Şimdi Ara

Fransa Türkiye'den güçlü mü de ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
3
Favori
56.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N EOLURSA OLSUN TÜRKİYE Yİ ASLA KİMSE ÖYLE KOLAY YEM GÖRECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM.
    KİMSE GEÇMİŞE BAKMADAN HAREKET ETMEZ TARİH TEKERÜRDEN İBARETTİR.
    BİR GÜN GELECEK BİZE GÖRMEK NASİP OLUR MU BİLMEM AMA KLASİK BİR LAF ATALARIMIZIN YAPTIĞI GİBİ ALLAHIN İZNİYLE İSLAMIN ŞU AN AŞAĞIDA OLAN SANCAĞINI TEKRAR EN ÜST SEVİYELERE ÇIKARAK OLAN BİZİM MİLLETİMİZDİR.
    BU BİZE ATALARIMIZIN ALLAHA OLAN HÜRMETİNDEN VE KORKMADAN ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇMEYE NİYETLİ OLAN YÜCE MİLLETMİZİN ŞURUNDANDIR.
    ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ BEN SİZE SAVMAYI EMRETMİYORUM ÖLMEYİ EMREDİYORUM DİYECEK DİRAYETTEKİ LİDERLERİMİZLE OLACAKTIR.
    MUZAFFER BİZİM OLACAK CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.:)
  • Hiç bi durum fark etmez.Gaza gelmekle alakası yok.Öylede ölüm böylede ölüm.En güzel ölüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 17 Mayıs 2011; 1:20:24 >




  • FRANSA ADAM OLSUN ERKEK OLSUN DELİKANLI OLSUN

     Fransa Türkiye'den güçlü mü de ?
  • arkadaşlar şimdi öncelikle belirteyim 2 nato ülkesi savaşa giremez.ama olaki girerse abd bizim arkamızda olur çünkü ortadoğuda fransanın olmasını istemez sebebide yayılmacı politikası.hadi abd de arkamızda olmadı savaşa başladık askeri güçlerimiz aşağıdadır.

    Kullanılabilir Asker 41.637.773 28.802.096 (Bu Sayılar Ülkedi Erkek Sayılarıdır)
    Aktif Askeri Personel 612.900 362.485 (Kara Savaşında Büyük Faktör Oynayan Bu Güçte Aktif Durumdaki Türk Askeri Gücü Daha Durumdadır.
    Hava İndirme Sanatları 90/100 60/100
    Toplam Uçak 1940 1757 (Dünyanın En Büyük 3. F16 Filosu Türkiyededir Ancak Fransadada Sabit Duruşa Sahip uçaklar Vardır)
    Toplam Kara Kökenli Silahlar 69.774 10.621 (Son Yıllarda Atılım Gösteren TR Ordusundaki Tankların Kabiliyetleri İleri Fransızlarınki Birbirine Denk Seviyededir)
    Toplam Deniz Birimleri 265 289 (Deniz Gücünde Türkiye Eksiktir)
    Uça Taşıyıcılar 0 1 (Ancak Kıbrıs Adası Ve Üzerindeki Birlik Türkiye İçin Büyük Bir+)
    Fırkateyn 19 23
    Denizaltılar 16 10 (Fransada Nükleer Denizaltı Vardır silahsız)
    Mayın Harbi El Sanatları 20 18
    Amfibik Operasyon El Sanatları 55 13 (Kabilet Olarak Aktif Durumdaki Türk Ordusu Daha Üst Seviyededir)
    Savunma Bütçesi $ 25,000,000,000 $ 44,788,000,000
    Nükler Güç 90 Nükleer Başlık 290 Nükleer Başlık (Resmi Rakamlar)

    Yukarıdaki Rakamlara Bakıldığında İki Ülkede Kolay Lokma Değildir Savaş Bittiğinde İki Ülke Ve Çevresindeki Ülkelerde Çok Fazla Etkilenecek Ve Muhtemel 3. Dünya Savaşı Patlak Verebilecektir.Ayrıca Nükleer Bombaların Kullanılmasıda birbirine yakın ülkelerde risklidir ve bu sadece türkiyeyi değil çevre ülkeleri aynı zaman da fransa ve çevre ülkeleride etkileyeceği için dünya savaşı patlak vermesi muhtemeldir)Böyle Bir Savaşın kazananı olmayacağı gibi 4. dünya savaşını taş ve sopalarla (ki ortada bir dünya kalırsa) yapılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAG1ZHAN -- 21 Aralık 2011; 22:59:14 >




  • Of ya ülkenin nükleer füzelerini söyleyenler olmuş zaten bütün ülkelerde çatır çatır söylüyo kaç tane nükleer füzesi oldugunu , ne içtiler çok merak ediyom türkiyenin nükleer füzesi yok diye yazan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum.
  • Savaş kötü birsey inşallah ülkemiz büyük bir savaşa sürüklenmez çünkü savaş açlık , yoksulluk , çaresizlik demektir . Fakat gunümüzde savaşlarda teknoloji konuşur , kim ilimde irfanda ondeyse o avantajlisir ayrıca ben iman gucunun savaş kazandıracağına inanırım fakat suanda dünyada itikati sağlam kalmış bir toplum göremiyorum . Herseyin hayirlisini olması dileğiyle .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pog


    quote:

    Orijinalden alıntı: XavionS

    Avrupa'ya yürümek ne hocam :D k.çımızı kurtarsak gene iyi.



