Şimdi Ara

FragNstein ile FPS (Ana Konu) BF3 Firmware geliyor ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
30.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Driver kurulumu

    ilk olarak vista veya 7 kullanıyorsanız windows başlarken F8 e basıp güvenli kip te başlatma seçim ekranına gelip disable driver signature enforcement modunda başlatılması gerekiyo. Windows başlayınca ilk önce bannco nun sayfasından driver ı indiriyoruz ve kuruyoruz daha sonra dongle ın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutarak pc ye takıyoruz ve 3 saniye boyunca elimizi düğmeden çekmiyoruz. Mavi ışığın kesintisiz yanıyor olması lazım dongle da. Aygıt yöneticisine girip insan arabirim aygıtlarında wireless mousecombo yada bunun türkçe versyonu çıkması lazım. Çıktıysa eğer çift tıklayıp sürücüyü güncelleştir butonuna basıp gelen ekranda ilk başta kurduğumuz driver ın yerini gösteriyoruz ve kuruluyo.

    NOT: eğer wireless mousecombo gözükmüyorsa onun yerine new HID device yada yeni insan ara birim aygıtı bir ifade varsa ona çift tıklayıp update driver a basıp
    XP için: Select 'no windows update'.
    XP : Press Next.
    XP : Choose 'pick from a list of device drivers' ( listeden seç)
    XP : Select 'Next'.
    XP : Choose 'no search, I'll pick my driver'. (arama kendim seçicem)
    XP : 'Wireless Mouse Combo'. (komboyu görebiliyo olmanız lazım)

    Vista için resimdeki işlemleri yapıcaksınız
     FragNstein ile FPS (Ana Konu) BF3 Firmware geliyor !

     FragNstein ile FPS (Ana Konu) BF3 Firmware geliyor !

     FragNstein ile FPS (Ana Konu) BF3 Firmware geliyor !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fragNstein

    İlk önce hayırlı olsun.Ben de xfpsye almayı düşünüyordum.Fakat elimdeki x7 mouse un uyumlu olmadığını öğrenince vazgeçmiştim.Bu konudan sonra fragNstein inceledim hoşuma gitti.6-7 ay kadar wii de kullanmıştım yani nutchuk kullanımını biraz biliyorum.Neyse sana birkaç ayrıntı soracağım

    1-Şu m16 otomatik atmasını anlamadım.Hazır eln değmişken onun da videosunu koysana
    2-Eğilme ve bıçaklama tuşunun zor yerlerde olduğundan şikayetçiydim kolda.Yani karşına biraz uzakta birden adam çıktı.Çıktığı anda eğilme tuşuna basmak biraz zor oluyor yani basana kadar adam seni vuruyor.Ama tuş kolay bir yerde olsa eğilerek adam şaşırıracağı ve aimi hemen kaydıramayacağı için rahat vuruyorsun.Aynı şey bıçaklama ile de ilgili.Benim refleksimden kaynaklanıyor heralde . 2 li karşılaşmalarda bıçaklanan hep ben oluyorum Bunları nutchuck üzerindeki tuşlara endeksleme imkanı var mı?Ayrıca nutchuckta kaç tuş var?
    3-Mouse un sol tarafında tuşlar var.Bu tuşlardan dolayı mouse ı tam kavrayamıyorsun heralde?Yani tamamen avcunun içine alabiliyormusun?Ben biraz da heyecanlı oynadığım için x7 nin solunda bulunan tuşlara ateş tuşuyla birlikte basıyordum ani çatışmalarda.Ateş ederken birden elin kareye basıp şarjör değiştirmek komik olur.
    4-Mouse hangi tür pille mi çalışıyor?


    1- M16 yı otomatik hale getirdiğinde bas çek bas çek yerine mouse un sol klik ine basılı tutuyorsun ve saydırıyor. Bas çekte kafa karışabiliyor ve aim i tutturamıyabiliyorsun. Video da çektim aşağıda.
    2-Eğilme ve bıçaklamayı istediğin her tuşa senkronlayabilirsin , nunchuck taki tuşlarda dahil. Nunchuck ta bir adet analog ,1 adet select tuşu,1adet ps tuşu,L1 ve L2, 4 adet yön var.
    3-Mouse u tam sıkı bir şekilde kavrayamıyorsun fakat yarım saatlik bir süreçten sonra hemen alışıyorsun. Sağ elinin baş parmağı daima yandaki tuşların üzerinde duruyor ve kolayca istediğin tuşa basabiliyorsun.
    4-Nunchuck ve mouse 1 adet AA pil ile çalışıyor. Ben duracell ultra aldım 5 gündür günde 3-4 saat oynadım hala bitmedi.





