.bunları açtın mı önünde kimse kolay kolay duramaz.ister int ol ister str.ama çift silah kasacaksan başka bi yol arama en güçlü ancak böyle olur.istersen pvp videolarına brikaç tane gördüm ve gerçekten de durum dediğim gibi.double weapon yaz bulursun.ama double weapon sadece bicheon ve heuksal arasında olursagüçlü olrusnu bicheon/pacheon ya da pacheon/heuksal yaparsan sana sadece kasma kolaylığı sağlar okla kasarsın ki okçunun da 1vs1 pvpde en kötü char olduğunun söylemeliyim.videolarda gördüğünüz o aldatmaca okçulara da inanmayın.aynı lvl olduğunu iddia ediyo ama karşısındakine yaptığı vuruşlarla aldığı darbeler arasında nedense dağlar kadar fark neden acaba.okçu bi ihtimal pure int sparcıyı alır ama pvp de :) kendisi str ise.acı ama sro'dan gerçekler

Bicheon ve Heuksal ın bana yararı ?

Heuksal ın hp buff ı yaralı . Sadece . Heuksal yerine Pacheon da atack ım artacak ve daha da uzaqtan atack yapabileceğim ...
    Aynı durum Bicheon içinde geçerli . Hatta bicheon a verip glaive ile PvP yapmak saçma . Bicheon un sadece skill zararı olur . ...

• quote:

Orjinalden alıntı: DMC_MaNGa

bana kalırsa heuksal80 fire80 light60 pacheon80 çünkü pacheona yepyeni büyüler gelcek okçularda artık pvpdeki yerine kavuşcak ama sana kalmış en dogru kararı sen verceksin
    edit:yazım hatası

pacheon u 80 yapacağına cold u 69 yaparsan sana sana daha büyük faydası dokunur.frost nova açarsın intsen buz nukseini de açarsın.en alttaki passive skill de faydalı phy defansını % olarak arttırıyo.pacheondan daha mantıklı en azından pvpde seni kurtaracak skillerin olur.coldu açarsan defansına defans katarsın. hem bufflar da var. 3 force/1 weapon skilleri 2 force/2 weapon skillerinden daha iyidir.tabi 2 weapon heuksal/bicheon ise hariç ama o da şimdilik öyle yeni skiller gelince daha kötü olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

çift silah kasacaksan da sana çok iyi bi tavsiye bicheon ve heuksal.bunları açtın mı önünde kimse kolay kolay duramaz.ister int ol ister str.ama çift silah kasacaksan başka bi yol arama en güçlü ancak böyle olur.istersen pvp videolarına brikaç tane gördüm ve gerçekten de durum dediğim gibi.double weapon yaz bulursun.ama double weapon sadece bicheon ve heuksal arasında olursagüçlü olrusnu bicheon/pacheon ya da pacheon/heuksal yaparsan sana sadece kasma kolaylığı sağlar okla kasarsın ki okçunun da 1vs1 pvpde en kötü char olduğunun söylemeliyim.videolarda gördüğünüz o aldatmaca okçulara da inanmayın.aynı lvl olduğunu iddia ediyo ama karşısındakine yaptığı vuruşlarla aldığı darbeler arasında nedense dağlar kadar fark neden acaba.okçu bi ihtimal pure int sparcıyı alır ama pvp de :) kendisi str ise.acı ama sro'dan gerçekler

Heuksal ın hp buff ı yaralı . Sadece . Heuksal yerine Pacheon da atack ım artacak ve daha da uzaqtan atack yapabileceğim ...
    Aynı durum Bicheon içinde geçerli . Hatta bicheon a verip glaive ile PvP yapmak saçma . Bicheon un sadece skill zararı olur . ...

