Şimdi Ara

Fritzbox 7390 Vdsl/Adsl-Modem-telefon santrali-fax bir arada - Modemlerin kralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Fritzbox 7390 Vdsl/Adsl-Modem-telefon santrali-fax bir arada - Modemlerin kralı
    Fritzbox 7390 Vdsl/Adsl-Modem-telefon santrali-fax bir arada - Modemlerin kralı
    Fritzbox 7390 Vdsl/Adsl-Modem-telefon santrali-fax bir arada - Modemlerin kralı
    Fritzbox 7390 Vdsl/Adsl-Modem-telefon santrali-fax bir arada - Modemlerin kralı


    Onun bunun parayla forumda yaptırdığı reklam cihazlar yerine gerçek modem kullanmak isteyenler için Alman malı efsane bir modem. Elimde ayrıca 7430 ve 7530 modelleride vardır.


    Şimdiye kadar kullandığınız modemleri unutun. İşyeri veya evinizin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir platformda karşılayan bir modemdir.

    Özelliklerinden sadece bazıları; VDSL/ADSL kablosuz modem, medya sunucu (NAS), gelişmiş telefon santrali, fax, dahili DECT baz istasyonu gibi birçok farklı cihaz özelliğini tek kutuda bir araya getiren 'hepsi bir arada' konseptli çok gelişmiş bir modemdir.

    Cihaza bağladıdğınız ev-iş yeri telefon hattınıza dünyanın her yerinden cep telefonuzla cevap bile verebilirsiniz. Alman malı, ülkemizde az bulunan üst segment bir modemdir. Modem kaynaklı tüm bağlantı sorunlarınızı çözer. Üreticinin özellikleriyle ilgili açıklamaları aşağıdaki gibidir.


    Özelliklerini 5 ana başlık altında toplayabiliriz, lütfen dikkatlice okuyunuz ne kadar farklı bir cihaz olduğunu göreceksiniz:




    1- Telefon Santrali


    1 analog, 20 SIP VoIP dış hat

    kapasiteli bir telefon santralidir. Dahili kapasitesi 2 analog telefon, 6 DECT telefon, 10 IP telefon ve 8 BRI telefon ile toplamda 26 telefona ulaşmaktadır. Bunun yanı sıra android ve iphone uygulaması ile ücretsiz IP telefon sahibi olabilirsiniz. Bu uygulama ile tüm dahili telefon işlemlerini yapabilirsiniz. Aynı zamanda dışarıdayken de iphone dan VPN bağlantısı kurarak telefon uygulamasını kullanabilirsiniz.




    Çağrı bekletme, transfer ve konferans özellikleri ile gelişmiş bir telefon santrali sunmaktadır. Aynı zamanda detaylı bir çağrı yönlendirme ve arama planı (LCR) yapabilirsiniz. Çağrı bloklama özelliği ile de gelen ve giden yönde ayrı ayrı bir telefon numarası veya 05 ile başlayan cep telefonu yönleri şeklinde yasaklamalar yapabilirsiniz. Bu özellik sayesinde istemediğiniznumaraların sizi hiç arayamamasını, konuşmak istemediklerinizi de telesekretere yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.





    Akıllı telefonlar için Apple Store ve Android Markette ücretsiz olarak indirecekleri FRITZ!App Fon uygulaması ile akıllı telefonlarını kablosuz ile cihaza bağlayarak bir dahili telefon olarak kullanabilirler.





    Otomatik faks alım servisi 

    ile gelen fakslarınızı alır ve pdf olarak iç hafızasında veya usb diskinizde saklar. İsterseniz mail adresinize de mail ile gönderebilir. Bu sayede her zaman her yerden fakslarınıza ulaşabilirsiniz.Telesekreter hizmeti ile toplamda 5 farklı mesaj kutusu yaratabilirsiniz. Bu servise bırakılan mesajları isterseniz mail adresinize .wav formatında göndertebilir veya kendi numaranızı arayarak bir pin sorgulamasını geçip dinleyebilirsiniz. Toplamda 254 mesajı hafızasında tutar. Telesekreterde bir kişi mesaj bırakırken onu DECT telefondan dinleyebilir, isterseniz çağrıyı telesekreterden çekerek cevaplayabilirsiniz. Aynı zamanda size bırakılan mesajları mail adresinize de .wav formatında gönderebilir.

