Şimdi Ara

FPS-YARIŞ OYUN ÖNERİSİ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak foruma yeni gelmemin ve pek kural bilmemin cahilliği var üzerimde kusura bakmayın ben sizden bolca aksiyon olan oyun önerisi istiyorum mümkünse FPS olsun..

Call of duty

BF3

BC2

Medal of Honor 2010

felan demeyin onları bitirdim çünkü ben fps kaliteli oyunlar arıyorum.. bu aralar kendimi çok ihmal ettim oyun yönünden...

Birde bende (logitech - g27) direksiyon var daha geçen gün aldım buna uygun bir yarış oyunuda söylerseniz sevinirim...

Homefront
    Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 Monitör:Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5 ms Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus DDR4 4400 CPU:Ryzen 5 3600X 4,4GHz 35MB GPU: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192Bit Ram:CORSAIR RGB 2x8GB DDR4 3600MHz HDD: Seagate 3.5 1TB Barracuda 7200Rpm SSD: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 PSU: HighPower 600W 80+ GOLD CPU Soğutucu: Dark Freezer X126 Fanlar: Akasa Viper 12 CM S-Flow/Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB
  • O söylediklerinin 3 tanesini oynadım lakin bulletstorm oynamamıştım :)

Orijinalden alıntı: utkuyunusoglu

O söylediklerinin 3 tanesini oynadım lakin bulletstorm oynamamıştım :)

Bulletstorm gerçekten güzel oynamalısın
    Dirt Showdown(Rally)
    Shift 2(Yarış Simulatörü)
    F1 2011
    Ayrıca Simulatörde düz vites seçeneği istersen Scania Truck Simulator veya City Car Driving öneririm.
    Farklı bir oyun olarakta LFS (Live For Speed) var her türlü şeyi yapabilirsin yarış, drift vs.
  • bende geçenlerde Logitech g27 aldım,F1 CE çok öneren oldu,GT5 daha önce takasa vermiştim ama yeniden bakıyorum temiz bulursam alacağım ve oyun konusunda farklı önerileri takip edeceğim tşkrler....
    Fallout tarzı oyun önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dirt 2
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.