Şimdi Ara

FSI motor passat tavsiye edermisiniz? 1.6 yakıt tüketimi nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
130.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gvghvgv G kullanıcısına yanıt
     FSI motor passat tavsiye edermisiniz? 1.6 yakıt tüketimi nasıldır?
  • benim 2006 model 1.6 fsi passatım var. şöyle bir durum oldu benim aracım BLV motor tüpe uyumlu, her neyse bir gün benzin almayı unuttum, içinde tüp var ama eve de 100 km falan var neyse dedim sabah alırım, sabah kalktım arabayı çalıştırayım dedim yok çalışmıyor meğer hiç benzin kalmamış benzin pompasını yakmışız, Sivas'ta çözüm oto diye bi yer var oraya götürdüm ustalar neyse saolsunlar yeni pompa taktılar, ondan sonra aracın yakıtı yarıya yarıya azaldı bi gram yakmıyor araç, depoyu fullemiştim en son, 4 aydır benzin almıyorum çoğu zaman da benzin de kullanıyorum, henüz yarım depo yaktı. hatta sanayiden arabayı almayı gittiğide ustaya dedim ki bu ne biçim araba ya dedim, sıkıntısı bitmiyor, usta sadece volswogen ustası sen ne diyon abi dedi volswogen in en sağlam arabası bu dedi, bakma türkiyede tutulmadığına. yani ben 1 yılı geçti arabaya biniyorum çok çok memnunum, temizini bulun ömürlük binin, benim araç manuel 6 ileri.




  • Passat 1.6 FSI kullanıcı olarak yorumlarım ve tüketimimi yazıyorum. Öncelikle piyasada arabayı bilmeden duyumlarla kötüleyen çok ciddi bi kitle var. Bu yüzden ben de soğuktum araca ve 2 yıl önce alacağım aracı bu yorumlar yüzünden 2 yıl sonra almıştım. Araç yakıt olarak üzer diyenler için görsel ekliyorum. 30 km boş trafik şehir içi tüketimim:

     FSI motor passat tavsiye edermisiniz? 1.6 yakıt tüketimi nasıldır?

    Uzun yolda Ankara İstanbul arası Bolu Dağını tünelden değil dağdan geçmeme rağmen yakıt tüketimi 6.1 oldu. Şehir içi full dur kalk 18 km yolda yakıt tüketimi 7.2 civarı oluyor. Ha şöyle ben sürekli gazlayayım dersen clioyla bile 10 litrenin altına inemezsin. Çekiş olarak bir çok 1.6 araçtan daha iyi. Boğulma çekmeme vs hiç yaşamadım. 1.6 102 bg olanla kıyaslanmayacak kadar iyi çekişi. Bilmiyorsun diyenler için 275 bin km boyunca 1.6 102 lik olanı kullandım iyi biliyorum.


    Ses olayına gelince evet motorda bi ses var ama düşük devirlerde duymayacağınız seviyede. Yüksek devirlerde ses çıkıyor ama daha çok basasınız geliyor. Camı açarsanız yüksek devirlerde 6 silindir motormuş ve abarth egzoz varmış gibi hissettiriyor stok halde. Araca binmeden sürmeden yorum yapmayın. Motor zaten tsi ile aynı. Tek farkı 200 cm3 daha fazla hacim ve turbosunun olmaması. Sorusu olan sorabilir eksi ve artı yanlarını detaylı açıklarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 25km de 1tane diş gidiyo yani 4lt yakıyo normal mi sizce? 100kmde 16lt yapar

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.