    Bebek telsizi özelliğini açtığınız telefonun olduğu ortamda ses oluşması tanımlı telefon numarasına bir çağrı yapılmasını tetikler. Tanımlanan numara dahili veya dış numara olabilir. Böylece hem bebek telsizi için hem de güvenlik amacıyla bu özelliği kullanabilirsiniz. Böylece telefonu bıraktığınız ortamda bir ses olduğunda FRITZ!Box sizi cebinizden arayabilir. İster bebek telsizi olarak kullanın, isterseniz güvenlik amaçlı. Tatile gittiğiniz zamanlarda da evinizde sese karşı bir güvenliğiniz olsun, gözünüz arkada kalmasın.




    2- DECT Baz İstasyonu



    DECT GAP standardındaki tüm telefonları destekler. Toplamda 6 adet el terminali bağlayabilirsiniz. Cat-iq teknolojisi sayesinde HD ses hizmeti sunabilir. FRITZ!Fon MT-F model kendi dect telefonu ile e-mail okuyabilir, web radio dinleyebilir, rss ve podcast haber kaynaklarına ulaşabilirsiniz. Merkezi adres defteri ile kullanıcılara fotoğraf ekleyerek aradığında yada arandığında ilgili fotoğrafı görebilirsiniz. 100 metre kapsama alanı vardır ve diğer DECT repeaterlar ile uyumlu çalışır.Ayrıca kendi DECT telefonu ile istediğiniz zaman konuşmalarınızı kaydetmeye başlayabilirsiniz. Telesekreter servisi bu kayıdı size .wav olarak mail gönderir. Üstelik cihazın web ara yüzünden de bu kayıtların .wav kaydını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


    3- ADSL/VDSL Modem



    VDSL ve ADSL modem özelliğinin yanı sıra fiber internet için Ethernet üzerinden internet servisi alabilir, IPTV gibi gelişmiş uygulamalarla uyumlu çalışabilir. Üstelik 300MBit/s hızına kadar destekler. Aynı zamanda GSM operatörlerinden alacağınız USB dongle ile FRITZ!Box’a 3G üzerinden de internet erişimi sağlayabilirsiniz. İsterseniz 3G internetinizi ana hattınızın kopması durumunda kullanmak üzere yedek olarak da bırakabilirsiniz. Limitli internet kullanıyorsanız veya hızınız bir kota sonrasında düşüyorsa kullandığınız datayı kutu üzerinden saydırabilir, limitinize ulaştığında isterseniz internet bağlantısını fatura kesim tarihine kadar kapatabilirsiniz. Üstelik cihazın info ışığını bu iş için ayarlayıp, kotanız dolduğunu cihaz üstündeki ışıktan da anlayabilirsiniz.





    Ebeveyn kontrol sistemi ile tüm ağ cihazlarına ayrı ayrı erişim kısıtlama yapabilirsiniz. İnternet açık olduğu zamanlar için de whitelist ve black list şeklinde filtreler de uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda mevcut ve sizin tanımlayacağınız ağ uygulamaları için yasaklama yapabilir, bunların isterseniz bilgisayarlara özel veya genel olarak önceliklendirmesini yapabilirsiniz. Örneğin çocuğunuz 3'de eve geliyorsa, 3'den 9'a kadar internete girebilirsin fakat toplam 1 saat internet kullanma hakkın var şeklinde bir ayarlama yapabilirsiniz.




    Uzak erişim ve dinamik DNS hizmeti ile cihazınızın web yönetim ara yüzüne internet üzerinden erişebilirsiniz. Böylece istediğiniz bilgisayar için port yönlendirmelerini yapıp, kablo ile bağlı kapalı bilgisayarlara uyandırma isteği gönderebilirsiniz. Böylece uzaktayken evimdeki bilgisayarı açıp, uzak bağlantı ile kullanıp tekrar kapatarak çıkabilirim.




    Gece servisi ile gece istediğim saatler arasında kablosuz ağımı otomatik kapattırıp,telefonumu rahatsız etme moduna alabilirim. Üstelik adres defterinde önemli kişi olarak işaretlediğim kişilerin çağrıları bana ulaşmaya halen devam eder.


