Şimdi Ara

Fransa Türkiye'den güçlü mü de ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
3
Favori
56.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda vermiş olduğum sitedeki sıralamaya göre askeri açıdan biz üstün durumdayız.
    http://www.globalfirepower.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 22 Aralık 2011; 4:02:06 >
  • teknolojiyi onu bunu geçin önce inançlı insanlar ve ordu olacaksınız , en yakın örnek ırak ilk seferde nasıl giremedi amerika ırağa neden?kürt şii sunni hepsi direndi savaştı , sonra tipik oyunlarla böldüler ırağı şii ve kürtler savaşmayınca ırak işgal edildi , nasıl bizdede yapılmak isteniyor alevilik ve kürt meselesi aynısıdır , bu oyunlara gelmeyen aklı başında biraz kültürlü bir millet zaten tek bilek tek yürek olursa kazanır...
    bizde şuan savaşa girsek güneydoğu direnmese aha adamlar ordan ankarada başkentte direk?
    sonra terörü bitirin önce demiş bi tanesi o lafları edenleri oraya göndermek lazım o araziyi görmeden konuşmak kolay...
  • millete bak. kıyaslamaları age of empire oynar gibi kıyaslıyolar. yok orda şu kadar asker var. burda bu kadar asker var. o zaman savaş bizim. mantığa bak ya.

    savaş oyunları bitirip cevap yazmayın buraya.
  • Fransadaki nukleer tesis dunyanin hicbir ulkesinde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

    Of ya ülkenin nükleer füzelerini söyleyenler olmuş zaten bütün ülkelerde çatır çatır söylüyo kaç tane nükleer füzesi oldugunu , ne içtiler çok merak ediyom türkiyenin nükleer füzesi yok diye yazan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum.

    Mobildeyim guldurdun lan anten capsini koyamiyorum neyse anladin sen.nukleer tesisi olmayan bir ulkenin nasil nukleer basligi olsun akla bak.natonunkiler var ama kullandirtirlar dimi bize.kimsede satmayacagina gore bizde nukleer yok nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok itoğlu it gördük, on evlat yapar onunun adını kanuni koyar altına sıçırtırız onları. Fransa Kim ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vires

    ABD
    Nükleer silah sayısı: 10.640
    Nüfus: 293 milyon
    Savunma bütçesi: 399 milyar dolar

    Rusya
    Nükleer silah sayısı: 8,600
    Nüfus: 146 milyon
    Savunma Bütçesi 50 milyar dolar

    Çin
    Nükleer silah sayısı: 400 (tahmini)
    Nüfus: 1.3 milyar
    Savunma bütçesi: 30 milyar doların üzerinde

    Fransa
    Nükleer silah sayısı: 350
    Nüfus: 59.3 milyon
    Savunma bütçesi; 29.5 milyar dolar

    İngiltere
    Nükleer silah sayısı: 200
    Nüfus: 59.4 milyon
    Savunma bütçesi: 35.8 milyar dolar

    İsrail
    Nükleer silah sayısı: 100-200 (tahmini)
    Nüfus: 6.7 milyon
    Savunma bütçesi: 9.9 milyar dolar

    Türkiye
    Nükleer silah sayısı: 0
    Nüfus: 72 milyon
    Savunma bütçesi: 5.8 milyar dolar


    Sende bunu yedin...

    Orduda akraba felan varsa bir sor bakalım....




  • ne kadar kendi ülkesini beğenmeyen insanlar var nerdeyse ajan olduğunuzu düşüncem bu ne yaa insanda biraz özgüven olur . g.tnden korkmanın anlamı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netten^


    quote:

    Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

    Of ya ülkenin nükleer füzelerini söyleyenler olmuş zaten bütün ülkelerde çatır çatır söylüyo kaç tane nükleer füzesi oldugunu , ne içtiler çok merak ediyom türkiyenin nükleer füzesi yok diye yazan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum.

    Mobildeyim guldurdun lan anten capsini koyamiyorum neyse anladin sen.nukleer tesisi olmayan bir ulkenin nasil nukleer basligi olsun akla bak.natonunkiler var ama kullandirtirlar dimi bize.kimsede satmayacagina gore bizde nukleer yok nokta.

