Bildirim
FPS Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence sorun, oyuna yüklediğin modelleme (silah skinleri mesela) dosyalarından kaynaklanıyor, bütün modelleri default sürümleri ile değiştir.
Kısaca : Oyunu baştan kur. -
quote:
Orijinalden alıntı: RemagX
Bence sorun, oyuna yüklediğin modelleme (silah skinleri mesela) dosyalarından kaynaklanıyor, bütün modelleri default sürümleri ile değiştir.
Kısaca : Oyunu baştan kur.
Cstrike dosyasını indiriyorum bakalım düzelecekmi :)
Düzelmedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 29 Nisan 2010; 22:03:52 > -
Ama 1 tane bozuk model bile, FPS yi düşürebilir. Bir tane m4a1 skin vardı v_m4a1.mdl onu kullanırken 20 FPS oluyor, hem de her haritada
O dosyayı default dosya ile değiştirdim FPS sorunu düzeldi.
Geforce 8800GT ekran kartının driverında sorun olabilir. Nvidia arada bazı driverları hatalı yaptığını kabul edip, düzeltilmiş sürümünü çıkarıyor.
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
Bu adresten bir kontrol edin.
Not : Aynı zamanda harita tasarımında sorun varsa da FPS düşer, de_dust2 haritasında FPS yi kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 30 Nisan 2010; 11:32:44 >
-
Sistemin benimkiyle birebir aynı :) Sanırım driverlerinde bir problem var, aynı sistemle sabit 100fps alıyorum -
Sorunu başka türlü çözdüm.Cevaplarınız için teşekkürler yinede Sxe 8.9 vardı belki ondandır diyip sxe 8.9 fix 2 yi indirdim düzeldi. -
Haklısın, sxe nin 8.9 sürümünü bende ilk yüklediğimde çok fps kaybı oldu, sorunun bundan olabileceği aklıma gelmişti ama sxe kullanmıyorsundur belki diye yazmamıştım. Bu arada fix 4.0 var onu indir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X