Şimdi Ara

Fujifilm Outlet Fotoğraf Makineleri Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
33.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artık Fujifilm Outlet Fırsatlarını bu başlık altından takip edebileceksiniz. Tüm sorularınız için bize mesaj atabilirsiniz.

Fujifilm X-E1 Gövde + XF18-55mm R F2.8-4
    Outlet Satış Fiyatı 2075 TL KDV dahil

Fujifilm Outlet Fotoğraf Makineleri Burada

Fujifilm X-E1

Birçok fotoğraf ustasının küçük boyutlu ve hafif olmasına rağmen uzlaşmasız iyilikte bir resim niteliği sunan fotoğraf makinesi talebine Fujifilm, yeni tanıttığı Fujifilm X-E1 sistem makinesi modeli ile cevap verdi.Daha önce X-Pro1 modelinin tanıtımı ile aynasız sistem makinelerini yepyeni bir nitelik seviyesine yükselten Fujifilm, bu modelin “küçük kardeşi” olan X-E1 modeli ile küçük boyutlu ve aynasız sistem makineleri sınıfında da yepyeni standartlar oluşturdu. X-E1 modelinin donanımı fotoğrafçıların, makinenin küçük boyutları ve hafifliğine rağmen en üst düzeyde fotoğraf çekmelerini mümkün kılmaktadır. X-E1 modelinde, X-Pro1 modelinde de kullanılan 16 Megapiksel APS-C X-Trans CMOS ışık algılayıcı görev yapar. Yüksek çözünürlüklü OLED bakaç sâyesinde konunun algılanması ve planlanması daha rahat olur. İçinde flaşı da barındıran kesif gövdesi ile seyahatlere çok elverişli olan X-E1 modeli, X bağlantısı vâsıtası ile birinci sınıf Fujinon XF objektiflerini kullanabilmektedir. XF objektif çeşitlerinin, 10 adete kadar arttırılması planlanmıştır. Yeni tanıtılan XF 18-55 optik kaydırmalı (zoom) objektif ile kullanıldığında hızlı ve zıtlık yöntemli otomatik netleştirme sistemi, 0,1 sâniye netleştirme hızına ulaşmakta ve böylece hiçbir konunun kaçmasına müsaâde etmemektedir.
    Fujifilm X-E1 modeli gümüş ve siyah renklerde sunulmaktadır.

FUJIFILM FINEPIX X-E1 nitelikleri
    - 16,3 Megapiksel APS-C X-Trans CMOS ışık algılayıcı
    - EXR İşlemci Pro
    - FUJINON XF objektifleri için X türü bağlantı
    - Yüksek çözünürlüklü OLED bakaç (2,36 milyon piksel)
    - 7,1 cm Sıvı kristal ekran (LCD) (460.000 piksel)
    - Dâhilî ve açılan flaş
    - Hâricî flaşlar için flaş bağlantısı (Fujifilm TTL)
    - Küçük boyutlu gövde
    - Film benzetim kipleri (PROVIA, velvia, ASTIA, Tek renkli, Sepya, ProNeg. S, Pro.Neg. H)
    - Tam HD video çekimi (1080p)
    - Türkçe kullanım özelliği

Outlet Fırsat Üründür
    Kutu İçeriği :
    Türkçe kullanım kılavuzu
    Fotoğrafçılık Eğitim Ki
    Fujifilm Türkiye Garanti Belgesi
    Fujifilm Türkiye Faturası
    USB Kablo
    Batarya ve Şarj Aleti

Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece estetiği bozmayacak hafif kılcal çizikler olabilir. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.
    Orijinal üründür ve Fujifilm Türkiye olarak 3 sene garantimiz altındadır. Fujifilm markalı ürünler için Türkiye sınırları içinde Fujifilm Türkiye'den başka teknik servis verebilecek yetkili bir kuruluş mevcut değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujifilm Türkiye -- 7 Ocak 2014; 11:06:13 >

• Umarım yoğun bir çeşitlilik olur burada.
  • Garantisi devam eden faturalı fujifilm marka dijital kameramı servise göndermek isteyince iki kargo ücretinide benden talep ettiler.Bende çok fazla kullanmadğım için 20 tl kargo parası vermek istemedim.Garantiye giden ürünlerin kargo ücretinini biz mi ödemeliyiz?

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Garantisi devam eden faturalı fujifilm marka dijital kameramı servise göndermek isteyince iki kargo ücretinide benden talep ettiler.Bende çok fazla kullanmadğım için 20 tl kargo parası vermek istemedim.Garantiye giden ürünlerin kargo ücretinini biz mi ödemeliyiz?

Yaklaşık bir sene önce servis kargoyu benim karşılayacağımı söylemişti. Daha sonra Hepsiburada aracılığıyla yolladım, ben ürünü yollarken poşetine dahi koyup özenle her parçasıyla yollamıştım ama lens kapağı eksik halde geldi. Hepsiburada'nın da ilgisi sağolsun, kapağı geri alamadım. Cihazı da lensi çizilir diye koydum rafa, 1 senedir öylece duruyor.