fazla söze gerek yok gir youtube a yaz duoble weapon dediğim builtlerin ama sedece dedğim buildin pvplerini bi izle.bicheonda block defans ve kd olayı var yanit yatır batrı. işte taktik yatır batır yapıosun sonra heuksala geçip soul spear solu yapıosun sonra ghost spear prince ya da mars herneyse bunu yapıosun rakibin den bu kadar. zaten stun olursa rakibini burdan alma şanıs çok düşük.sen sadece bana atak versin diyosun. senin için defansın hiç mi önemi yok.ozman neden intler hep sworder madem defans önemli değil spear yapsınlar ozman neden intler (genelde sword)hpleri az die heuksaldaki passive HP veren skilli açıyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

fazla söze gerek yok gir youtube a yaz duoble weapon dediğim builtlerin ama sedece dedğim buildin pvplerini bi izle.bicheonda block defans ve kd olayı var yanit yatır batrı. işte taktik yatır batır yapıosun sonra heuksala geçip soul spear solu yapıosun sonra ghost spear prince ya da mars herneyse bunu yapıosun rakibin den bu kadar. zaten stun olursa rakibini burdan alma şanıs çok düşük.sen sadece bana atak versin diyosun. senin için defansın hiç mi önemi yok.ozman neden intler hep sworder madem defans önemli değil spear yapsınlar ozman neden intler (genelde sword)hpleri az die heuksaldaki passive HP veren skilli açıyolar.

Amacım tartışma ortamı yaratmak değil . Herkesin görüşlerini dinlemek .

Ama ben full str olacagım için atack ı düşünüyorum . Zaten HP m fazla . Atağımı ne kdr arttırırsam o kadar iyi .
    Hem bicheon dan kd yapıp sonra elime glaive almak :S ...

• sen bilirsin.gerçi ben de ful atağı sevdiğim için full int spear taraftarıyım için zor kısmı nukeleri yedirmek
  • :)

spear int için çk kötü tek crit : ( Bende int sword + shield bıraqtım . Ama shield imin kötü olduu zamanlar hep zor durumlarda kaldım ... Spear ile ışınlanma olmasa hep ölüosun : )))

Evet diger yorumlar : ) ??
  • Şu an serverda genel olarak 1 tür build var.

Heuksal/Fire/Light/Cold.

Glavier'ların %95'i bu yapılandırmayı tercih etmiş durumda. Fakat Heuksal/Fire/Light/Pacheon yapanlar da var. Böylece Attack Rating'i artırıp maksimum vuruyorlar.

*Evet, bir ana skilin (fire light cold heuksal vb) levelini artırınca oradaki skillerin vuruş güçleri %1 artıyor. Mesela Heuksal'ı 70'den 71'e getirince, yeni skill yok fakat vuruş gücü %1 artıyor.

- - -

Tibet Serverının ilk açıldığı zamanlardaki en kral charlarından biri "Tzunami"ydi. Kendisi silah değiştirme ustasıydı. Full STR idi. Bicheon/Heuksal. Silah değiştirmek basit bir iş değil. Bunu "mükemmele yakın" yapmak da gerçekten zor iş. Yani çok hızlı bir şekilde ve hatasız olarak...

Aynı adam Hybrid buildiyle de bana STR karakterleri yendiğini söyledi. "Nasıl yapıyorsun" diye sorduğumda, yine "switching weapons" yani silahları değiştiriyorum, sword/spear dedi.

Yani "WapTRyphoon"'a sonuna kadar katılıyorum. Çift silah kullanırken glavie yerinde "bow" kullanman işine yaramaz. Tabi level kasmak hariç... Fakat... Yeni Update ile de Bowmanlerin gücünü göreceğiz, bowmanler skilleriyle artık geriye fırlatabilecek, stun gibi kd gibi bir özellik olacak işte bu.

Kesin bir sonuca varamıyoruz. Fakat;

Bicheon/Heuksal/Fire/Light kötü değil. "Şampiyonların" tercihi

Klasik olmak istersen Heuksal/Fire/Light/Cold'u da seçebilirsin.

Tabi yeni skillerle Heuksal/Fire/Light/Pacheon'un yeni gücünü, PvE dışında; PvP deki gücünü de göreceğiz.

Bir de dikkatli kullan skilleri, skill levellerine dikkat et. 300 Mastery sınırı değişmeyecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Şu an serverda genel olarak 1 tür build var.

Heuksal/Fire/Light/Cold.

Glavier'ların %95'i bu yapılandırmayı tercih etmiş durumda. Fakat Heuksal/Fire/Light/Pacheon yapanlar da var. Böylece Attack Rating'i artırıp maksimum vuruyorlar.