  • M16 ile ilgili 2 adet yeni video çektim:






  • ekostros kardeş en sonunda driverı yapabildim 2.2c yi yükledim şimdi tuşlarıda ayarladım başka neler yapmalıyım???? bu arada m16yı otomatik yapdım:):):)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERKAMmM -- 25 Şubat 2010; 23:27:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERKAMmM
    ekostros kardeş en sonunda driverı yapabildim 2.2c yi yükledim şimdi tuşlarıda ayarladım başka neler yapmalıyım???? bu arada m16yı otomatik yapdım:):):)

    Oyun içi sensitivity yi 5 yap. Options da sensitivity ye gir custom a bas ordan. Mouse unkini ise önce en aşağı sürükleyip hareket etmicek şekilde sıfırla ondan sonra 4-5 klik ileri sürükle. Siyah mouse pad ide kullanma
  • saol kardeş ayarladım hepsini
  • selam millet özellikle ekostros birkaç sorum olacak fragnstein ile ilgili ben ürünü sipariş verdim ebay dan ödeme yaptığım günden tam 15 gün sonra elime geçti ürün driver ardından killzone için firmware yamasınıda yükledim mouse pad kontrolünüde yaptım randımanı iyi ancak mouse biraz yavaş kalıyor. nasıl söyleyeyim tepki süresi düşük biraz geç algılıyormuş gibi tamda öyle değil sanki slow motion da oynuyormuşsun gibi bana yardımcı olabilir misiniz msn için bjkaan10@gmail.com ayrıca EKOSTROS bulunduğun yer b.çekmece ben beylikdüzündeyim yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
  • Kaan207

    oyunların aim sensitive leri ps3 kolları için ayarlandığı için fragnstein ı takınca mutlaka aim i ayarını yükseltmen gerekir. Mesela call of duty de oyunu durdurup options a giriyoruz ve sensitive hızını custom olarak ayarlama imkanı sunuyor eğer orjinal hali ile oynamaya kalkarsan gecikmeli-ağır oluyor bu killzone da varmı bilmiyorum bir bak. Bunun dışında mouse un sol yanındaki f tuşuna basili tutup topçuğu ileri sürüklüyerek aim i hızlandır
  • youtube deki videoların hepsini izledim kz2 için bir video yok ayrıca mw2 nin options bölümünde mouse vs ayarları çok daha ayrıntılı şekilde ayar imkanı olduğunu farkettim. kz2 de o kadar ayar maalesef yok. mw2 yi birkaç günde alıcam o zaman tekrar rahatsız edicem sizi. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan207

    youtube deki videoların hepsini izledim kz2 için bir video yok ayrıca mw2 nin options bölümünde mouse vs ayarları çok daha ayrıntılı şekilde ayar imkanı olduğunu farkettim. kz2 de o kadar ayar maalesef yok. mw2 yi birkaç günde alıcam o zaman tekrar rahatsız edicem sizi. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.


    Mesela fragNstein i piyasadaki tüm fps oyunlarında inceleyen kişiler var. Hepsinde aynı şekilde sabit bir performans olmuyor bununda sebebi oyunlarda sensitive ayarlamana imkan vermemeleri. Call of Duty de böyle bir imkan olduğu için neredeyse pc dekinin aynısı gibi oynama imkanın oluyor fragnstein ile. Hiç gecikme felan yok.
  • Yeni firmware bugün çıktı hemen denedim zaten 2.2c çok çok iyidi şimdi ondanda daha iyi olmuş. 2.3 e geçmenizi tavsiye ediyorum
  • Çok Teşelkkürler hemen deneyeceğim belki kz2 de de bir düzelme olur :D
  • 2.3 ü detaylı bir şekilde inceledim. Aim lock özelliği eklenmiş. Nişan alırken artık basılı tutmanız şart değil bas çek yapınca nişan alır vaziyette kalıyor tekrar basınca bırakıyor. Bu özelliği küçük f tuşuna basılı tutup L1(tuş değiştirenler için mouse sağ kliki) e 1 kez basarak on/off yapabilirsiniz. Gene f tuşuna basılı tutup ateş etme tuşuna 1 kez basıncada rapid fire ı devreye sokabilirsiniz.

    Bunun dışında micro eğimler daha iyi hale gelmiş. Neredeyse pc den hiç bir farkı kalmadı müthiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 26 Şubat 2010; 17:25:19 >
  • malzemesi kalitesiz gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

    malzemesi kalitesiz gibi geldi bana


    Malzemesi çok kaliteli.

    Şöyleki frag fx in özellikle mouse u 5 liralık mal gibi. FragNstein in ise 50 liralık diyebilirim.
  • Dostum yardımların için çok teşekkürler en yakın zamanda nuke değil de yakın çatışma videolarını bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momoş -- 26 Şubat 2010; 19:12:44 >
  • 2.3 harbiden baya iyiymiş sende olmasan nasıl öğrencekdik saol ekostros
  • kardesım bu aletı nerden alıcaz ve fıyat nedır tam olarak acıklarmısın nasıl alabuılırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmyayla
    kardesım bu aletı nerden alıcaz ve fıyat nedır tam olarak acıklarmısın nasıl alabuılırım

    Türkiye distribütörü var fakat 200 liradan satıyor. Ebay den veya ilk mesajlarımdan birinde vermiş olduğum bir link var ordan alabilirsin. Zor olan kısım ürünü stoklarda yakalamak için hergün takip etmen lazım , çok talep var ve firma anlaştığı ülkelere firmalara 5 er 10 ar adet gönderebiliyor onlarda anında tukeniyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERKAMmM
    2.3 harbiden baya iyiymiş sende olmasan nasıl öğrencekdik saol ekostros

    Evet 2.3 e geçtiğim ilk el highrise da nuke attım özellikle benim dikkatimi çeken nişan alındığındaki micro aiming ler düzelmiş. Valla resmen %100 uyumlu oldu diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.