Şimdi Ara

FULL İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full de yine indirim var %12 biraz önce mesaj geldi. Saat 12 den 24 e kadar.

• Vatan 2
  • geçen kiralık araba hyundai accent era 1,6 benzinli otomatik vites ile 100 liralık aldım yani 25 litre aldım. alırken ışık yanıyordu bi daha ki ışık yandığında 220 km yapmışım. az geldi bana. yani 220 km de 25 lt. bu da 100 km de 11,5 lt eder ki benim honda civic bile 100 km de 10 lt civarlarında yakıyordu. galiba benzin ucuzluyor ama fazla km gidilemiyor bu benzinle gibi geldi bana. daha önce de böyle şikayetler duymuştum
  • piyasadaki tum 95 oktanlarin ayni oldugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

geçen kiralık araba hyundai accent era 1,6 benzinli otomatik vites ile 100 liralık aldım yani 25 litre aldım. alırken ışık yanıyordu bi daha ki ışık yandığında 220 km yapmışım. az geldi bana. yani 220 km de 25 lt. bu da 100 km de 11,5 lt eder ki benim honda civic bile 100 km de 10 lt civarlarında yakıyordu. galiba benzin ucuzluyor ama fazla km gidilemiyor bu benzinle gibi geldi bana. daha önce de böyle şikayetler duymuştum

ucuz benzin az kilometreeeee
  • Gerçekten var mı böyle bir sıkıntı yaşayan, az km gibi? Eğer 95 oktan diye 91 oktan altı bol solventli benzini satıyorlarsa, vay bizim motorların haline...
  • Bana da herhangi bir sorun yok gibi geldi, geçen gün boş depoyu Full'den 200 TL'ye doldurup şehirlerarası yolculuk yaptım toplamda 313 km gittim, bunun ilk 20 ve son 20 km'si Ankara-Konya yolu şehir içi trafiği mesai başlangıç ve bitişine denk geldi. Toplamda çeyrek depo benzin harcamışım, yaklaşık 100 km'de 4,6 litreye, km'de de yaklaşık 16 kuruşa denk geliyor. Geri kalanını da şehir içi trafiğinde kullanıp toplam 677 km yol yaptım ve çeyrek depo civarı benzin var hala. Bence rakamlar gayet iyi. (bu arada araba 2009 jetta tsi 1,4 benzinli.) Tabii forumu takip ettiğim kadarıyla benzin deposunda bazı sıkıntılar yaşayanlar olmuş onlar hakkında yorum yapamayacağım..
  • Arkadaşlar zaten bu dağıtıcıların çoğu benzini aynı yerden alıyor, full ithal etmiyor bizzat.. dolayısıyla bir fark olacağını sanmıyorum benzinde.. istasyondan kaynaklanan bir sorun olması da düşük ihtimal tüm istasyonlar fulle ait.. o riske girmez..
  • İstanbul fiyatını bilen var mı litre olarak? Geçen indirimde 4.04tl/lt idi ki ondan sonra benzin ucuzladı...
  • 3,92 idi en son indirimde istanbulda.
  • FULL’de Bahar Hiç Bitmiyor!

SADECE HAVALAR DEĞİL CEPLERİNİZ DE ISINIYOR !

BUGÜN ( 20 Mart 2012) öğlen 12: 30 - gece 24. 00 saatleri arası AKARYAKIT VE LPG' DE %12 ' ye varan indirim sizleri bekliyor.

BU FIRSATI KAÇIRMA !!!

Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir. Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır. Kampanya süresince geçerli olan pompa satış fiyatlarımız;

------------- 95 - 97 -------Euro-------LPG

İSTANBUL--4, 18-------------3, 58-------2, 36
    ANKARA----4, 18-------------3, 58-------2, 4
    KOCAELİ---4, 17-------------3, 58-------2, 4
    İZMİR------ 4, 18-------------3, 58------- -
    MERSİN-----4, 18-------------3, 58------- -
    BURSA------4, 18-------------3, 6------- 2, 37
    ANTALYA----4, 2 -------------3, 61-------2, 43
    ESKİŞEHİR 4, 19-------------3, 61 ------ 2, 42
    FULL ŞİŞLİ (İST)4, 18-------3, 58-------2, 35

Bunlar kendi sitesinden aldığım rakamlar ama ben Opetten zaten 2.28'e aldım 2 gün önce otogazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Alper- -- 15 Mayıs 2012; 14:23:54 >

• 2007 peugeot 307 aracıma 10 ay boyunca sürekli 97 oktanını aldım. özellikle indirimleri kovaladım herkese full u övdüm indirimleri mail attım.

sonuç

7500 km önce değiştirdiğim bujiler kirlenmiş araç sabah geç çalışıyordu.yaptığım km olarakda genelde pek bir fark göremedim.motor ustam ne yakıyorsun ispirtomu dedi.

motorun o halini gördükten sonra almıyorum. yakıtın alındığı rafineri aynı. kendi istasyonuda olsa maliyetinin altına benzini satması için katkıyı az koymasından başka yol yok bence. kimse zararına reklam için mal satmaz bu devirde.

hele bence yakıt konusunda çok hassas olan dizel araç sahipleri iki kere düşünmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emule79 -- 15 Mayıs 2012; 14:23:36 >
  • Fiyatlar ve kampanya duyurusu bu şekilde

Akaryakıt liginin şampiyonluk adayı Full, kazandırmaya devam ediyor.

Bugün (15. 05. 2012) öğlen 12. 00 – gece 24. 00 saatleri arası Akaryakıt ve LPG de % 12 ' ye varan indirim.

