Şimdi Ara

Frostpunk Versiyon 1.1.0 Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       11bit Studios, bugün Frostpunk için versiyon 1.1.0 güncellemesini yayınladı.

       Bu güncelleme ile birlikte Survivor modu, Survivor modu için başarımlar, NVIDIA Ansel desteği ve hızlı kayıt/yükleme oyuna eklendi.
     
       Survivor modu en zor zorluk seviyesinde bile hayatta kalma teknikleri konusunda ustalaşmış olan oyucular için yepyeni bir meydan okuma getiriyor. Bu modu etkinleştirdiğiniz zaman aktif durdurma kalkıyor. Ayrıca ilerleme sadece otomatik olarak ve oyundan çıktığınız zaman kaydediliyor, bu yüzden vermiş olduğunuz kararların geri dönüşü yok. Zorluk seviyesinin kendisi de daha sert ve zor, insanların ihtiyaçlarını karşılamak veya şehrin hassas ekonomisini dengelemek çok daha zor.
     
       Bunların yanı sıra güncelleme küçük değişiklikler, dengeleme ve hata düzeltmeleri içeriyor. Güncelleme notlarının tamamını buradan okuyabilirsiniz.
     
       Ücretsiz güncellemeler aracılığıyla Frostpunk'a yeni içerikler gelmeye devam edecek. Oyunun yol haritasına buradaki haberden göz atabilirsiniz.
     
       Frostpunk şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Yerelleştirme firması AiBell Game Localization, Frostpunk'a resmi Türkçe dil desteğinin çok yakında geleceğini doğruladı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.