Şimdi Ara

FPS Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önce oyunu 200-300 FPS ile oynuyordum bir problem veya takılma yoktu. Farklı sebeplerden dolayı Windows 10 işletim sistemimi silip Windows 7'yi yükledim ve birkaç gün sonrasında oyuna girdiğimde FPS 10-30 arasında gidip gelmekteydi. Ben de tekrar Windows 7'yi silip 10'u yükledim. Sorun devam ediyordu. Steam'i tamamen sildim ve baştan yükledim ama hâla aynı sorun devam etmekte.

Sistem Özelliklerim

Intel Core i5 4460 İşlemci
    8GB(4x2) DDR3 Ram
    R9 280 3GB 384 Bit Ekran Kartı
    Windows 10 İşletim Sistemi

• 1366x768 çözünürlük kullanıyorum. Bu arada tüm oyunlarda sorun olduğunu fark ettim. Yani sorun CS:GO'ya özel değil. Windows 10'u kurduktan sonra MSI'ın sitesinden On-Board SATA AHCI/RAID, Realtek High Definition Audio, Intel Chipset driverlarını ve AMD'nin sitesinden ekran kartının son versiyonunu kurdum. Sorun neyden kaynaklı hâla anlamış değilim.
    ssd alabiliyorsan ssd al hdd artık çöp oldu genel anlamda pc rahatlar

hiçbiri olmuyorsa kasayı em.

şaka şaka üstteki dördü yap.
    İşlemcinin termal macununu kontrol ettim, henüz bitmemiş ama ekran kartınınkine bakamadım bilmediğim için. Diğer kasa içi fanlarda çok ısınma yok.

@Mattness
    Evet, yedeklerim ikinci diskte zaten. Windows 10 yüklerken 1. diski tamamen sıfırladım.

Biraz önce internetten birkaç yeri araştırdım ve ekran kartının üzerinde bir tuş olduğu filan söylenmiş. Bu da UEFI için önemliymiş. Ben de Windows 10'u UEFI olarak yüklediğim için tuşu aktifleştirip bilgisayarı açtım. CS:GO'ya girdiğimde yine FPS'imin 250-300 arası olduğunu gördüm ve açıkçası mutlu oldum. Yardım etmek isteyen herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

Tuşun Görüntüsü
     FPS Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distingue -- 8 Nisan 2016; 17:51:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda Ping Problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.