Şimdi Ara

Fred Perry Ayakkabı ::::..::::: 42 Numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakın zamanda y.dışından hediye gelen ayakkabımı satıyorum. ayağım 41 numara olduğundan büyük geldi, ayakkabı 42 numara (UK 8) numara olup Canvasdır. Ürün TR de var mı yok mu bilmiyorum, ancak çok klass bir ayakkabı. İzmirde oturuyorum, elden verebilirim. Ürün kutusunda etiketlidir ve hiç kullanılmamıstır. Fotolar zaten nasıl bir ayakkabı olduğunu gösteriyor.Alana hayırlı olacak çok şık bir ayakkabı,bilen bilir Deriden de 250 Tl den aşağı FP ayakkabısı bulmak neredeyse imkansız, indirime de girmiyor. Ben bu ayakkabı için 150 TL istiyorum.Saygılar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ayakkabı şahane.Sanmıyorum Tr'de olacağını.Numarası olsa imzamdakini verir üstüne birde İzmir'de yemek ısmarlardım
  • Sağolasın VickVickyVale :))

• +3

• cok guzel ayakkabı hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

cok guzel ayakkabı hayırlı satıslar

Teşekkür ederim arkadasım, alanın zaten benzerini başka birinde görmesi neredeyse imkansız olacak :))

• ilanı baltalamak istemem ama bu kadar abartmaya gerek yok. sizin sattıgınız model zaten fred perry ve bilstore da 155tl. 230 lira olan bi kaç model var onlarda %30 indirimde. ayrıca ben deridende hiç fred perry görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathius -- 11 Ocak 2011; 0:10:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

ilanı baltalamak istemem ama bu kadar abartmaya gerek yok. sizin sattıgınız model zaten fred perry ve bilstore da 155tl. 230 lira olan bi kaç model var onlarda %30 indirimde. ayrıca ben deridende hiç fred perry görmedim

Yok baltalamadın estafrullah, 1.cisi Deridende Fp var, sen istanbuldasın Cevahire gir bak veya başka yerlere görmedğin yerde ya numara kalmamıstır ya da ürün. Ben izmirdeyim ve haftasonu Alsancak deridendeydim fiyatları bizzati kontrol ettim. Bu modelin FP Türkiyede olduğunu düşünmüyorum.Ben bu fiyatı istiyorum, saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

ilanı baltalamak istemem ama bu kadar abartmaya gerek yok. sizin sattıgınız model zaten fred perry ve bilstore da 155tl. 230 lira olan bi kaç model var onlarda %30 indirimde. ayrıca ben deridende hiç fred perry görmedim

Yok baltalamadın estafrullah, 1.cisi Deridende Fp var, sen istanbuldasın Cevahire gir bak veya başka yerlere görmedğin yerde ya numara kalmamıstır ya da ürün. Ben izmirdeyim ve haftasonu Alsancak deridendeydim fiyatları bizzati kontrol ettim. Bu modelin FP Türkiyede olduğunu düşünmüyorum.Ben bu fiyatı istiyorum, saygılar...

Dostum ayakkabı çok güzel fiyat da uygun da bu model arkadaşımda da var, ben de bu modeli alacaktım fakat Fred Perry'nin yeşil ayakkabısını aldım, Model Türkiyede var yani yanlış düşünmüşsün

Yer: Adana/Beymen Mağazası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 12 Ocak 2011; 14:14:32 >

• Satılmıştır , başlık silinebilir....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.