Full istasyonlarına gel, kazanan sen ol !

Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir. Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır. Kampanya süresince geçerli olan pompa satış fiyatlarımız;

BÖLGE ÜRÜN Pompa Satış Fiyatı
    İSTANBUL 95 3. 92
    97 3. 92
    Euro 3. 41
    LPG 2. 13
    ANKARA 95 3. 93
    97 3. 93
    Euro 3. 41
    LPG 2. 19
    KOCAELİ 95 3. 92
    97 3. 92
    Euro 3. 41
    LPG 2. 17
    İZMİR 95 3. 95
    97 3. 95
    Euro 3. 41

ERDEMLİ 95 3. 94
    97 3. 94
    Euro 3. 40
    BURSA - MERKEZ 95 3. 92
    97 3. 92
    Euro 3. 41
    LPG 2. 15
    ANTALYA 95 3. 94
    97 3. 94
    Euro 3. 41
    LPG 2. 21
    ESKİŞEHİR 95 3. 93
    97 3. 93
    Euro 3. 42
    LPG 2. 19

• Arkadaşlar , AVCILAR AYGAZ da LPG 2.19 , direk kendi istasyonu uzun bir süredir böyle bilginiz olsun. Yeri Türksan Durağında , TOYOTA yanında
  • Bursa 95 oktan 3,92 tl, ayrıca asyacard ile alırsanız 100 liranıza 2 lira da puan veriyor. Saygılar
    219,19 tl ye 56,1 litre benzin aldım 4,4 tl de puan kaandım karşıdaki bp de 95 4,35 liraydı benzin 43 kuruş litre başı az değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Gerçekten var mı böyle bir sıkıntı yaşayan, az km gibi? Eğer 95 oktan diye 91 oktan altı bol solventli benzini satıyorlarsa, vay bizim motorların haline...

Malesef bendede bu tarz sikintilar olmustu az km gidiyor yakit cok denedim kullanim tarzimdandir dedim ama malesef baska yerden aldigimda cok fark ediyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır full den alıyorum çok şükür bir sıkıntı yok bence gayet güzel bir indirim.
    birde şu eleştiren veya işte efendim şöyle böyle diyen arkadaşlara sesleniyoeum beyler kimse size zorla ordan gidinde yakıt alın demiyor.
    her indirim söz konusu olunca marka fanatiklerimi diyeyim veya öylesine konuşan insanlarmı diyeyim hep olumsuz birşeyler söylüyorlar bir sürü karalama kampanyası.
    beyler benim bu firma ile bir ilgim yok sadece ve sadece tüketiciyim Güzel ülkemin sadece ve sadece yerli sermaye ile kurulmuş bir firması bunu yapabiliyorsa helal olsun der teşekkür ederim.
    neden daha büyük oyuncular global markalar bu tip indirimler yapmıyorlar bunu hiç sordunuzmu kendinize????
    ve ayrıca o global markaların istasyonları kendilerine ait değil bir sorun olduğu zaman yakıtla ilgili biz isim hakkımızı kullandırıyoruz yapılan usulsüzlükle bizim ilgimiz yok deyip işin içinden çıkıyorlar.bunun la ilgili çok haber okudum.

bütün istasyonları kendinin olan bir firma bu tür bir riske girermi bide bu piyasada var olmak bu pastadan pay almak isteyen bir firma bu tür işlere girmez.(KALİTESİZ AKARYAKIT GİBİ )

ben alıyorum kullanıyorum bir zararını görmedim çok şükür almayada devam edeceğim .

• Bende Yıllardır Kullanıyorum Bir sıkıntı yaşamadım henüz.
    Bugün Uğrayamadım. 19 mayısta gene indirim yaparlar diye ümid ediyorum.
    kimse kimseye zorla yakıt satmıyor. memnun kalmayanlar memnun oldukları yakıt firmasından alsınlar.
    kullanıyorum memnunum.
  • ben de az km gidiyor diye şikayet etmiştim ama araba bakımdan çıktıktan sonra full 'den gene depoyu fullettim ve performansta yada tüketimde bir fark görmedim.

henüz 1 hafta olmadı önceki indirimin üstünden şimdi gene indirim, bence her hafta indirim yapacaklar artık :)
    ayrıca benzin alsam da almasam da her geçişimde köpüklü yıkatıyrum arabayı 1 tl köpük karşılığında , fırçasız cilalı şampuanla araba he temiz geziyorum sayelerinde :D

full akaryakıtı benimsedik artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emule79

2007 peugeot 307 aracıma 10 ay boyunca sürekli 97 oktanını aldım. özellikle indirimleri kovaladım herkese full u övdüm indirimleri mail attım.

sonuç

7500 km önce değiştirdiğim bujiler kirlenmiş araç sabah geç çalışıyordu.yaptığım km olarakda genelde pek bir fark göremedim.motor ustam ne yakıyorsun ispirtomu dedi.

motorun o halini gördükten sonra almıyorum. yakıtın alındığı rafineri aynı. kendi istasyonuda olsa maliyetinin altına benzini satması için katkıyı az koymasından başka yol yok bence. kimse zararına reklam için mal satmaz bu devirde.

hele bence yakıt konusunda çok hassas olan dizel araç sahipleri iki kere düşünmeli

bujinin zaten değişimi gelmiş, sudan ucuz parça :) ayrıca benzin filtreniz ne zaman değişti en son. son olarak 307 motoru için 97 gereksiz. 97'yi yakacak motora 97 konulmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 15 Mayıs 2012; 22:26:00 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.