Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 0:53:31 >



  • Fiyat sıkıntısı olmasa başlamak istiyordum ancak şu an parayı verebilmem mümkün değil öğrenciyiz
  • merhaba ; bende düzenli bir şekilde yapmak istiyorum; yazın 1 hafta afrodit hareketini yaptım ve kas ağrısından kolumu kaldıramıyordum.
    sen bu 2 aylık sürede sadece haftada 4-5 kez aynı hareketi mi yaptın ? (afrodit) beslenme şeklimi değiştirmedim demişsin tatlı falan da mı yedin arada.
    su anda haftada 1 2 kez afrodit yapıyorum ama hafifletilmiş olarak (30-20-10 şeklinde) ama pek düzenli oldugunu söyleyemem yine de faydasını görüyorum tabii ama dediğim gibi düzenli bir şekilde başlamak istiyorum yaşım 32 ve cocugum da oldugu için zor olacak gibi haftada 2-3 kez gibi yapmayı planlamaktayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J. Moriarty

    quote:

    Orijinalden alıntı: bloyjack

    merhaba ; bende düzenli bir şekilde yapmak istiyorum; yazın 1 hafta afrodit hareketini yaptım ve kas ağrısından kolumu kaldıramıyordum.
    sen bu 2 aylık sürede sadece haftada 4-5 kez aynı hareketi mi yaptın ? (afrodit) beslenme şeklimi değiştirmedim demişsin tatlı falan da mı yedin arada.
    su anda haftada 1 2 kez afrodit yapıyorum ama hafifletilmiş olarak (30-20-10 şeklinde) ama pek düzenli oldugunu söyleyemem yine de faydasını görüyorum tabii ama dediğim gibi düzenli bir şekilde başlamak istiyorum yaşım 32 ve cocugum da oldugu için zor olacak gibi haftada 2-3 kez gibi yapmayı planlamaktayım.

    Aynı hareket değil tabi ki, eğer ciddi olarak yapmak istiyorsanız paraya kıyın ilk önce ve coach satın alın. O kadar pahalı değil ve ilk 15 gün beğenmezsen iade de edebiliyorsun.

    Bunun dışında sistem şu şekilde, ilk coach ı satın aldığında sana bazı testler yaptırıyor. Ardından ne yapmak istediğine (zayıflama, fit olma, kas yapma) ve haftada kaç gün çalışmak istediğine ve hatta herhangi bir bölgende sakatlık olup olmamasına göre sana haftalık program çıkarıyor.

    Mesela aphrodite demişsiniz, bunun gibi birçok farklı program var. Ve bu programlar roundlardan oluşuyor. Mesela aphrodite de 50 burpee 50 squad 50 situp var. İlk hafta mesela durumuna göre bir gün sadece 1 round aphrodite yapıyorsun. Diğer gün sadece 1 round apollon yapıyorsun. Böylece gidiyor.
    Sen her egzersiz sonunda egzersizin seni ne kadar zorladığını, daha fazla yapabilir miydin, yoksa fazla mı geldin gibi soruları cevaplıyorsun.

    Ve sonraki hafta ilerlemene göre tamamen farklı bir program çıkıyor. Mesela 2 round hades, 3 round poseidon gibi.

    Seviyene göre ilerliyorsun bu şekilde.

    Ağrı olarak ilk hafta ağrı oluyor, sonraki haftalarda geçiyor. Tabi ki her antreman öncesi ısınma, antreman sonrası esnemeyi doğru ve tam olarak yapman gerekiyor. Bir süre sonra ağrı azalıyor. Ama yorgunluk pek bitmiyor. Sürekli kendini daha da zorluyorsun ve çok sağlam bir psikoloji gerektiriyor. Ben daha önce fitnessa da gittim, gerçekten onunla alakası yok. Mesela 5. haftada 40 dakikalık bir programın 40 dakikası kesintisiz terliyorsun. Sürekli nefesin kesiliyor, kalbin güm güm atıyor. Çok zorluyor insanı, ve sürekli atlayıp zıpladığın, yatıp kalktığın için gerçek anlamda sağlam psikoloji, belirli bir hedef, destekleyici müzikler gerekiyor.

