Şimdi Ara

FuLL Aksesuar İphone 3G 8G ^^BEYAZ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1,5 ay önce almış olduğum cihazı model yükseltmek adına satıyorum.Cihazı alırken çok araştırdım bu yüzden hiç bir sorunu yok.Kullanmak için aldığım için ful kutu ve aparatlı olmasına dikkat etmiştim.Extra olarak kutu içeriğine dock satın aldım.Cihazda çok çok ufak sorun diye tabir edemeyeceğimiz nokta ; kulaklık girişinin orda çok ufak bi mini çatlak var resimde gözüküyor.Şarj durumu 3G açık 1 gün , kapalı 2 günü çok rahat geçiyor.

Cihaz sorunsuz olup ios 4.2.1 sürümü yüklüdür ios5 custom yüklüdür.( Yani ios 5 görünümdedir , menu olarka extralarda Newsstand,Reminders,Terimal,Activatör,İclous yüklüdür)

3G 8GB olup içerisinde oyun,müzik,video ve program yüklüdür istenirse sıfırlanıp veya extra istek olarak yüklenip yollanabilir.

Sık sorulan sorular :

1) Wi-Fi de sorun varmı
    - Hayır wi-fi si sağlıklı bir şekilde çalışıyor
    2) Ödemeyi nasıl yaparız
    - PTT Kapıda ödeme yollarım kapora verilirse aksi taktirde , hesabıma para yatar yollarım , Get ile alışveriş yaparım fakat parça değişimi yüzünden geri almam.
    3) Ölü pixel varmı? Kronik çatlak varmı ?
    - Hayır cihazda hiç bir donanımsal sorun yok. Sadece kulaklık kısmının ufak bi yerinde mini çatlak var.Şarj girişnide kronik çatlak yok.

Not : Extra farklı sorunuz olursa pm yolu ile iletebilirsiniz.

Fiyat : 389 TL dir ufak bi pazarlık payı vardır

Fotoğraflar :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focus447 -- 26 Ağustos 2012; 23:00:29 >

Güncel Dükkan

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Indirim-dunyasi__u1679966

............................................................................

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Saat-Taki-Dunyasi__u374650
    ...............................................................................
    ...............................................................................

Ayrıntılı Resim İçin;

www.saatcinindunyasi.com

....................................................................................................................................................................................

http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=456924http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=598156http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=758963
  • takip

• 26.08.2012 tarihinde 20 tl değerinde ince şeffaf 0.3mm kalınlığında kılıf alınmıştır , extra olarak ön ekrana koruyucu film çekilmiştir baloncuk yoktur.
    FAKİRİN ÇOCUĞUNUN İÇEMEDİĞİ SÜTÜ ZENGİNİN KÖPEĞİ İÇİYORSA, BANA ADALETTEN SÖZ ETMEYİN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satıcıya dikkat edin dolandırılmayın ....
    referans; Technics, Mene, msamy, demircibu, aliens, freestyler_07, ERGENEKON, vaypcnet, can-selcik, selim_cansiz, Penryn, efee09, srkbrt, cesar_ , onurkarci, djpisagor, tgenc, afrodisiac, Briareos, GORGEOUS, bytepire, selchuk_ , THE_JACKHAL, nesimdural, ufukuzman, UzunERdem, hanjin, dolez, FATALIST, ongn, kakman, muhtar5, uazro, radikal90, uynus, fagala, AliKocoglu, timsah0735, ironpump, heartache, Wolfs Touch, delifirtinaa, mucak35, rEaDy_for_aCtion, stuka, RootBinBash, ORooT, meltem11, karnıyarık, gprsmania, yd33, Miquel, ccnablade, cdcleaner, yayluu, rockerroll

Sorunlu : asyapage: ürün satıp sonra vazgecenlerden
    Raist_can: borcu var gondermedi sadaka olarak kapandı
    FenomenC!, yeni adı Saksaf0n: dolandırıcı, güvenilmez ve sorumsuz alışveriş yaparken iyi düşünün.
    raqwell, yeni adı Focus447: bozuk ürün satan, yalancı, oyalayıcı ve dolandırıcı...
    Disturbed : aman dikkat büyük dolandırıcı...
  • ürün satıldı dostum. Ben antalya'ya hiç ürün satmadım hayırdır ?

Orijinalden alıntı: Focus447

ürün satıldı dostum. Ben antalya'ya hiç ürün satmadım hayırdır ?

kullanıcı adını degiştirince sendemi degiştin, referanslarına bakarsan ürün satmadığını dolandırdığını görürsün....
    referans; Technics, Mene, msamy, demircibu, aliens, freestyler_07, ERGENEKON, vaypcnet, can-selcik, selim_cansiz, Penryn, efee09, srkbrt, cesar_ , onurkarci, djpisagor, tgenc, afrodisiac, Briareos, GORGEOUS, bytepire, selchuk_ , THE_JACKHAL, nesimdural, ufukuzman, UzunERdem, hanjin, dolez, FATALIST, ongn, kakman, muhtar5, uazro, radikal90, uynus, fagala, AliKocoglu, timsah0735, ironpump, heartache, Wolfs Touch, delifirtinaa, mucak35, rEaDy_for_aCtion, stuka, RootBinBash, ORooT, meltem11, karnıyarık, gprsmania, yd33, Miquel, ccnablade, cdcleaner, yayluu, rockerroll

Sorunlu : asyapage: ürün satıp sonra vazgecenlerden
    Raist_can: borcu var gondermedi sadaka olarak kapandı
    FenomenC!, yeni adı Saksaf0n: dolandırıcı, güvenilmez ve sorumsuz alışveriş yaparken iyi düşünün.
    raqwell, yeni adı Focus447: bozuk ürün satan, yalancı, oyalayıcı ve dolandırıcı...
    Disturbed : aman dikkat büyük dolandırıcı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.