Garantisi devam eden faturalı fujifilm marka dijital kameramı servise göndermek isteyince iki kargo ücretinide benden talep ettiler.Bende çok fazla kullanmadğım için 20 tl kargo parası vermek istemedim.Garantiye giden ürünlerin kargo ücretinini biz mi ödemeliyiz?

Tabiki de hayır hocam tüketici koruma yasası da maddesi var garanti kapsamında bir ürünü servise yolluyorsanız ücreti servis ödemek zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Tabiki de hayır hocam tüketici koruma yasası da maddesi var garanti kapsamında bir ürünü servise yolluyorsanız ücreti servis ödemek zorunda

Müşteri hizmetlerinden kadın ısrarla siz ödeyeceksiniz dedi.Yoksa teslim almayız dedi bende vazgeçtim.Bir daha da fujifilm marka birşey almam zaten bu olaydan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 7 Ocak 2014; 11:56:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Müşteri hizmetlerinden kadın ısrarla siz ödeyeceksiniz dedi.Yoksa teslim almayız dedi bende vazgeçtim.Bir daha da fujifilm marka birşey almam zaten bu olaydan sonra

En iyisi aldığınız yere götürün, orası yollasın servise.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba

Servis işlemleri ile bizim alakamız yok aşağıdaki iletişim adresinden servis ile direk görüşebilirsiniz. Bizim tavsiyemiz satıcı firmalar servis gönderimlerini ve takiplerini sizin yerinize yapmaktadır ürünü aldığınız satıcı üzerinden servise gönderin.

http://www.fujifilm.com.tr/teknikservis/dijital.aspx

Outlet Ürün Nedir ?
    Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece ambalajı açılmış olan bu ürünler "Sıfır Ürün" diye tabir edilen ürünler değildir bu açıdan. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.

• kesinlikle satıcıya yükleyin gönderim, sigorta vs vs - öbür taraftan yok kayboldu, kırıldı, ıslandı, tozlandı gibi tartışmalar yaşamazsınız kargolamada. bu ücretsizdir ama satıcı olan bunu ücretsiz sağlamak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikler

Fotoğraf Hassasiyeti 14 Megapiksel
    Ekran Boyu (inch) 2.7 inch
    Ekran Özellikleri LCD
    Digital Zoom Kamera (x) 6.7X
    Optik Zoom 3X
    Video Çözünürlüğü 1280 x 720
    ISO Hassasiyeti Otomatik (100-3200)
    Desteklenen Hafıza Kartı SD Kart, SDHC Kart
    Pil Çeşidi LITHIUM-ION
    Ağırlık Yaklaşık 120 gr

Ürünün Outlet olarak 7 adet Kırmızı 5 Adet beyaz ve 4 adet siyah modeli bulunmaktadır. Piyasa değeri 229 TL olan ürün Outlet olarak 155TL den satılmaktadır. Toplu Alımda (16 adet) 115 TL dir.

Outlet Ürün Nedir ?
    Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece ambalajı açılmış olan bu ürünler "Sıfır Ürün" diye tabir edilen ürünler değildir bu açıdan. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujifilmoutlet

Fujifilm JV300 Fotoğraf Makinesi

Özellikler

Fotoğraf Hassasiyeti 14 Megapiksel
    Ekran Boyu (inch) 2.7 inch
    Ekran Özellikleri LCD
    Digital Zoom Kamera (x) 6.7X
    Optik Zoom 3X
    Video Çözünürlüğü 1280 x 720
    ISO Hassasiyeti Otomatik (100-3200)
    Desteklenen Hafıza Kartı SD Kart, SDHC Kart
    Pil Çeşidi LITHIUM-ION
    Ağırlık Yaklaşık 120 gr

Ürünün Outlet olarak 7 adet Kırmızı 5 Adet beyaz ve 4 adet siyah modeli bulunmaktadır. Piyasa değeri 229 TL olan ürün Outlet olarak 155TL den satılmaktadır. Toplu Alımda (16 adet) 115 TL dir.

Arkadaşlar ürünlerin hepsi bi oto galeriye satılmıştır.

Outlet Ürün Nedir ?

• Arkadaşlar buda benim FUJİFİLM Fotoğraf makinam tüm özellikleri çalışır durumda hiç bi sıkıntısı yok.

İLAN
  • şuanda satış da cihaz yokmu acaba
  • 190 liraya aldığımız fotoğraf makinası pil akması sebebiyle arızalandı. garantiye verdik, kullanıcı hatası dediler. parça değişimi için 95 lira istediler. aldığım makinanın bir üst modeli 125 liraya kampanyadaydı. lanet olsun dedik yapmadan geri gönderin dedik. enişte makinanın içini açıp diş fırçasıyla tüm parçaları sildi. topladığında çalıştı.

teknik servis sorumsuz. bu markaya hiç bulaşmayın
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.