Şimdi Ara

Fsp Fortron Source 550W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    700w xigmatek aldığım için satılığa çıkardım.

Kargo alıcıdan

Fsp Fortron Source 550W Fiyat = 50 TL

Fsp Fortron Source 550W Fsp Fortron Source 550W

Teknik özellikler
    http://www.circotech.com/fortron-source-fsp550-80glc-nvidia-certified-sli-ready-dual-xeon-ready-power-supply.html
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817104018

Sanalpazarlinki;
    http://www.sanalpazar.com/Fsp-Fortron-Source-550w__isp12440308

Not:Daha önce yanlışlıkla Bluestorm yazmıştım, Fortron olarak düzeltildi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 15 Kasım 2013; 21:27:40 >

• fatura garanti var mı?
  • Fatura ve garanti yok.
  • önce ürün sonra eft kabul ederseniz alabilirim 50 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

önce ürün sonra eft kabul ederseniz alabilirim 50 tl ye

Sanalpazar da ilan açtım ama endişenizin nedeni kasıtlı olarak arızalı ürün satacağımı mı düşündüğünüzden!?
  • referans 4 tane olması
  • Sanalpazardan açtım ama ben ticaret için alıp satan değilim, 2003'den beri buradayım ve 50 tl için kendimi rezil etmiyeceğime göre
    referansa bu kadar takılmamak lazım... Ben burada referansı 500'nün üzerinde olan üye kazığınıda gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel cevap olmuş..36 referans ile Türkiye'nin en güvenilir insanı olunur sanıyorlar, üç kağıtçı olup çamura yatmak için referansa gerek olmuyor, 500 referansı olanda bu işi yapıyor..Hayırlı satışlar.
  • Bu işi ticaret için yapanların referansı çok oluyor. Ben şimdi kalkıp referansım artsın diye durduk yere parça mı satacağım.Birinden
    ikinci el parça alacaksan ve şüphen varsa üyelik tarihine bakacaksın! 2003'den beri burada olan biri yamuk biri olsa üyelik devam etmezdi herhalde.

Referansı çok olan üye devamlı başkasından alıyor satıyor demektir. Bu alıp da sattığı parçalar içinden örneğin; Anakartı satan adam, bu anakartı
    kurup da üzerine temiz windows yükleyip deniyor mu acaba? Tabi ki hayır! Ondan sonra referansı 500 olan üye kendi de ne olduğunu
    bilmediği anakartı satıyor, kartı takıp windowsu yükleyince 'Aaaa' bir bakıyorsun sata portlarından biri veya ikisi çalışmıyor. Ondan sonra da itiraz bile
    edemiyorsun ama adamın referansı 300 -500...

Neyse!..

Ben Fsp psu yu eksik veya hatadan veya yetersiz kaldığı için satmıyorum... Yeni aldığım ekran kartına yetmez dediler, bunun üzerine gittim xigmatek 700W psu aldım
    ama sorun ekran kartındaymış,kart arızalıymış. Napalım, psu yu almış bulundum. Fps psu ya ihtiyacım kalmadı ama şimdiye kadar küçücük bir sorun dahi yaşatmadı.
    Çok da memnundum... Haa bir de çok kablosu var.Küçük kasalarda zor oluyor.

• nodar kullanıcısına yanıt
    Hocam o yetmez diyenden keseydiniz Xigmatek'in parasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 17 Kasım 2013; 19:19:30 >
  • Özelden gelen mesajlarda ki ortak soru; Sesi nasıl?

Yeni aldığım xigmatek den daha sesli çalışıyor.

Gerçek de bu , doğrusu da bu!
  • kim ne derse desin aldırmayın hocam, forumda ukalalar diz boyu.
    fsp yi çok kullandım , çok sağlam ve kalitelidir.
    hayırlı satışlar dilerim
  • Nømad nikli arkadaşa satılmıştır, hayırlı olsun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.