Şimdi Ara

Fractal Design Define S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Fractal Design Define S

Fractal Design iki gün önce youtube hesabından Define S adlı yeni mid tower kasasını duyurdu. Kasa diğer Fractal Design kasalarında olduğu gibi sadece bir tasarıma sahip. 3.5" sürücü yuvaları tamamen kaldırılmış ve sürücü montajları tamamen arka kısma yapılıyor. Mid-tower olmasına rağmen gereksiz parçalar kaldırıldığı için oldukça geniş bir iç hacim var. Tek gördüğüm kusur üst kısımdaki alan yetersiz bırakılmış gibi. Fractal Design kasaları yakın zamanda Türkiye'de satılmaya başlanacak. Umarım Define S'de bunlar arasında yer alır.

http://www.techpowerup.com/reviews/Fractal_Design/Define_S/
    http://www.vortez.net/articles_pages/fractal_design_define_s_window_review,1.html
    http://www.eteknix.com/fractal-design-define-s-full-tower-chassis-review/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel görünüyor hadi bakalım inşallah türkiye yede gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 22 Nisan 2015; 21:03:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şık valla
  • Nzxt ile beraber, beğendiğim diğer nadir markalardandır Fractial Design. TPU'da inceliyordum tam da :)

5.25" yuva yavaştan tarih mi olacak acaba ? Nzxt S340 gibi, bunda da 5.25" yuva yok. 1 tane koyar insan en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Nisan 2015; 21:26:15 >
  • Çok beğendim kasayı,yurtdışından alabileceğimiz bir yer yok sanırım,phoenix ekibinin getirmesini umuyorum.

Sanki 5.25 yuva girişi var gibi,kutu içeriğinden 5.25 aparatı çıkabilir oraya takmak için.

Bu arada E-ATX oluyor mu buna
  • quote:

Fractal Design kasaları yakın zamanda Türkiye'de satılmaya başlanacak.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu cidden düşünüyordum zaten neden yok diye, umarım Nzxt'yi de görürüz TR pazarında çok şık kasaları var.
  • Surucu yuvalarinin arka kisimda olmasi cok iyi olmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phoenix bilgisayar kullanıyor PC lerinde. Keşke OEM distribütörlugunude yapsalar.

• Sonunda farklı bir tasarıma sahip kasa yapabilmişler. Sürücü yuvalarının arkada olması iyi düşünülmüş. Çoğu kişinin dolduramadığı optik ve hdd slotları boşa yer kaplıyor kasalarda.
  • Gelsin gelsin ne kadar seçenek o kadar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

Phoenix bilgisayar kullanıyor PC lerinde. Keşke OEM distribütörlugunude yapsalar.

Zaten satıyorlar diye biliyorum

• R5'tan güzel gözüktü gözüme.

Optik slotları olmadığı için hem CPU üzerinden hava tüneli yaratılabiliyor hem de ön konsola takılan radyatörlerin sıcak havasını aktif soğutması olmayan HDD/SSD'lere üflemiyor fanlar.

Arka paneldeki 3 x 3.5"(veya 2.5") + 2 x 2.5" slotları özellikle kablo düzenine ekstra rahatlık katıcak gibi duruyor.

Fiyatının R5'tan ucuz olması da gene bir avantaj.

Mümkün olan en yakın zamanda bir tane edinicem.
  • OC3DTV de güzel bir inceleme yayınladı, kasa ilginç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.