Şimdi Ara

frivolouscopulative.dll başlatmada sorun (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia ekran kartım doğru düzgün çalışmıyordu, heaven benchmarkı açtığımda "sürücü yanıt vermeyi bıraktı ve bu durumdan kurtuldu" gibisinden hatalar çıkıyordu. bir oyuna girince bir süre sonra fps direkt olarak 0'a iniyordu. Ben de virüs taraması yaptım (baidu) ve program bu dll dosyasıyla aynı adı taşıyan farklı klasörlerde 5 dll dosyası buldu. Resolve dedim, kimini onardı kimini sildi. Şimdi ekran kartında bir sorun yok ama pc başlarken "frivolouscopulative.dll başlatmada sorun" diye bir şey çıkıyor. Pc yi kullanabiliyorum ama bunun çıkması her seferinde sinirimi bozuyor.

    google'da araştırdım. 0 sonuç. dll-files'a da baktım. sanki benim pc özel olarak üretmiş gibi bu dll'yi. anlayamadım gitti... Yardımcı olursanız sevinirim.

     frivolouscopulative.dll başlatmada sorun (SS'li)



    Edit: görüntü sürücüsünden hala aynı sorunu almaya devam ediyorum. Yanıt vermeyi bırakıyor ve bu durumdan kurtuluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serebrum -- 3 Temmuz 2016; 13:22:47 >







  • Görüntü vermeyi durdurma ve kurtulma olayı %80 yazılımsal, %20 donanımsal oranlıdır dersem pek yanlış olmaz. Mevcut sürücünüzü uygun bir kaldırma aracısı ile (genelde ddu [display driver uninstall] kullanılır ama benzer başka programlarda kullanabilirsiniz) kaldırıp, kullandığınızdan farklı (en son sürümü kullanıyor iseniz bir eski gibi) bir sürüm yükleyip takip etmeniz yerinde olur. Bahsettiğiniz dll hatası ise muhtemel virüsün verdiği hasarın bir etkisi olarak kalmışa benziyor. Genelde bu kadar basit olmuyorlar ama bir ihtimal "msconfig" ile başlangıç programlarına göz atmanız yerinde olur. Şayet açılışta çalıştırılacaklar listesinde ise iptal ederek bu can sıkıcı durumdan kurtulmanız mümkün olacaktır. Daha kesini işletim sistemini yeniden yüklemek olacaktır ama uğraşamam bu işlerler ile, yamalı bohçayı da pek bir severim derseniz bu linkten indirebileceğiniz far bar recovery tool programını indirip çalıştırın, işlem bitince 2 adet log dosyası oluşturacaktır (farbar recovery tool exe sinin olduğu dizine) onları silmeyin, bir upload sitesine gönderip linki bildirin, şayet tespit edilebilmiş ise size bir fix dosyası hazırlayacağım. Gönderdiğim fix dosyasını farbar recovery tool.exe nin olduğu dizine koyacak, programı çalıştırıp, bu defa scan yerine "fix" seçeneğini seçip temizlenmesini sağlayabilirsiniz ama yamalı bohça yerine yeni bir işletim sistemi daha sağlıklıdır belirteyim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.