Şimdi Ara

Fuat Avni yine döktürmüş. Bakalım bunlar olacak mı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. F.... ve avaneleri Reza'nın yakalanmasıyla girdikleri çıkmazda boğulacaklarını anladılar. Her şeyden korkuyor, titriyorlar.

2. F...., Obama'nın açıklamalarını bizzat dinlemek istedi. Dinlediğinde eli ayağı sinirden titriyordu. 'Beni daha tanımamışlar' dedi.

3. Uluslararası arenada suç sayılacak dosyaları açılacak diye yıllardır ödleri kopuyordu. F...., bunun için çareler arıyor.

4. F...., kendine biat etmeyen kesimleri imha etmek için yeni kirli ve karanlık kumpaslar peşinde. Fidan'ın ekibi iş başında.

5. F...., 'Ben yargılanırsam, hiç biriniz kurtulamazsınız' diye avanelerine korku saldıkça şer ittifakları güçleniyor.

6. Avaneler, F....'in paranoyası haline gelen Cemaat için 'Terörist olduğuna inanan yok' deyince 'Buna çözüm bulun' dedi.

7. Başta Urfa olmak üzere birçok şehirde, Cemaat'e ait olan evler tespit edildi. Operasyon alt yapısı hazırlanıyor.

8. Pkk'lı öğrencilerin kaldığı evlere Gülen'in resim ve kitapları, Cemaat evlerine Öcalan'ın resim ve kitapları yerleştiriliyor.

9. Cemaat ile PKK arasında ilişki varmış gibi göstermek için kumpaslar hazır. Fidan, bu kapsamda yapılanları rapor etti.

10. F...., PKK'yı bahane ederek, Cemaat'i ve kendine oy vermeyen Kürtleri bitirmek istiyor.

11. 'Başkanlık sistemine bir an önce geçmezsek hepimiz biteriz' diye İsrafsaray'da dört dönüyorlar. Davutoğlu'na kimse güvenmiyor.

12. Avaneler, 'David İngilizlerle anlaştı, bize karşı kim varsa parti içinde ve dışında ezip geçelim, son şansımız bu' diyorlar.

13. Cemaat ve PKK'yı ilişkili gösterip Cemaat'in adamlarını ve bazı Kürtleri vatandaşlıktan çıkarmak için plan hazır.

14. F...., gider ayak bile mal mülk sevdasında. Vatandaşlıktan çıkarılacak olanların mülküne el koyacak.

15. Fidan ekibi Işid görünümlü adamlarını piyasaya sürdü.

16. Türkiye genelinde korku atmosferi oluşturup, başkanlıktan başka çare kalmadı algısı oluşturacaklar.

17. F...., gitme zamanının geldiğini anlayınca muhakemesini tamamen yitirdi. Gerekirse ülkeyi ateşe vermeye hazır.

• quote:

Gerekirse ülkeyi ateşe vermeye hazır.

Bunu her defasında söylüyorum zaten. Bu ateşe vermemiş hali mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bize gülerler sevgili dost. Göçmen kuşlara uzun uzun dalar, bize gülerler. Yastıkları başlarının altında değil, boğazlarının üstündedir, bize gülerler. Kirpikleri her solukta biraz daha oturur gözlerine, bize gülerler. Aynı fotoğraf solar hepsinin duvarında, bize gülerler. Sararmış otlar gibi konu­şurlar, bize gülerler. En uzun yolları yarım saatte biter, bize gülerler. Bir tahta sandalyedir büyüklükleri, bize gülerler. Bir cümleye sıra sıra dizilirler, bize gülerler. Birbirlerinin gölgesinde üşür, bize gülerler. Topraklarından başka yalnızlıkları yoktur, bize gülerler. Yüzleri, dökülmüş birer dükkan tabelasıdır, bize gülerler. Herkes birbirinin yüz yıl sonra söyleyeceğini bilir, bize gülerler. Takvimlerinde, çizilmiş bir tek gün yoktur, bize gülerler. Bir suç telaşıyla sıç­rarlar rüyalarından, bize gülerler. ..
  • Buna inanan kaldı mı?

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Fuat Avni'ye itibar etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 7 Nisan 2016; 13:26:38 >

Rtenin operasyon aracı fuatavni

Yandaş ve karşıt herkese fuatavni sayesinde ayar vermeye çalışıyor, suni gündem yaratıyor

Şehitler,torpilliler, yağma, talan, trafik, pahalılık, rüşvet, yolsuzluk fuatavninin umurunda değil birde rtenin

Kul hakkı yiyenler cemaat ve akparti

Benim gözümde ikisinin de hiçbir farkı yok.

Orijinalden alıntı: iniyesta

Fuatavni rtenin ta kendisi

Yandaş ve karşıt herkese fuatavni sayesinde ayar vermeye çalışıyor, suni gündem yaratıyor

Şehitler,torpilliler, yağma, talan, trafik, pahalılık, rüşvet, yolsuzluk fuatavninin umurunda değil birde rtenin

bende öyle düşünüyorum
    Bizim hepimizin içinde zübüklük olmasa, bizler de birer zübük olmasak, aramızdan böyle zübükler büyüyemezdi. Hepimizde birer parça olan zübüklük birleşip işte başımıza böyle zübükler çıkıyor. Oysa zübüklük bizde, bizim içimizde. Onları biz, kendi zübüklüğümüzden yaratıyoruz. Sonra, kendi zübüklüklerimizin bir tek Zübük’te birleştiğini görünce ona kızıyoruz(...)
    Aziz Nesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Fuatavni rtenin ta kendisi

hocam bu iddia aylardır var. devletin imkanları var. bunu bir şekilde tespit edebilirlerdi.

kendisi olmasa bile kurgulanmış özel bir proje de olabilir.

pkklı avniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 6 Nisan 2016; 16:56:41 >
  • ya bu fuat avni bence tamamıyla iktidarın yarattığı bir şey. büyük ihtimalle mit falandır ucu.amacı algı yönetmek, saçma sapan şeyler yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

pkk ile gülenin ilişkisi yokmuş muş, pkk dan istibarat toplyan görevli mitletirin isim listesini kim verdi pkk ya, uyukusunda vuruan polislermizden biride listedekilerdi

pkklı avniye

hocam yanlış düşünüyorsun. PKK nın güneydoğudaki en büyük düşmanı cemaat idi. PKK nın hükümet ile bir dertleri yoktu. cemaatin günaydoğuda okuma salonlarını bizzat gördüm. o çocukları dağa gitmekten kurtardılar. pkk nın insan kaynağını kurutma noktasına getirdikleri için cemaate hükümet vasıtasıyla savaş açtılar. ne yazıkki amaçlarına da ulaştılar. okuma salonlarının tamamını kapattırdılar.

Orijinalden alıntı: Dreatlord

F.... ne demek ?

Foşix

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.