    4- NAS/FTP/VPN/USB Printer/Media Server gelişmiş ağ hizmetleri



    USB diskinizi FRITZ!Box üzerindeki 2 USB portundan birine takarak onu bir ağ diskine dönüştürebilirsiniz. Bu disk üzerinden

    FTP server hizmeti ile dosyalarınızı internet üzerinden başkaları ile paylaşabilir veya kendiniz dışarıda iken kullanabilirsiniz.

    VPN server ve windows bilgisayarlar için uygulaması ile uzaktayken cihazınıza VPN ile bağlanabilir ağ kaynaklarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda iki FRITZ!Box kutusunu da birbirine bağlayabilir veya diğer VPN server’ları ile bağlayabilirsiniz. iphone uygulamasını da dışarıdayken VPN bağlantısı kurarak kullanabilir, ofis veya ev telefonunuzu her zaman cebinizde taşıyabilirsiniz.




    FRITZ!Box üzerine bağlayacağınız USB printer’ınız da bir ağ printer’ı haline dönüşür. Ufak bir program yardımı ile bütün bilgisayarlar bu printer’ı kullanabilir. Aynı zamanda cihaz üzerine taktığınız USB diskler içindeki fotoğraf,resim ve video içerikleri media server olarak ağda sunulur. Smart TV veya bir ağ oynatıcı ile bu içerikleri oynatabilirsiniz.



    Büyük dosya paylaşımı hem ev kullanıcıları hem de küçük ofis kullanıcıları için çok zor olmuştur. İnternet üzerindeki dosya paylaşım sitelerinde dosyalarınızın güvenliği olmuyordu. FTP server bulundurma ve kurma işlemi ise çok mümkün olmadığı için bu güvenlik noksanı çözümlerle yetinmek zorunda idik. Fakat FRITZ!Box üzerindeki diskten bir klasör veya tüm diski, sadece okuma ve okuma-yazma gibi iki farklı kullanıcı hakkıyla FTP server olarak internete açmaktadır. Hem başkalarıyla dosyalarınızı kullanır, hem de dışarıdayken kendi disklerinize ulaşabilirsiniz. Böylece cihazın üzerine taktığınız büyük veya ufak basit bir USB diskiniz online disk haline gelir.





    Ayrıca bugünlerde çok gündeme gelen bulut hizmetlerini de FRITZ!Box ile uyumlu olarak alabilirsiniz. USB disk gibi, dışarıdan alacağınız online storageları da cihaza disk gibi tanıtabilir, bunlar üzerinden de FTP server ve ağ diski gibi kullanımları yapabilirsiniz. Üstelik diskleriniz üzerindeki dosyaları yerel ağ üzerindeki TVtablet gibi cihazlarda oynatabilirsiniz.




    5- Gelişmiş 11n ile 300Mbit hızında Kablosuz ağ ve Yönetimi




    2.4GHz ve 5GHz frekanslarında dual olarak çalışabilen FRITZ!Box 7390 ile 802.11n teknolojisi ile 300MBit hızında bağlantı kurabilirsiniz. Gelişmiş kablosuz güvenlik ayarları ile isterseniz ağınızı yeni kullanıcılara kapatabilir, şifrenizin bulunması ihtimalinde bile ağınıza kimsenin bağlanmasına izin vermezsiniz. Aynı zamanda misafir kullanıcılarınız için farklı isimde ve şifre ile ikinci bir kablosuz ağ açabilirsiniz.Üstelik bu ağı belirli bir süre sonra otomatik kapanması için ayarlayabilir, misafirinizin ağdan çıkmasını bekleyerek ağı kapanması şeklinde ayarlayabilirsiniz. Üstelik misafir ağına bağlanan kullanıcılar sizin iç ağ kaynaklarınıza erişemez, sadece internet hizmeti alır.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • bu ürün türkiye'deki ADSL/VDSL hatlarla verimli çalışmıyordu eskiden. o sorunu giderildi mi bilginiz varmı?

  • ADSL de German Versiyon olanlar çalışmazdı

    VDSL de sorunsuz çalışır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.