Şimdi Ara

Landrover Freelander 2 aracım hakkında kullanıcı yorumum ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
15
Favori
188.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaplarınız için teşekkürler.Biz de freelander2 de ve sizin araç renginde karar kıldık sadece 110 binde 34.000 euro istenilen araçla ilgili karar verme aşamasındayız.Aracı gördük test ettik bir problemi gözükmüyor.Derin çizikten sağ arka kapı değişmiş ve ön tampon hafif vuruktan dolayı değişmiş(sizin de belirttiğiniz gibi onarma işine girmiyor borusan)Araç şu anki kurla yaklaşık 84 bin TL ye geliyor.Aldığımız zaman 4 lastik değişecek(2000TL),110 bin bakımı yapılacak(borusan dışında max.1000 TL) Yani araç bize 87 bin TL ye gelecek.Aracın kapı kilitlerini ve yedek anahtarını problemden dolayı 2.500 TL karşılığı yenilemişler bir kaç gün önce bu yüzden fiyatta daha aşağı inemeyiz diyorlar.
    Bir de bu araçlar 250 bin km gider dedi borusan istinyedeki yetkili,yani bize 150 bin km kalıyor bu araçla yapılacak gerçi bizi 150 bin km yi en az 7-8 yılda yaparız.
    Siz araç hakkında zaten çok detaylı bilgi vermişsiniz, en azından kendi açınızdan;sanırım tek sıkıntınız servis ücretleri olmuş şimdiye kadar.biz aracın bakımlarını orjinal servisinde yaptırmayı da düşünmüyoruz zaten.




  • Bir de gelecek olan evoque lar freelander2 fiyatlarını aşağıya çeker mi?
  • Evoque bence alınmaz, o motor turbo benzinli ve özellikle şehirçi çok yakacaktır,dizel de vergi dilimi yüksek (%84) fiyatı çok artacaktır, sonuçta dizeli beklemeyin bence getirmeyeceklerdir bile.Freelander 2 alın devam edin,sonuçta 4 yıldan beri varolan ve oldukça problemsiz bir araç.Evoque o paraya şimdilik değmez.Daha geçen gün 150 bin kmde freelander gördüm hala kız gibi duruyor sahibi çok memnun ve hiç sorunu olmamış.Hafta sonu iki tane de evoque gördüm arkadan hiç olmamış bayaa çirki zevk meselesi alan olmuş belli ki,ben hiç düşünmem mesela,ama motor nasıl diye bir ara test etmeye gideceğim deneyince yazarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 11 Ekim 2011; 16:03:02 >
  • Dün 84.500 TL'ye HSE (sunroof yok) Siyah 2008 Freelander2 aldık.Araç 70 bin km de ve temiz.Sunroof olmazsa olmaz diyoduk ama fiyat iyi geldi ve aldık.O olmazsa 110 binde sunrooflu 82 bin TL'ye sizinkinin renginde bir araç vardı.Ama sanırım aldığımız daha iyi oldu.Biraz kullandıktan sonra görüşlerimi paylaşırım ancak sadece şu an için şunu söyleyebilirim,beygir bu araca az olmuş.tekrar görüşmek üzere..
  • Sunrooflu araç daha ferah oluyor,cam 2-3cm daha yüksek normal tavana göre ama zaten freelander 2 devasa geniş hacmiyle bu çok önem taşımıyor,sadece içi siyahsa daha aydınlık olur du o yüzden sunroof olabilirdi.Ama çok güneşolunca cam yeterince kesmiyor yazın da çok iyi değil bence...
  • Freelander2, denildiği kadar keyifli bir araçmış gerçekten.A4 1.6 kullandıktan sonra bu araca geçmiş olsak bile sürüş zevki olarak A4 ten daha iyi diyebilirim.Şehirde SUV kullananlara pek anlam veremezdim ama SUV kullandıktan sonra da normal binek araç kullanmak istemiyosunuz.Bence Freelander2 nin en eksi yanı konsol design ve kalitesi.Dışardan bu kadar yakışıklı bir araca daha iyi bir kokpit yapılabilirmiş,çok sade olmuş.A4 ten sonra hiç çekilmiyorDaha şehir dışına çıkamadık ama önümüzdeki yaz bu araçla Ege'de yoluma çıkacak tüm sarı tabelalara girmek için sabırsızlanıyorum..
  • Merhaba Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim

    Size bir sorum olacak 2006 Dizel freelander hse almayı planlıyorum
    Ama bütcemi zorlayarak alacağım için yakıt tüketimi ve vergisi benim için önemli
    Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
    İnşallah hayellerimden birine daha kavuşmuş olacağım
    Teşekkürler
  • Muzaffer Bey Merhabalar,
    2007 Freelander 2 Düz vites kullanıyorum çok iyi bir araç fakat bir kaç sorun olucak size eğer cevaplarasanız çok sevinirim
    1-şehir içi bir depoyla 400- 450 km yapıyor normal mi?
    2-bu araçlarda diferansiyel problemi var mı?
    3-F2 lerde yükselme alçalma var mı olmadığını biliyorum fakat emin olmak için soruyorum
    şimdilik bukadar :) şimdiden teşekkürler..
  • 450 km çok az değilmi ş.içi
  • yanlış bakmışım sanırım 550 -600 yapıyorum buda anormal bir rakam değil galiba , bilmiyorum nedersiniz
  • merhabalar ben forumun yeni caylagıyım....freelander2 aldım 2009 model guzel bir arac daha once hondA CRV VARDI LPG TAKIP KULLANIYORDUM EXSLUSE full du 2000 benzinli idi 3 yıl kullandım ancak Q7 binince aracımdan sogudum gitmiyor takasa girdim FREELANDER bu kadar iyi tahmin etmedim torku kasayı havalandırıyor direksiyon ve yol kavraması iyi ancak direksiyon yumusak oldugundan yolda arac gezebilir dikkatli kullanmakta fayda var hatta ilk aldıgımda Q5 ile takas edeyimmi diye dusundum kullanmaya karar verdim arac xs modeli navigasyon yok ve cok pahalı cıkma veya alternatif ne kullanmam lazım onlerde sis lambası yok bunlar bu aracda olmalı...basamak tavan askısı arka ruzgarlık pacalık basamak gibi urunleri tuninglerde taktırıcam ancak navigasyonda takıldım bana bu arabayı kullanan muzaffer beyden bilgi almak istiyorum aracı almadan arastırma yaptıgımda muzaffer arkadasın makalesini okuyarak aracı aldım benim birde sorum olacak o uzun makaleyi kac saatte yazdınız...iyi keyifler
  • navigasyon cihazını cıkma veya baska sekilde kullanabilirmiyim
  • merhaba muzaffer bey,
    çok ayrıntılı ve bilgilendirici yazılar olmuş. diğer paylaşımlarınızı da (servis, seyahat vb) merakla bekliyorum.
    teşekkürler, korel
  • Merhaba, bu araçlarla ilgili benim de birkaç sorum olacak.

    Öncelikle öğrenmek istediğim ES, SE, HSE, PREMİUM arasındaki farklar tam olarak nedir? Satan galerilere falan soruyorum ama bilen biri çıkmadı genelde sallıyorlar. Dürüst davranıp farkı bilmiyorum diyende var.
    2004-2005 model freelander bakıyorum, Ankara'da fiyatlar genelde 38-41bin tl civarı. 2004 model HSE 140bin km (1 parça boya var) 38bin tl fiyat nasıl? Alırken dikkat edilmesi şart diyebileceğiniz yerler neresi?
    Kaliteli ve uygun bakım yapan özel servisler hangileri?
    Şİmdiden teşekkürler
  • ben borusana sormuştum bu soruyu aldığım cevap aynen şu şekilde, bu araçlarda HSE ya da SE veya herhangi başka birmodel olsun, kendi içlerinde donanım farkı oluyor..yani şöyleki biraracın HSE olması en donanımlı olduğu anlamına gelmiyormuş, yani HSE paket bir araç normalde en dolusu olması gerekirken misal veriyorum koltuk ısıtma yok ya da başka bir donanım eksik oluyor...belki yanlış bilgi almışımdır ama adam aynen böyle söylemişti..
  • İlanlarda da bu farkı gördüğüm için sormuştum bende, HSE paketlerin bir kısmında dediğiniz gibi koltuk ısıtma yok veya bazıları orjinal deri bazıları suni. Standart bir şey yoksa nasıl SE, ES, HSE diye isimlendiriliyor anlamış değilim.
  • valla haklısınız , satışı etkin kılma politikası mı nedir artık bilemiyorum
  • bu konuda başka bir forumda açıklama yapılmıştı; linkini koyuyorum:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84597.0
  • 2007 freelander a uygun navigasyon bakıyorum, genellikle bir eksiklik oluyor ya direksiyon üzerindeki kumandaları kullanamıyorsunuz ya da orjinal teybini çıkartıyosunuz . acaba bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi? şimdiden teşekkürler
  • Bir arkDsasim arastiriyor sormami istedi
    Yakit tuketimi q5 dizele gore yuksek mi yada tiguanlara gore
    Bence bu araci. Tek sorunu yakiti fazla olusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.