    Ama genel olarak kesinlikle önereceğim bir program. Ben açıkcası spor salonuna gitmekten hoşlanmıyorum ama sporu seviyorum, ve bu program bulunmaz bir şey. Şöyle söyleyeyim, haftasonu sabah 8-akşam 5 bisiklet turunda olup, akşam gelince de hemen 40 dakika günlük programımı yapıp duşumu aldığım çok oldu. Eğlenceli bir spor.
    Ayrıca yakınlarınızda uygun park, yeşil alan varsa çok daha iyi oluyor açık havada. Ben hemen yakındaki parkta 1 defa denedim ancak çevredekiler deli görmüş gibi toplanıp izledikleri için bir daha dışarıda yapmadım. Varsa uygun alan, çok daha eğlenceli olacaktır eminim.

    Şu an yıllık üyelik satın aldım, indirimle 55 euroya geldi, gayet mutluyum.

    Önceki üyelikle ilgili de şöyle söyleyeyim, yeme içmeme hiç dikkat etmedim. Yani tatlı değil, kahvaltıda poğaça simit, akşam yemeğinde ekmekli yemekler, dışarıda pizza hamburgerler, kolalar, bisikletli günlerde çikolata bisküviler. Normalde de sağlıksız beslenirim, o zaman da sağlıksız beslendim. Ama ona rağmen, ciddi olarak faydasını gördüm programın. Türkiye de pek yaygın değil ama yurtdışında kullanıcısı çok. Facebook gibi freeletics in sitesinde de yazı-fotoğraf-antreman paylaşımı yapıyorsun, mesajlaşıyorsun, takip ediyorsun birilerini. Hiç tanımadığın insanlarla yarışıyorsun, oldukça motive edici ve ciddi sayıda da kullanıcısı var. Özellikle Almanlar çok seviyor bu programı.

    Merhaba hocam,konuyu hortlatmış olucam ama size sorum olucak.Bende cardio/strength programı yapıyorum 3 hafta içinde bitiyo olucak ve elimde hali hazırda strength programı var ve onunla devam etmeyi düşünüyorum.Siz hangi programı satın aldınız? Devam ediyomusunuz?Size yönelticegım soru su sekılde,satın aldıgınızda programın pdf'sını sıze yolladılarmı yoksa haftalık program seklındemı veriyolar? Benım elımde ki strength programı 2013 den kalma o yüzden suan ki app 'de bulunan bi cok hareket mevcut degıl,eğer sizde mevcutsa paylasmayı dusunurmusunuz?
  • 15 haftalık kuvvet ve kardiyo antremanı attım fotolardan kolay gelsin



    silinebilir

    silinebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 2 Mart 2017; 22:11:7 >
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de başlamak istiyorum çok bozuldu vücudum kilo aldım 1.90 70-80 kilo iken çok iyiydim şimdi 100 kiloyu aştım. Ben bir örnek görmek istiyorum fotoğraf yani. Kendi sitesinde var bir sürü ama inanmıyorum yapan birini görmek istiyorum.
  • Merhaba 182 boyundayım 98 kg yag %27 yemeden baya kestim yag seker yok surekli et ve sut urunleri kullanıyorum. 2 gunde bir kosu yapıyorum. Zayıflıyorum ama bi yandan da fit olmak istiyorum. 2 sorum var hem zayıflayıp hem kas hem de daynıklılık için freeletics i nasıl kullanabilirim? İkincisi, Bu saydıklarım için hangi aletlere ihtiyacım var ?
  • şuan 14 üncü haftadayım. vücudumda inanılmaz şekillenmeler olmaya başladı. :)
  • öncesi/sonrası fotoğrafı atabilirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: justorcun

    öncesi/sonrası fotoğrafı atabilirmisiniz ?
    haziran 2018 de bıraktım. ondan sonra daha yapmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPeople

    haziran 2018 de bıraktım. ondan sonra daha yapmadım.

    Alıntıları Göster
    12 haftalık Freeletics :) 12 hafta sonraki freeletics programlar inanılmaz zorlaşıyo. 15 haftadan sonra daha yapmadım.
    yine olsa freeletics almam. ezberledim. ne yapcağımı çok iyi biliyorum.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/892083/e778474d-b153-475b-8597-b14922918ae6.jpeg [/simage]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.