Şimdi Ara

FPS SIKINTISI ÇEKENLER İÇERİ ! AMD MODLANMIŞ DRİVERLAR / https://istekyama.blogspot.com.tr/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba

    istekyama blogumun ilk paylaşımını benim gibi maddi olanakları yeterli olmayıp, kötü sistemlerle oyunlar oynamaya çalışan arkadaşlar için yapmak istedim.2 yıl önce 1400 TL gibi bir fiyatla satın aldığım Amd paylaşımlı ekran kartına sahip Hp laptopla, çeşitli oyunlarda kasılmalar,donmalar yaşadım.Bir türlü FPS konusunda istediğim performansı alamadım.League of Legends oyunu da dahil bu sıkıntı yaşadığım oyunların içerisine.

    Hal böyle olunca bu durum beni çözüm bulmaya itti.İnternette Fps arttırma ile ilgili çok fazla içerik var.Bu içeriklerin söyledikleri şurayı temizleyin, şunu kapatın,şu programı kapattın vs.Ben bu tarz önerilerin 3-5 fps dışında bir çözüm olacağına inanmadım.İngilizcemin de belirli bir seviyede olmasıyla kendimi çeşitli yazılımcılarla fixlenmiş,kodları değiştirilmiş driverların içerisinde buldum.Bu driverlar orjinal driverların eksikliklerini kapatarak iyileştirilmiş halleriymiş.Araştırıp kendi bilgisayarımda test edince,cidden gözle görülür şekilde FPS artışı aldım.istekyama blogu olarak ilk paylaşımımı AMD ekran kartının bütün modelleriyle uyumlu ve 17 Nisan 2018 tarihi itibariyle en güncel modlanmış driverını sizinle paylaşmak istiyorum.



    Arkadaşlar öncelikle paylaştığım driver modlanmış yani değiştirilmiş olduğu için Windows'un güvenlik gerekçesiyle önümüze koyacağı engel olan Windows sürücü imza zorlamasını kapatmamız gerekiyor.

    Windows arama kısmına yada çalıştır kısmına gelip '' cmd '' yazıyoruz.Açılan panele Bcdedit.exe / set nointegritychecks on yazarak sürücü imzalamayı devre dışı bırakıyoruz.

    Bir diğer seçenek de ayarlar kısmından gelişmiş başlangıç yaparak sürücü imzalamayı devre dışı bırakmak. Hızlı hızlı alıntı yapıyorum. Google'a windows sürücü imzalama devre dışı yazarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ben kısaca anlatıyorum.Kolay bir işlem (:

    başlat >> ayarlar >> güncelleştirme ve güvenlik >> kurtarma >> gelişmiş başlangıç >> şimdi yeniden başlat >> açılan ekrandan sorun giderme >> gelen ekrandan gelişmiş seçenekler >> başlangıç ayarları >> gelen ekrandan yeniden başlat tıkla >> başlangıç ayarları ekranı gelecek sürücü devre dışı bırakmak karşısında rakamları yazar 7 basın devre dışı bırakın

    İkinci aşamada ise Windows'un kendi kendine driver yüklememesi için Windows otomatik driver yükleme özelliğini kapatmamız gerekiyor.

    https://7.enpedi.com/2010/07/windows-update-otomatik-surucu.html

    Direk linkini atıyorum oldukça basit bir işlem.Bu linkte Windows 7 için anlatmış fakat Windows 10 içinde aynı işlem geçerli.

    Son olarak şuan mevcut driverımızı kaldırıp temiz kurulum yapmamız gerekiyor.Bunun için de linkini vereceğim Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız.

    https://www.wagnardsoft.com/DDU/download/DDU%20v17.0.8.5.exe

    İndirdiğimiz programı yönetici olarak çalıştırıp şuan kullandığımız driverı siliyoruz.

    Daha sonra vereceğim linkteki modlanmış Amd Driverımızı yönetici olarak çalıştırıp kurulum işlemini gerçekleştiriyoruz.Normal bir driver kurma işleminden hiçbir farkı yok.Lafı uzatmadan linki vereyim bari (:

    WİNDOWS 10 / 64 BİT XG 18.3.4 WIN10 x64.rar

    https://istekyama.blogspot.com.tr/2018/04/fps-sikintisi-cekenler-iceri-amd.html

    Kısa zaman içerisinde blogun adında olduğu gibi istekler üzerine paylaşımlar yapacağım bir ana konu açmayı planlamaktayım.Desteklerinizi ve isteklerinizi bekliyorum. (:







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.