    Soğuk savaş döneminden kalma 100 küsür tane aktif olarak kullanılabilecek modern halde 90 tane türkiyenin var ve kimse bunları geri isteyemez ayrıca incirliktete amerikanın getirdiği bir 300 kadar var ayrıca bir süre önce bir bakan 1-2 sene içerisinde nükleer füzemizi kendimiz yapacağız demişti.bu işler bangır bangır ben nükleer yapıyorum demekle olmaz yani havlayan köpek ısırmaz.böyle bir savaş çıkarsa ki çıkması imkansız gibi bu bir dünya savaşı olur merak etme!




  • Evet bazi arkadasdlarin dedigi gibi simdilik bize kimse dokunmaz amerikadan dolayi amerika turkiyeye cok buyuk onem veriyor bunu ne amacla yaptigina deginmiyorum orasi baska boyut bi anektod paylasicam sadece amerikada obamanin danismanlari var ve ulkelerle ilgileniyorlar atiyorum biri fransa ingiltere almanyadan sorumlu ucunden birden.bu sekilde hepsine ulkeler veriliyor sadece turkiyenin danismani bir tek turkiyeye bakiyor ona baska ulke verilmememis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rooftop









  • quote:

    Orijinalden alıntı: pog

    fransa 60 milyon nüfuslu bir ülke. bizden 20 milyon daha azlar. hadi diyelim ki insan gücünü kapattılar. ya aslında fransa ve türkiye savaşı gibi birşeyi tartışmak çok saçma birşey ama strateji yapmanında kimseye bir zararı olmaz.


    Türkiye hava ve karada fransa'dan daha üstün. Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Atom enerjisi kurumu başkanı söylemişti Türkiye 2 yıl içinde nükleer silah yapacak teknolojiye sahiptir demişti.

    Fransanın sahip olmadığı askeri kabiliyet Türkiye'de var. Örnek isterseniz gece nokta atışı hava operasyonu. veya kıtalar arası hava operasyonu düzenleme yeteneği.

    Fransa güçsüzdür demiyorum. (ayrıca tüm avrupayı yenebilecek bir güçleri oldğunu sanmıyorum)



    iyi mantık ama insan gücüünü göz önünde tutmak en mantıklısı bizi nufusumuz 80 milyon olsa ve erkekler fransız erkeklerden 3 katı daha cesur olacagı için her zaman için biz öndeyiz ki bizim yetişmiş komandolarımızın ve polis özel haraket unutmamak lazım her zaman öndeyiz




  • Sadece Dinleyin...






  • quote:

    Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

    bunlar savaşı okul çıkışındaki kavga sanıyor heralde kim çoksa onlar kazanır




    Genel olarak yorumum: Onu bunu bilmem de Fransa'nın nükleer gücü çok fazla, hemde çok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Master -- 22 Aralık 2011; 11:45:52 >
  • Fransa'dan neden bu kadar cekiniyorsunuz ki? Turkiye'nin nuclear gucu kucumsenecek sayida degil. Hatta Fransa'yi 3 e katlar.
  • BİR GECE ANSIZIN 82 PARİS
  • Hala savaşı asker sayısı olarak tanımlayanlar var.Artık bu böyle değil.Geçti o günler.Füzeler,bombalar konuşur artık.Ve Fransa'nın Türkiye'den güçsüz bir ülke olduğunu iddia etmek saçmalığın daniskasıdır.Ölüsü yeter.
  • Türkiyede NATO izni olmadıkça kullanılamayacak olan Nükleer silahlar dışında Nükleer silah yoktur, var diyende kendini kandırıyordur.
  • Arkadaşlar neden nükleer silaha başvursunlar ki? Böyle birşey yaparlarsa en az 1000 yıl silahın kullanıldığı yerde canlı yaşayamaz. Böyle birşey yapıyorlarsa savaşı kaybetmiş ve başka çareleri kalmamış demektir...

    Yıllardır yapılmaya çalışılan şey yapılmış demek ki. İsterlerse nükleer silah kullansınlar isterlerse silahları, uçakları, gemileri bizden 100 kat fazla olsun... Ya Allah der gerekirse ölüme şanlı şerefli gideriz...

    Korkan arkadaşlar şimdi ajanlar forum donanım haberi açmış kıs kıs gülüyorlardır

    Biz Türkiye'yiz aklınızı başınıza alın kimseden korkmayın. Eğer müslümansanız şehit olacağım diyerek koşa koşa gitmeniz lazım savaşa. Onların tankı topu varsa bizimde imanımız var...

    Belirtmek istediğim son şey öyle bir ortam oluşursa dağdaki adamlar bile gelir ordunun yanında savaşır. Yeter ki kimliğimizi ve tarihimizi unutmayalım.




  • öleceksek bir kere ölecez ulAn
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.