Buffferbloat degerleriniz guzel 75e 8 kullaniyorsunuz sizin icin tt gponun birkac ms ping artisi olur zaten en fazla turknet gelirse ayri tabi simetrik gigabit alirsiniz. Telekomda temel problem upload zaten simetrik yapsalar 100mgbt bile yeterli bir değer gunumuz internet dunyasinda ama 8 up cok darbogaz yapiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FTTH 94Mbit Nokia GPON Hız Sınırı Kaldırıldı. (4. sayfa)

-
-
-
A ise hattında bir problem yok demektir.
-
Benim b yada c geliyor hocam oyun icinde deneme yaptigimda da arti 50 100 ping giriyor yani problem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
0 veya 4 ms hicbir sorun olmadigini gosteriyor hocam bizde nokia gpon ile arti 500leri goruyor upload yuku altindayken 🥺
Evet duydum hocam, umarım sizlerin sıkıntısı en kısa sürede çözülür.
-
benim hala 94mbit sınırda. çözümü nasıl sağlarım ?
-
aynı sorun bendede var 93 mbitte kalıyor fiber.?
ttneti aradım az önce ; fiberde e- kadar olmaz dedim, o zaman hızımızı 100 mbit almak adına %10 kayıp normalse 110 mbite setleyin kayıpsız alalım müşteri olarak dedim. uploadlarıda yarı oranda verin dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 4 Temmuz 2022; 20:30:47 > -
Bu sitenin adı ne linkini bırakabilir misiniz size zahmet
-
ttnet fiber bende hep bu test F çıkıyor, hızımda 94 mbiti geçmiyor. neden olabilir.
-
Bufferbload test yazın. Forumda konusu da var.
https://forum.donanimhaber.com/bufferbloat-hakkinda-bilginiz-varmi--151832969
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Temmuz 2022; 16:0:3 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X