Şimdi Ara

[Freelance] İstediğiniz PHP scriptleri/sistemleri yazılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Eğer PHP yazılımına, otomasyon sistemine yada websitesine ihtiyacınız varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Proje boyutuna bağlı olarak birkaç gün içerisinde scriptleri teslim ediyorum. Daha önce anlık 30.000 kullanıcıya hizmet veren çok büyük çapta websitelerini kodladım bu yüzden web programlama konusunda yeterince deneyimim bulunuyor.

Özgeçmişim/CV
    http://www.anilunal.com

Proje Detayları
    *Projelerde genelde kendime ait frameworkü kullanıyorum. Talep olursa Code Igniter kullanabilirim.
    *Frameworküm MVC yapısını kullanıyor ve %100 Object Oriented. Controller katmanında yazdığım kodlar da %100 OOP.
    *İstediğiniz bölümlerde jQuery ile script desteği verebilirim. (Özel sliderlar, modallar, efektlendirmeler, tooltipler vb.) (Ek ücrete tabidir.)
    *Formlar dahil %100 AJAX desteği. (Ek ücrete tabidir, örneğin bir müzik siteniz varsa sayfa geçişlerinde şarkının devam etmesi için önerilir.)
    *Multi-dil desteği. Eğer istemiyorsanız sadece Türkçe desteği veriyorum, istiyorsanız Türkçe ve İngilizce desteği veriyorum. (Ek ücrete tabidir, farklı diller kolayca eklenebilir.)
    *Caching desteği. (istediğiniz sayfayı süreli olarak cachelettirebilirsiniz)
    *Belli bir HTML/CSS/JS standartı olmak şartıyla, halihazırdaki tasarımınıza gerekli desteği (yönetici paneli vb.) verebilirim.
    *İstediğiniz takdirde projeniz için tasarımı kendim karşılayabilirim. (genelde 20$ gibi bir ücret karşılığı themeforest.net adresinden alıyorum tasarımları)
    *İstediğiniz takdirde sunucu/domain vb. işlemleri kendim halledebilirim.
    *Her bir proje için kurulumu bizzat yapacağım ve size sistemin nasıl kullanıldığını gösteren bir brief vereceğim.
    *Eğer özel bir isteğiniz varsa tüm detayları önceden bildirmeniz gerekir. (örneğin COMET desteği istiyorsanız sunucu ayarlarınız/kullandığınız web server gibi)

Not: Projelerin PHP / Javascript (jQuery) / HTML5 / CSS / SQL ile yapılabilir olması gerekir. Ek dil gereksinimi olan projeleri kabul etmiyorum, ancak kabul edilebilir projeler için ek dil desteği olarak C++ / Actionscript 3 dillerini kullanacağım.

Referanslar
    Daha önce bu forumdan bir arkadaşın projesini yapmıştım. Tasarım onlara aitti.
    Demo:http://anilunal.com/habersitesi/
    Özellikler: Özel Yönetici Paneli (Haber, Galeri, Anket, Kullanıcı, Makale, Dinamik Sayfa yönetimi vb.) Özel olarak hazırlanmış sınıf desteği (Veritabanı, Tema, Önbellekleme, Mailer, Minify vb. sınıfları) İstenildiğinde tek tuşla tüm sitenin ajax destekli olması, %100 OOP ve MVC Mimarisi

Ücret
    Ödemeleri PayPal üzerinden almak tercihimdir. EFT/havale/iş bankası ve akbank hesabı gibi opsiyonlar mevcuttur.

İletişim
    1. Bana bu forumda özel mesaj gönderebilirsiniz,
    2. windowslive@iamaristona.com adresine e-mail gönderebilirsiniz. (windowslive ve iamaristona'nın yerlerini değiştirin. Botlar e-mailimi spamlıyor bu yüzden bilerek ters yazıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSF Aristona -- 8 Eylül 2012; 4:42:05 >

4 yıl önce açıldı
    Php'de Portal Kodlama
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.