Şimdi Ara

Fsp Hydro k 500w 80+ Psu (Teklif veriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Fsp Hydro k 500w 80+ Psu (Teklif veriniz)
    2021 Ocak ayında alınmış olup garantisi halen devam etmektedir. Garantisi 5 yıl diye biliyorum(Garantisi yok diye seçtim çünkü garanti bitiş tarihini seçemedim, ya cihazımla alakalı ya da uygulama ile alakalı ama garantisi var ve 2021 Ocak ayının 5 inde başlamış olup 5 yıl garantisi vardır . Kutusu mevcut değildir. Yanında power kablosu ile vereceğim. Alındığından bu yana toplamda 2 ay kullanılmıştır. Tertemizdir ve herhangi bir problemi yoktur. Faturası ile birlikte vereceğim. Pazarlık konuşabiliriz. Elden de satarım, isteyene Eft/Havale sonrası kargo da yapabilirim. Şık yan etiket tasarımı ile benzersiz ürün Sessiz çalışma için gelişmiş hava akışı tasarımı Güncel ATX12V & EPS12V standartlarına uyumlu 160V AC'den 280V AC'ye kadar geniş AC giriş aralığı 230V 80PLUS® Bronze sertifikası Yüksek verimlilik ?88% Güçlü tek kanal +12V dizayn PC DIY Meraklıları ve oyuncuların ihtiyacına yönelik flat(düz) kablolar SLI and Crossfire ready 4 Koruma Devresi; Aşırı Akım(OCP), Güç(OPP),Gerilim(OVP), Kısa Devre(SCP) Tüm güvenlik sertifikaları onaylıdır Kabloları : 1 adet ATX 20+4, 1 adet 4+4 pin, 2 adet PCI-E 6+2, 7 adet Sata, 3 adet Molex, 1 adet Floppy Fsp Hydro k 500w 80+ Psu (Teklif veriniz) Fsp Hydro k 500w 80+ Psu (Teklif veriniz) Fsp Hydro k 500w 80+ Psu (Teklif veriniz)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.