Şimdi Ara

FPS Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım Geforce 8800GT 2 gb ram ve Inter core 2 duo E7400 özellikli bir bilgisayarım var.Oyunun menusunde 100 fps sabit ama oyuna girdiğimde 30 a 40 a düşüyor..Nasıl çözebilirim.

Not:refreshlook kullandım işe yaramadı

• Bence sorun, oyuna yüklediğin modelleme (silah skinleri mesela) dosyalarından kaynaklanıyor, bütün modelleri default sürümleri ile değiştir.

Kısaca : Oyunu baştan kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Bence sorun, oyuna yüklediğin modelleme (silah skinleri mesela) dosyalarından kaynaklanıyor, bütün modelleri default sürümleri ile değiştir.

Kısaca : Oyunu baştan kur.

Cstrike dosyasını indiriyorum bakalım düzelecekmi :)
    Düzelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 29 Nisan 2010; 22:03:52 >
  • Ama 1 tane bozuk model bile, FPS yi düşürebilir. Bir tane m4a1 skin vardı v_m4a1.mdl onu kullanırken 20 FPS oluyor, hem de her haritada

O dosyayı default dosya ile değiştirdim FPS sorunu düzeldi.

Geforce 8800GT ekran kartının driverında sorun olabilir. Nvidia arada bazı driverları hatalı yaptığını kabul edip, düzeltilmiş sürümünü çıkarıyor.

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

Bu adresten bir kontrol edin.

Not : Aynı zamanda harita tasarımında sorun varsa da FPS düşer, de_dust2 haritasında FPS yi kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 30 Nisan 2010; 11:32:44 >

• Sistemin benimkiyle birebir aynı :) Sanırım driverlerinde bir problem var, aynı sistemle sabit 100fps alıyorum
  • Sorunu başka türlü çözdüm.Cevaplarınız için teşekkürler yinede Sxe 8.9 vardı belki ondandır diyip sxe 8.9 fix 2 yi indirdim düzeldi.
  • Haklısın, sxe nin 8.9 sürümünü bende ilk yüklediğimde çok fps kaybı oldu, sorunun bundan olabileceği aklıma gelmişti ama sxe kullanmıyorsundur belki diye yazmamıştım. Bu arada fix 4.0 var onu indir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.