Şimdi Ara

Full Paper Mage Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılandırma rehberine baktığımda şöyle puanlarla karşılaştım
    INT: 225
    MP: 132
    HP 3856
    MANA: 7112
    DEFENSE: 941
    Buradakiler Puanmı yoksa Statları Verdikten sonraki halimi neye göre yapılandıracağım ve nasıl yapılandıracağım anlamıdımda Şimdiden teşekkürler

• full paper mage niye full int versin ki mp ile int bonusların yerleri karışmış
    ayrıca full paper mage 132 int bile vermez
  • Tam olarak nasıl yapılandırmalıyım söylermisiniz ben biraz acemiyim de diyorlar şu zırhı giyecek kadar int ver ben onları bilmiyorum tam olarak nasıl yapılandırmalıyım??
  • full mp aban

skiller flame-ice

itemler
    paper set
    lycaon staff
    glass belt
    i.n/ep2
    c.e
    fr

+ yazmadım bütçene göre ayarla
  • Birkaç sorum daha var zahmet olmassa
    1-Skill ve statlar sıfırlanıyor değil mi?
    2-Full Mp'De peki ben zırhçıdan mage kıyafeti alırken ne yapacağım?O kıyafetler int istiyor.ilk levellerde paper zırhı var mı ??
  • Flood Yapmak İstemezdim fakat bir sorum daha var skill ve stat sıfırlamak ne kadar?
  • skill ve statları sıfırlamak için maradonda anvilin arkasında merdiveni çıkınca karşıdaki hacı dayıdan parasını öğrenebilir oradan sıfırlayabilirsin

paper kıyafet 62 int istiyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

skill ve statları sıfırlamak için maradonda anvilin arkasında merdiveni çıkınca karşıdaki hacı dayıdan parasını öğrenebilir oradan sıfırlayabilirsin

çok güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

skill ve statları sıfırlamak için maradonda anvilin arkasında merdiveni çıkınca karşıdaki hacı dayıdan parasını öğrenebilir oradan sıfırlayabilirsin

çok güldüm

Hacı dayı ha

Gerçi adını bende bilmiyorum ama hacı dayı güldürdü bu sefer

• sadece mp vereyim yani :D Hp falan yok.Peki Her ne kadar basit bir soru olsada bir sorum var.Bir süre sonra gelen 2 skill Puanını Aynı yere veremiyorsun.örneğin Flame-İce(İsmi Farklıydı Ko'da unuttum :D )Gidiyorum.Bir süre full Flame verdim.Sonra sadece 1 tane verebiliyorum.Eğer Flame-ice ise diğerini ice'mı vercem?Bide master noluyor?Biraz Başlangıç seviyesi soruları gibi oluyor ama :)
  • lvlin 36 ise 36 flame verdikten sonra flame veremezsin lvl ile eş orantılı devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang9
    sadece mp vereyim yani :D Hp falan yok.Peki Her ne kadar basit bir soru olsada bir sorum var.Bir süre sonra gelen 2 skill Puanını Aynı yere veremiyorsun.örneğin Flame-İce(İsmi Farklıydı Ko'da unuttum :D )Gidiyorum.Bir süre full Flame verdim.Sonra sadece 1 tane verebiliyorum.Eğer Flame-ice ise diğerini ice'mı vercem?Bide master noluyor?Biraz Başlangıç seviyesi soruları gibi oluyor ama :)

master 60 lvla gelınce acıcaksın
  • Çok Teşekkür ederim Cevaplarınız için Son 3 sorum bu sefer cidden gerisi gelmeyecek
    1-Levelle Doğru orantılı Oluyor ya artık 1 tane arttıktan sonra 1 artanı İce'mı vereceğim?
    2-Ben Önce Zırhıçadki zırhları giyebilecek şekilde statlarımı versem daha sıfırlasam daha iyi olur Değil mi?
    3-Master'ın Ne İşe yarıyor?
    Tekrar Tekrar Teşekkürler :D
  • Soru 1: 18 lvl'de flame 18 olur sonra 1 flame 1 ice vererek git

Soru 2:Senin kararın int verirsen pt ihtiyacın olur ama paper ile tek başına zombie kesebilirsin

Soru 3: Magelerdeki ismini unuttum sanırım valor'du mana daha yavaş iner defans ve atak artar
  •  Full Paper Mage Hakkında Yardım

Benim statlar böyle, full paperim
  • Gerçekten Çok Yardımcı Oldunuz Bende 70 İnt Full Mp Gidicem Hp kaç olsa iyi olur sizce :)?
  • mp fullenince hp yüklencen
  • 4500 üstü ise iyidir.Full gear itemlerle 5500 olur ztn
  • Ya Sürekli Mahçup oluyorum ama hep yeni sorular çıkıyor :) Mp Fullenebiliyormu Yani belli bir sınırda kalabiliyormu
  • statlar max 255 olabilir.bu yüzden 255mp kalanı hp veriyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.