Şimdi Ara

Fuji Film HS28 ve Canon 1100D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan Fuji nin ucuz kompakt bi makinesini kullanmaktayim elimden geldigince kaliteli cekmeye calisiyorum ama makine cok kotu, 550D almak icin para biriktiriyorum 600 TL var 1000 olunca gerisini babam katicak.Bugun bi teshirden belki bulursam detayli incelerim diye ciktim metro city e gittim teshir bulamadim.Ama teknosada Fujifilmin meshur hs serisinden hs28 I gordum dur dedim bi deniyim bazilari cok ovuyo fiyatida baya pahaliydi 1500 ve uzeri olmasi lazim.makineyi actim ama oda ne tam bi rezalet bi vizor var ufacik yakin cekim olsun uzak cekim olsun benim fujiden cok az farki var yan yana koysan secmekte zorlanirsin o derece baya inceledim ama kullanis olarakta berbat bi makine.Donuste akmerkeze ugradim 550D nin acik teshirini buldum ama sarji yoktu hemen yanindaki 1100 D ye baktim bende nasil olsa kardesler deyip.

Makine gayet guzel cok hosuma gitti inanilmaz kalite vardi ufak tefek kusurlari vardi oda lcd nin kucuk olmasi gibi ama 550 D de o sorunlardan hicbiri yok makine gayet guzel peki merak ettigim kisim bu canon ve nikonun fuji ile neredeyse ayni fiyat olup arada boyle devasa fark varken bu hs serisini alanlar kerizmi yoksa benmi tam randimanli kullanamadim cihazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizi gidi sensor beyinlileeer

• Beklenti düzeyi, ihtiyaç ve merağa bakar; dslr-like piyasası belli bir kesimi hedef alır, talep var ki satış var. Asla lüzumsuz deyip geçmeyin, bunları kullanıp beklentilerini fazlasıyla karşılayan insanlar var ve hep de olacaktır. Fotoğrafın f'sinden anlamayıp ego tatmini yapmaya çalışarak kendini rezil edenlerden bahsetmiyorum; tatile giderken çantasına atıp hem hafifliğinden hem de zoom aralığından faydalanarak kullanan ve sonuçlardan fazlasıyla tatmin olan insanlar var.

1500 verilir mi? Orda bi kerizlik var ama işte...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.