Şimdi Ara

FULL EURO DİESEL 3.47 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar bugün full benzinlik sitesine girdim sitede aynen

'' 3,47 TL'ye Euro Diesel Olur mu? Kendi İstasyonlarını İşlettiren Full'de olur.
    Gece 02:00 - Sabah 06:00 saatleri aralığında devam eden Euro Diesel kampanyalı satış fiyatımız 01.11.2011 tarihi itibariyle 3,55 TL'den 3,47 TL'ye indirilmiştir.. ''

Kendi istasyonlarını işleten full benzinlik nasıl oluyor bide bu 3.47 olduğunu nasıl anlıyacaz acıp telefonla soracakmıyız ?
    Smdiden tesekkürler

• Benzinde yok sanırım

il bursa- şube nilüfer.
    KİA CEED MOTİON 2009 DİZEL OTOMATİK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgiyi nereden aldınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Bu bilgiyi nereden aldınız acaba ?

msj attilar, ek olarak

http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=63

Herkese selamlar bugün full benzinlik sitesine girdim sitede aynen

'' 3,47 TL'ye Euro Diesel Olur mu? Kendi İstasyonlarını İşlettiren Full'de olur.
    Gece 02:00 - Sabah 06:00 saatleri aralığında devam eden Euro Diesel kampanyalı satış fiyatımız 01.11.2011 tarihi itibariyle 3,55 TL'den 3,47 TL'ye indirilmiştir.. ''

Kendi istasyonlarını işleten full benzinlik nasıl oluyor bide bu 3.47 olduğunu nasıl anlıyacaz acıp telefonla soracakmıyız ?
    Smdiden tesekkürler

Full ün istasyonlarının hepsini full kendi işletiyor, kampanyalar aksi belirtilmediği sürece her istasyonda geçerli

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Bu bilgiyi nereden aldınız acaba ?

msj attilar, ek olarak

http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=63

Eyw. smdi baktm güzel kampanya
  • İndirim ile ilgili ek bilgi olarak %12 Full kart kullanılmadan uygulanmakta, kartı kullanmak istediğiniz takdirde indirim %9'a düşüyor bilginize. Görevli arkadaşlar uyarıyor ancak dikkatli olmakta fayda var.
  • Mrb arkadaşlar,2 gün önce yenibosnadaki full benzinlikten saat 16:00 civarı bankaya yetişmem gerektiği için 20 tl lik lpg aldım,normalde hep kredi kartıyla alır ve depoyu fullerim o günde işim acele olduğu için nakit alayım sonra fullerim dedim,lpg yi aldıktan sonra yola çıktım biraz gittikten sonra farkettimki lpg göstergesindeki ışıklarda hiçbir değişme olmamış halen kırmızı yanıyordu (bu arada arabam uno 60s lpg tankı küçük en fazla 50tl lik gazla doluyor zaten),durumu farkettim fakat yola çıkmıştım,trafik yoğun olduğu için geri dönemedim zaten bankada işim vardı dönüşte hallederim dedim,sonra bana verdikleri fişe bakmak aklıma geldi bir baktım ki 10 tl lik gaz koymuşlar. Dönüşte full e uğradım durumu anlattım,oranın müdürü olduğunu söyledikleri biri konuyla ilgilendi,bu arada ben arabamın başında bekledim,bir süre sonra geldiler güvenlik kamerasına baktıklarını fakat benim verdiğim paranın miktarını göremedikleri söylediler, ee napıcaz dedim,akşama hesap kesimi olacağını hesabın o zaman ortaya çıkacağını söylediler tamam dedim ordan ayrıldım,ertesi gün müdürlerinin yanına tekrar uğradım muhasebecileride ordaydı,bana dedilerki dün o pompacının hesabında para fazla değil eksik bile çıktığını söylediler,yani bizim 10tl nin üstüne yattılar...Demem o ki full benzinliklerinde dikkatli olun,sattıkları ucuz akaryakatın karını başka yollardan sizden tahsil etmesinler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.