Şimdi Ara

Foton Tunland V9'un daha ucuz 4x2 versiyonu satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Otokar, Türkiye’de satışa sunduğu Foton Tunland V9 serisini yeni bir seçenekle büyütüyor. Serinin “benzersiz” oyuncusu olarak öne çıkan Tunland V9, artık 4x2 versiyonuyla da Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni versiyon, donanım ve tasarımda 4x4 kardeşiyle aynı premium özellikleri korurken, şehir içi kullanımda daha ulaşılabilir ve pratik bir alternatif sunmayı hedefliyor. İşte Tunland V9 4x2 fiyatı:

Tunland pickup fiyat listesi
    Versiyon Fiyat
    Tunland G7 Elite 2.691.360 TL
    Tunland G7 Flagship 2.983.680 TL
    Tunland G7 Flagship Plus 3.185.280 TL
    Tunland V9 Ultra 4x4 3.880.800 TL
    Tunland V9 Ultra 4x2 2.505.360 TL

Foton Tunland V9 Ultra 4x2, özellikleriyle neler sunuyor?

Tunland V9 4x2, modelin bilinen güçlü ve kaslı duruşundan taviz vermiyor. Geniş ön ızgara, keskin hatlı LED farlar ve 5 metreyi aşan gövde, pickup sınıfına iddialı bir görünüm kazandırıyor. Kabin tarafında ise panoramik cam tavan, ısıtmalı-soğutmalı ve hafızalı sürücü koltuğu gibi özellikler standart hale getirilmiş durumda.

Model, yalıtım seviyesi ve sürüş destek teknolojileriyle de dikkat çekiyor. 14,6 inçlik HD multimedya ekranı, sesli komut fonksiyonları ve dijitalleşen kokpit yapısı, şerit takip ve yorgunluk algılama gibi sistemlerle destekleniyor. Arka akstaki helezon yaylı süspansiyon, geleneksel pickup sertliğini azaltarak SUV’lara yakın bir konfor hedefliyor. Arka bölümde düz zemin mimarisi ve 220V güç çıkışı ise aracı hem iş hem de uzun yol kullanımlarında daha işlevsel hale getiriyor.

Kaputun altında, 2.0 litrelik dizel motorla birlikte çalışan 48V hafif hibrit altyapı yer alıyor. Dizel motorun 400 Nm torku, elektrik motorundan gelen 50 Nm destekle birlikte toplamda 450 Nm’ye ulaşıyor. Anlık hızlanmalarda devreye giren elektrik desteği, hem performansı canlı tutmayı hem de yakıt tüketimini düşürmeyi amaçlıyor. Bu güç, dünya çapında yaygın kullanılan 8 ileri ZF otomatik şanzımanla yola aktarılıyor.

Ayrıca Bkz.Çinli otomobil üreticileri, Japonya'nın 20 yıllık hakimiyetine son vermek üzere

Güvenlik tarafında Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Asistanı, Otomatik Acil Frenleme ve 6 hava yastığı gibi donanımlar öne çıkıyor. Ön Çarpışma ve Kapı Açma Uyarı sistemleri de aktif güvenlik tarafını güçlendiriyor. Türkiye pazarında 8 gövde rengi ve turuncu/kahverengi olmak üzere iki farklı iç mekân kombinasyonuyla satışa sunulacak Tunland V9 4x2, pickup severlere şehir içinde de konfordan ödün vermeyen yeni bir seçenek olarak konumlanıyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Bu paraları tek vereceğim araba chevroletin pick upları olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1)Zaten potansiyel bir alıcı degilsiniz çünkü kamyonet sahibi değilsiniz veya hiç sahibi olmayacaksınız.O yüzden motoru yetmezse problem olmamalı.

2)Halihazırda 3.5; 4; 4.5 litrelik bolca seçenekli bu işin piri pickup modelleri var Türkiyede de satılıyor.O motorun vergisine katlanabilecek misin? "Ama vergisi çok yüksek" senin de cebin küçük ustam.

3)Full body bir özel ithal ram150'yi 3-4 milyon liraya al ve 2025 model olsun.Bugün sahibinden de ram bighorn modeli 420 beygirle 7.5 milyon liradan başlıyor.Ortadaki ekranı klima gibi daha temel ayarları ve gps vs işler için daha basit ama deri koltuklar çift klima sadece ısıtmalı koltuğuyla (fotonda soğutma da mevcut) birbirine yakın pickuplar.Eee yakıtı da senden."Ama bu tank gibi benzin yiyor" Eee o da onun dikeni artık.3 milyona 7 milyon liralık aracı alırım pek de evdeki hesaba uymuyor gibi.

Özetle foton 9 da bu da "şehirli" modeller tıpkı arazi görünümlü şehirli yüksek arabalar gibi.Şimdi diyebiliyor musun 2 milyon lira Troc parasına Toyota Landrover vs alırım Hummer alırım diye?

Cam tavanı, deri koltuk renk seçenekleri (ki taba renge bayıldım ben, özel yaptırmazsanız bu seçeneklerle gelen koltuklu bir ford , toyota pickup da yok), elektrik destekli motoru, full panel dijital konsolu, şaft tuneli olmaması, arka koltukların oturma kısmının kalkabilmesi, full budy heybetli görüntüsü bunlar daha cok görüntü, yuksek sürüş isteyen, kayak takımını,surf tahtasını alıp maceraya giden veya kampa giden outdoor merakı olanlar için.Şantiyede kullanacağım, ultra verimlilik istiyorum, eğimli arazide tork istiyorum arkasını atsın, şasiyi adeta bir at gibi titretsin derseniz zaten orada ustalar belli onların modelleri ve sundukları ortada.

• O dediğin pick-up'a iki kat para versen ancak....

• İnşaallah alırız. Allah Kerim

• Bildiğin çakma Ford.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt

Geçen bizim şirkete geldi bir arkadaş,bu araçtan vardı

Şöyle söyleyelim bu fiyatlara bedava.

Araba dev gibi, üstüne malzeme işçilik çok kaliteli yapmışlar

Motoru da bildiğim çok iyi bir firmadan geliyor, şanzıman da zf

Bizim forumdaki çoluk çombalak anlamaz bu işlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4 niyetim ama fiyat farkı yüksek arabaya ben tav oldum aklımı karıştırdı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.