Şimdi Ara

FULL OYUN KASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 4 Temmuz 2009; 17:50:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok temiz toplamış bir kasa, alıcaklara tavsiyemdir kolay gelsin abim hayırlı satışlar
  • teşekkürler

• AMD Düşünmesem direk alınabilecek bir kasa...

İyi satışlar dilerim
  • bence alınabilecek en iyi f/p parçaları o/c değerleri harika günlük 4.0ghz de rahat kullanılır

• bilgisayarım olmasaydı almıştım....
  • güzel bir kasa.. arkadaşta güvenilir güzel ürün güzel satıcı hayırlı satışlar dostum en kısa zamanda satılır inş. :)
  • Fiyatta Biraz Oynama Yapabilirsen Bakabiliriz..!!!
  • fiyatta yeterince oynama yaptım zaten şimdilik fiyat son sadece dvd rw hdd fan kontrol bunları çıkararak oynama yapabilirim

• sağolasın dostum yanlız para noktasında bir sıkıntım var senin ürünü exadan mal çeken arkadaşım var sıfırını en fazla 650 ye temin edebilirim ürün çok temiz olduğu için aradaki farka gerek yok sıfıra ne gerek var diye düşünmüştüm teşekkür ederim iyi satışlar iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaniktas61

sağolasın dostum yanlız para noktasında bir sıkıntım var senin ürünü exadan mal çeken arkadaşım var sıfırını en fazla 650 ye temin edebilirim ürün çok temiz olduğu için aradaki farka gerek yok sıfıra ne gerek var diye düşünmüştüm teşekkür ederim iyi satışlar iyi günler

özelden 500 tl gibi ölü fiyat veriyorsun kabul etmeyince çıkıp ilanıma yazıyorsun madem öyle teklifinde buradan yap bu yaptığın çok ayıp

senin arkadaşının kaça getirdiği beni bağlamaz kanıt göster link ver bu parçaları 650 ye sıfır topla link ver fiyatım 500 tl olacak

beni tanıyanlar tanıyor dükkanıma bakarsanız satışlarımı ve fiyatlarımı görürsünüz asla bir malı değerinden fazla satmadım hatta 2.el piyasanın altına sattığımı göreceksiniz

• Çok temiz derli toplu bir kasa fiyatda iyi hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.