Şimdi Ara

Fransa'dan Alınan Ps Plus Kodu TR Psnde çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba, arkadaşım Fransadan Ps plus code yollayacak ama aklıma takılan bir nokta var.Ben Tr psn kullanıyorum Fransa'dan gelicek kod muhtemelen Eu psn için olacaktır bir sorun olur mu Tr psnye girsem kodu yoksa illaki fransa psnsi mi açmalıyım kodu kullanmak için ? teşekkürler.
    bir de eğer Fr psn açmak zorundaysam ana hesap yapıp 2. hesap olarak tr hesabımı eklesem ikisinede geçerli olur mu psn plus ?

• Ilk soruna kesin bir sey diyemeyeceğim ama ikinci soruna cevap olarak bir makinada 16 farklı hesap ana hesap olabiliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ilk soruna kesin bir sey diyemeyeceğim ama ikinci soruna cevap olarak bir makinada 16 farklı hesap ana hesap olabiliyor diye biliyorum.

peki FR hesabı ana hesap yaptım kodu giricem TR hesabıda ana hesap mı yapmalıyım yoksa ana hesaptan devre dışı mı bırakmalıyım ki ps plus Tr hesapta da aktive olabilsin ?
  • AttackHane kullanıcısına yanıt
    Hocam sen EU hesaba plus yap sonra onu ana hesap yap tr psn'e geç keyfine bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ilk soruna kesin bir sey diyemeyeceğim ama ikinci soruna cevap olarak bir makinada 16 farklı hesap ana hesap olabiliyor diye biliyorum.

peki FR hesabı ana hesap yaptım kodu giricem TR hesabıda ana hesap mı yapmalıyım yoksa ana hesaptan devre dışı mı bırakmalıyım ki ps plus Tr hesapta da aktive olabilsin ?

Bir plus hepsine etki eder. Iki hesabı da ana hesap yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 13 Ekim 2014; 7:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için kodu FR hesaba giricem dediğiniz gibi.
  • Kodu aldım 1 senelik, Fr hesabı oluşturdum, bu hesabı ana hesap yaptım ve şu an sorunsuz olarak TR hesapta multiplayer oyun oynayabiliyorum çok teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.