    Yapma kardeş allah aşkına. bitmiş bir Osmanlı Türk ordusu bile galiçya, romanya cephesinde kadar gitti 1. dünya savaşında.



    sesli güldüm.
    Oralar Almanların cephesi ve Osmanlı da yardım amaçlı asker yolladı olay bu. Zaten arada da müttefiğimiz bulgaristan vardı. Osmanlı ordusu balkanlardan yardıra yardıra galiçyaya kadar fetih yapmadı yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodomoco

    atarlar iki tane atom bombasını görürsün 30 milyonu ayrıca ordunmuz isterse 60 milyon olsun onlara kaynak sağlıcak ekonomimiz olmadıktan sonra hiç bişiy olmaz gideriz herkes açlıktan geberir geri döneriz ayrıca sen seferberlik olunca herkesin komando kesileceğinimi sanıyorsun geçti artık o dönemler millet saklanacak delik arar lan savaşta buna sende dahil hiç önünde acı içerisinde belinden aşşağısını kaybetmiş ve ölmekte olan birini gördün mü hayır hiç sanmıyorum sen bunu gördüğün an zaten direk iptalsin ayrıca senin yanında hiç bomba patladımı hiç kurşun yedin mi kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama biraz saf olduğunuzu biliyorum


    Taşmı atıyor ?
  • Hala Türkiyenin Nükleer Silahı olmadığına inanalar war Yahu daha incirlikde Türkiyenin kullanılması için hazır 300 nükleer başlık var
  • Çok büyüttünüz bu Fransayı,eskiden İngilizler kullanırlardı şimdi Almanlar kullanıyor işte.Ayrıca Fransız diye birşey kalmadı gitti,devlet başkanları yahudi,dışişleri bakanı ermeni vs vs asıllı.Adamlar bastırılmış duygularını senle benle tatmin etmeye çalışıyor.Heee diyecen muhatap bile almayacaksın.
  • Yok güçsüz . Yav he ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pog

    fransa 60 milyon nüfuslu bir ülke. bizden 20 milyon daha azlar. hadi diyelim ki insan gücünü kapattılar. ya aslında fransa ve türkiye savaşı gibi birşeyi tartışmak çok saçma birşey ama strateji yapmanında kimseye bir zararı olmaz.


    Türkiye hava ve karada fransa'dan daha üstün. Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Atom enerjisi kurumu başkanı söylemişti Türkiye 2 yıl içinde nükleer silah yapacak teknolojiye sahiptir demişti.

    Fransanın sahip olmadığı askeri kabiliyet Türkiye'de var. Örnek isterseniz gece nokta atışı hava operasyonu. veya kıtalar arası hava operasyonu düzenleme yeteneği.

    Fransa güçsüzdür demiyorum. (ayrıca tüm avrupayı yenebilecek bir güçleri oldğunu sanmıyorum)



    çok çocukça , milyonla mı kazanılıyor savaşlar ona bakarsan norveç bizden 100 milyar fazla üretim yapıyor:S




  • Fransızların bir tane bile askeri başarısı yok diyenlerin gözüne dizine dursun.Adamlar savaş konusunda beceriksiz,evet ama Napolyon dönemini de mi bilmiyorsunuz lan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

    Of ya ülkenin nükleer füzelerini söyleyenler olmuş zaten bütün ülkelerde çatır çatır söylüyo kaç tane nükleer füzesi oldugunu , ne içtiler çok merak ediyom türkiyenin nükleer füzesi yok diye yazan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum.

     Fransa Türkiye'den güçlü mü de ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demircibu

    quote:

    Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

    Of ya ülkenin nükleer füzelerini söyleyenler olmuş zaten bütün ülkelerde çatır çatır söylüyo kaç tane nükleer füzesi oldugunu , ne içtiler çok merak ediyom türkiyenin nükleer füzesi yok diye yazan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum.

     Fransa Türkiye'den güçlü mü de ?






  • Konu aylar önce açılmış, 6 sayfalık mesaj atılmış, Demircibu paylaştığı karikatürle konuyu özetlemiş, başlığı gördükten sonra konu içeriğini okuma gereği bile duymadım. Birisi "Fransa Türkiye'den güçlü mü de" başlığıyla konu açıyorsa zaten onun yazdıklarını okumanın bir manası da yok. Sadece cevaplamak istedim. Dünya düzeninde Fransa'nın F'si Türkiye'nin 9353242384524375'inci üstünden bile güçlü
  • 75-80 yıl önce atalarımızda sizin ile aynı zihniyete sahip olsaydı,şu anda türkiye diye bir cumhuriet olmazdı sanırım..O zamanlarda düşmanın silah sayısı,gemi sayısı,cephane sayısı,asker sayısı yüksekti hatta tam anlamıyla 4 bir yandan saldırıyorlardı ama insanların inancı vardı onlara inanç veren bir adam vardı..Nihayetinde şu günün zihniyetinin gençleri ile savaşa girersek fransaya da yeniliriz,italyana da,yunana da..Kendi milletini bu kadar küçümsüyen tek toplumda türklerde var sanırım.
  • Türkiye Fransa'dan askeri açıdan güçlüdür, dünyanın en güçlü 6. , NATO'nun en güçlü 2. ordusudur. Biraz ordunuzu tanıyın, TV'den izleyip burada bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz Yaşadığınız ülkeyi küçümseme kompleksinden vazgeçin.

    2011 Ordu Sıralaması

    http://www.globalfirepower.com/
  • gidin tsk ya bakın 1940 ları yasıyoruz hala aynı tas aynı keman hala top tufekle ugrasıoruz ben askerde m1 kullandım dede silahı.. yaa tsk kendini bitiriirir boyle.. guncellemiyor kendini ne yazık ki bir turk olarak uzulerek fransa daha gucludur.. ama savas olsa sdve seve canımı veriririmm..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.