Şimdi Ara

FSX Yardım 1628 hatası !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler hepinize merhaba :) Ben FSXe sardım bu aralar.Biraz demosunu oynadım sonradan Fulle geçmek istedim.İşte indirdim falan kuruluma geçtim.İnstall dedim Yüklemek istediğim yeri seçtiiim.Bir siyah ekran geldi öyle baya kaldı.Sonra bende kurulumu iptal ettim kapattım.Tekrar yüklemek istedim bundada 1628: hatası verdi.Sizce sorun ve çözümü nedir ? Lütfen cevaplarsanız sevinirim.Çünkü kendimi geliştirip bu işi bir hobi olarak yapmak istiyorum.
     FSX Yardım  1628 hatası !!!

• Gençler hiçmi bileniniz yok ?

Orijinalden alıntı: AyberosMan

Gençler hiçmi bileniniz yok ?

Valla hocam ilk defa gördüm bu hatayı. Yüklemeyi bir miktar yapmış olabilir program files/ microsoft games/ fsx var mı diye kontrol edin varsa silin. Ayrıca setup dosyanız da sorun olabilir. farklı bir setup deneyin bulamazsanz msj atın link atayım indirin. Diğer işlemlerde de yardımcı olurum. temiz kurulum yapın yani fsx çıt kırıldımdır biraz yani ama uçuşta en popüler simülasyondur. en çok kaynak bulabileceğin simülasyondur. ama ben grafik hastayısım falan dersen fsx e kurulması gereken eklentiler vardır. bu eklentilerle güzel bi görüntü alabilirsin ama prepar3d diye bir şey de var ki eklentilerle fevkalade görüntüler alabilirsin ama kaynak pek bulamazsın artı çok iyi bi sistemin olması gerek prepar3d için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.