*Evet, bir ana skilin (fire light cold heuksal vb) levelini artırınca oradaki skillerin vuruş güçleri %1 artıyor. Mesela Heuksal'ı 70'den 71'e getirince, yeni skill yok fakat vuruş gücü %1 artıyor.

- - -

Tibet Serverının ilk açıldığı zamanlardaki en kral charlarından biri "Tzunami"ydi. Kendisi silah değiştirme ustasıydı. Full STR idi. Bicheon/Heuksal. Silah değiştirmek basit bir iş değil. Bunu "mükemmele yakın" yapmak da gerçekten zor iş. Yani çok hızlı bir şekilde ve hatasız olarak...

Aynı adam Hybrid buildiyle de bana STR karakterleri yendiğini söyledi. "Nasıl yapıyorsun" diye sorduğumda, yine "switching weapons" yani silahları değiştiriyorum, sword/spear dedi.

Yani "WapTRyphoon"'a sonuna kadar katılıyorum. Çift silah kullanırken glavie yerinde "bow" kullanman işine yaramaz. Tabi level kasmak hariç... Fakat... Yeni Update ile de Bowmanlerin gücünü göreceğiz, bowmanler skilleriyle artık geriye fırlatabilecek, stun gibi kd gibi bir özellik olacak işte bu.

Kesin bir sonuca varamıyoruz. Fakat;

Bicheon/Heuksal/Fire/Light kötü değil. "Şampiyonların" tercihi

Klasik olmak istersen Heuksal/Fire/Light/Cold'u da seçebilirsin.

Tabi yeni skillerle Heuksal/Fire/Light/Pacheon'un yeni gücünü, PvE dışında; PvP deki gücünü de göreceğiz.

Bir de dikkatli kullan skilleri, skill levellerine dikkat et. 300 Mastery sınırı değişmeyecek.

cevabın için çok teşekkürler ...

aslında ne yalan söliyim kendime silah değiştirme konusunda pek güvenmiyorum ... O yüzden 41 e kdr bow la gidip , sonra da Glaive veya blade ye dönmek istedim .

o silah değiştirme olayınıda bir Türk ün yapabileceğini pek düşünmüyorum . TTnet dolayı başka bir nedeni yok . Bu lag ile onu yapmak çok zor olurdu heralde .

El yakması ve weapon skilleri dışında başka bir skilli 69+ yapmaya gerek yok o zaman ? ?

Not:Birde klasik en son tercihim olur .

Benim için PvP önemli ama oyuna günlerce saatlerini ayırabilen biri olmadığım için kasmamın da kly olması gerekiyor :S ... Bu dedğim iki buıld de PvP de güzel PvE de hızlı olacagını düşünüorum en azından 41 e kdr. 42 yaparım sonra da kasmam herlade :Pp

• B7B adam silah değiştiryo demişsin bunu macro ile yapıyor yani spearla swordu çok çabuk değiştirmeni sağlıyor. Ayrıca konu ile ilgili valla ben şuan bicheon/pacheon gidiyorum lvl 90 açılacağı için ilerde bow skillerim 20 lvlde daha beyaz kuşu 4 yaptım alttakide pasif 2 lvlde kasarken blade ile kasıyorum şuanlık böyle ilerde bilmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

B7B adam silah değiştiryo demişsin bunu macro ile yapıyor yani spearla swordu çok çabuk değiştirmeni sağlıyor. Ayrıca konu ile ilgili valla ben şuan bicheon/pacheon gidiyorum lvl 90 açılacağı için ilerde bow skillerim 20 lvlde daha beyaz kuşu 4 yaptım alttakide pasif 2 lvlde kasarken blade ile kasıyorum şuanlık böyle ilerde bilmem.

Ben Pacheon u 41 e kdr vermeyi dşünüyrum .

Senn mystery ler neler ?
  • upsssss
  • sana kısa cvp weriyim full str fire glavie ol dewamlı olarak...herzaman için en iyisi
  • İşte yeni başladığım build bu birde böyle deniyecem fire şuan 37 de gerekli skiller açık (şu anlık), lightningde 20 lvlde (şu anlık),bicheonda 48 lvlde (lvlime göre kullanacağım skillerin hepsi max) birde pacheon 20 lvl kuş 4 lvl pasif 2 kendi lvlim 48 hızla farmsız gittiğim için daha fire 37 de kaldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.