Şimdi Ara

Fps sacma derecede dusuk Lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar gectigimiz gunlerde ekran kartinin driverini oyunu falan guncelledim oyunu actim oyunda
    fps 40-50lerde dolaniyor.Bazi yerlerde 20ye falan dusuyor.Cogu seyi denedim ama isin komik kismi su yuksek
    grafik ayarlarinda da 45-50 fps aliyorum en dusuk ayarlarda da.Oyun baslarken 100-120 fps oluyor.Sonra
    1-2 dk sonra dusuyor.Ekran karti driverim guncel ayarlari fabrika ayarina dondurdum Nvidia Experienceten
    oyunu optimize ettim hala ayni.Bilen bir arkadas yardimci olursa sevinirim.Bu arada bilgisayar cok asiri isinmiyor
    gibi geldi bana.

Sistem ozellikleri

Laptop Lenovo ideapad y570
    i7-2670QM 2.2 Ghz 8 Cpu
    8 gb ram
    Nvidia gt555 ekran karti
    750 gb hdd

(Bir onemi varsa cift ekran karti var anakartin ekran karti da intel hd graphics 3000)

• Klasik cevabimi yazayım bazen unutulabiliyor çünkü güç planı dengeli veya yüksek performansa mi ayriyetten oyunu acarken sağ tıklayıp nvidia ekran kartıyla çalıştır diyip deneyiniz. Sürücüyü guncelleyince eski otomatik harici kartla açma ayarı sifirlanmis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bilgisayar sana ısınmıyor gibi gelmiş demekki ısınıyor hp leptop var bende ısındımı 10 saniyeliğine kasma yapıyor gta4 de ve lol de yada her ne açık ise leptopun ısımasına sebep olan oyunlar kendin yapabilirsin içini aç fan kısmının tozunu temizle olmadı soğutucu al yine olmazsa garantiye yolla garanti yoksa tamire ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gordugum ruya lutfen yardim edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.