Şimdi Ara

Fransa'daki Dayım Sana Burdan Kız Bulalım Diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 22
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 4
  • Ortalama Mesaj Aralığı 49 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 4
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • kraldosy (4 mesaj) Guest-D67828229 (4 mesaj) EnergyHill (1 mesaj) 07kubi07 (1 mesaj) ll BLooD ll (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (15 mesaj) Mobil (8 mesaj) Mini (1 mesaj) (1 mesaj) (3 mesaj)
  • @
3 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Fransa'da dayımlar yaşıyor, "Seni burada evlendirelim hem vatandaşlığın olur." diyorlar. Beni düşündüren şey vasıfsız işsiz olmam. Şu an 20 yaşındayım, 25'e kadar para biriktirip orada evleneyim mi? Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu karar senin hayatının dönüm noktası olabilir. 2023'e kadar bu ülke cehennem olacak. Sana şu an titanik batarken bir can simidi atılmış inan bana. Hemen kabul et. Dil mil önemli değil orda hem çalışır hem öğrenirsin. 15 yıldır orda çalışıp da dil bilmeyenler var. Çalışmana engel değil. 10 yıl sonra elinde bir birayla yapayalnız deniz kenarında "keşke kabul etseydim" diyip pişman olmamak için direk atla.

• hiiiç vasıfsızlığıma bakmazdım, direk kabul ederdim.

NOT = Benim yaş 22  

• Nasıl geçineceğim orada? Fransızcam da yok.

• hocam banada bulsun be   bu kordinatlarini sevdiğimin coğrafyasından kurtulmak istioom  

• quote:

Orijinalden alıntı: kraldosy

Nasıl geçineceğim orada? Fransızcam da yok.

onuda sen düşün artık :D :D :D :d

İLAVE NOT = Harbi Hocam, Fransızcanız yoksa, olmaz bu iş aslında, hiç düşünemedim bunu, vay g.zekalı kafam 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Temmuz 2021; 22:8:47 >
  • O zaman düşündüğüm gibi yapayım 4 - 5 yıl hem para biriktirip hem dil öğreneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kraldosy

O zaman düşündüğüm gibi yapayım 4 - 5 yıl hem para biriktirip hem dil öğreneyim.

en iyisini yaparsınız Hocam  

• Ben 4 yıl sonra kendimi kurtarırsam eğer burada olursan bi arkadaşını da sana ayarlarım.

• kraldosy kullanıcısına yanıt

Saçmalamayin ya dil ögrenilir azim ile Hersey olur. Kiz buluyorsa even gitsin Adam olursun kendine ceki duzen verirsin hayatin degisir. Amacin olur boylece dilin olur kendini gelistirirsin boylece

• Fransız kızlara görücüye gittiğinde, Türk çikolatası götürmek olumlu bir etki yaratır mı?  

• Bu karar senin hayatının dönüm noktası olabilir. 2023'e kadar bu ülke cehennem olacak. Sana şu an titanik batarken bir can simidi atılmış inan bana. Hemen kabul et. Dil mil önemli değil orda hem çalışır hem öğrenirsin. 15 yıldır orda çalışıp da dil bilmeyenler var. Çalışmana engel değil. 10 yıl sonra elinde bir birayla yapayalnız deniz kenarında "keşke kabul etseydim" diyip pişman olmamak için direk atla.

• abi böyle bir fırsat var sömürmen gerek senin.

fransa'da iyi kazanan meslekleri araştır iş makinesi zart zurt masabaşı bulabiliyorsan daha iyi tabii vasıf edin sonra oradan evlen yaşa gitsin

• Kaç canını kurtar. Tüm diyeceğim bu.

• Fransada görücu usulu orada yaşayan türk bulursan kaçirma zaten.

• Keşke bizimde böyle akrabamız olsa, yurtdışına çıkmaya cesaret edebilen 1 akrabam bile yok hayal kırıklığı hepsi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayınıza söyleyin benide alsın hayrına öok büyük sevap işlemiş olur☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diğerlerinin dediği gibi gemi battı batıyor kaç kurtar kendini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdiden iyi bir dil kursu araştır internetteki yorumlara bak hocalar sağlam olsun kızla da sözlen, nişanlan falan bir şeyler yap. Ben olsam engelli kızla bile evlenirdim yeter

ki vatandaş olsun.

• Dayının telefonu bende vardi galiba ozelden atsana dogru mu degil mi bakayim. Fransa hakkinda bikac soru soracaktim

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.