Şimdi Ara

full+full sinifinin en dolusu (yersen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2. El piyasasindaki dolandiricilik sahtekarlik almis basini gidiyor. Bugun gordugum bir ilani ve basima gelenleri sizle paylasmak istiyorum.

    Arkadaslar herkes biliyor ki renault'un 2013ten onceki modellerde donanimsi siralamasi kabaca soyle:
    Authentique
    Extreme
    Expression
    Dynamique
    Privilege

    Yani bu araclarin full olabilmesi icin privilege donanimda; full+full donanimda olabilmesi icin privilege in ustune en az sunroof ve multimedya paketi vs gibi ektralari olmasi lazim

    Ama yurdum insani icin baz donanimin bir ustundeki arac full hem de full+full oluyor sanirim. Kendisini kibarca uyarmama ragmen bana verdigi cevap bu:

    Buyrun bu da ilanin linki. Aramizda gecen konusmadan ve beni engelledikten sonra ilanini "full+full" den, "sunroof haric en dolusu" diye degistirmis :))


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-full-orjinall-195090695/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

     full+full sinifinin en dolusu (yersen) full+full sinifinin en dolusu (yersen)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • En sonunda dogru yolu bulmus, full iddiasinda vazgecmis 2. Guncellemenin sonunda :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın ruhsat tarihi 01/12/2014 gözüküyor.

    Bu arkadaş alıp satıyor muhtemelen. Alıp satan arkadaşlara kızmıyorum. Piyasa fiyatından düşüğe alıp piyasa fiyatına veya az üstüne binmek isteyen birine satmak yanlış değil. Fakat işin içine yalan, dolan, hile, laf oyunları, kandırma veya "bilmeyene çakarız" düşüncesi girince kazanılan para da helal olmaktan çıkıyor.

    Ondan sonra da savunma şu. " Alıyoruz satıyoruz da sanki çok mu kazanıyoruz ". Çünkü ne kadar da kazansalar işin içine yalan, dolan girdiği için kazanılanın bereketi kalmıyor. Halbuki kendilerine makul bir kar marjı koyup o kar marjından yukarı satmasalar hem kendileri hem de sattıkları kişiler kazansa ne güzel olur.

    31.500 bu araç için çok. Sorsan o da az kazanıyordur. İşten anlamayanlar bile aldığı aracı aslından piyasa fiyatından yüksek olduğunu bilmeden alıyor ve üstüne kar koyarak satmaya çalışıyor. Halbuki güzel kardeşim sen satarken değil alırken kar etmen lazımdı. Sen bu arabayı yüksek aldın diye sattığın kişilere kendi hatanın cezasını yüklemeya çalışırsın bu ticaretten çıkar.

    Çok dertliyim be forum.




  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    aynen dostum haklısın. mesela bu arabaya 24ten fazla verilen her kuruş ziyan bence. ama adama ederinin 3bin fazlasını teklif etsen, 27bin veriyim desen seni kovalar. öyle bi durum var şu anda 2. el piyasasında. malesef..
  • Bizim komsu megani 18 milyara aldi 24 satiyo bu adam ucmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bekliyorsunki kardeşim ? ülkede araç yok.

    2000 model eski model mercedesler hollandada 2-3 bin euroyken, burda 40-50 bin tl.
    2012 model vw golf 4-5 bin Euroyken fransada burda 60-70bin tl.
    ordaki araçlar hem ucuz hem kmsi düşük.

    bizim yeğen ww toureg jiple fransadan gelince. onu burda kral ilan ettiler, adam altı üstü inşaat amelesi. (evli kadınlar komşularımız bile bizim yeğene iş atmaya başladı.) herkese diyor ben fransada gece kulubu işletiyorum. ama kimse bilmiyorki inşaat amelesi =)

    eee burda eşeğe biner gibi arabaya biniyorlar bakım yok birşey yok, az birşey diğerlerinden bir iki özellik fazla olsa full+full da yazarlar emsalsiz Trde Tekde yazarlar. 1993 model renoya km si düşük diye 20.000 tl de isterler. çünkü ayarındaki diğer arabalar 300-400 bin kmde olunca.

    suç yönetimde, suriyeden aç insan getireceklerine, almanyadan hollandadan araba getirsinler. politikayı sevmem siyaseti sevmem ama herşeyde politikadan geçiyor siyasetten yönetimden geçiyor. böyle gelişmek olmaz arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepp006 -- 3 Ocak 2015; 4:50:21 >




  • bence sahibinden de yorum tarzı bir şey olacak mesela bir adamın dolandırıcı yada kötü biri olduğunu biliyoruz ( örneğin arabayı siz satmışsınızdır sizde kaza yapmıştır pert kaydı vardır ) ama adam kazasız die ne bilim kilometre düşürüp satmaya kalkıyorlar..
    bende bu full art full olayına karşıyım sitenin buna bir çözüm bulması gerekli bence utanmasanlar şahine (kesinlikle küçümsemiyorum) full +full yazacaklar.piyasa gerçekten çok kötü. . yalancı sahtekar ve aç gözlü satıcılar ,bilinçsiz dikakatsiz temiz alıcılar ile piyasa gerçekten çok kötü.
  • [Deleted by Admins]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.