Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
48
Favori
33.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Hocam paypal ile ödediginiz icin egerki bir sorun olurda ürünleriniz gelmez ise kisi bir kac islem sonrasi iade alabilirsiniz
    Bataryalar hakkinda ise boyut bilgileri tam dogru degil, GearBest admini RC forumunda linkini vermis oldugunuz 2 bataryaninda uyumlu oldugunu söylemisti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

    İndirim kodunun birleşmesi olayının geç gelmesi biraz canımı sıktı açıkcası boşu boşuna 2$ Tracking ödedim artı olarak bu durumdan dolayı batarya setini alırken tracking yapamıcam ne olursa kısmet artık.

    Batarya seti olarak ne tercih edeyim sizce? Galiba videodaki kişinin kullandığı batarya bu
    http://www.gearbest.com/rc-parts/pp_101575.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

    Bunun yanında bir de şunu mu alsam
    http://www.banggood.com/Wholesale-Walkera-Hubsan-X4-1-to-5-Balance-Charging-Cable-For-3_7V-Battery-p-68437.html?p=QN1103764647201409Z4

    Yoksa direk olarak şunu mu alsam karar veremedim
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_129831.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

    Sanırım boyutlar arasında bir fark mevcut indirim varken de almak istiyorum. Son bir yardım alabilirsem süper olur. Helikopter kargoya verildi piller de ardından yetişsin :)

    indirim kodları hala birleşmiyor
    Ben mi yanlış bakıyorum hocam




  • Hocam indirim kodu batarya setleri ile birlesmiyor malesef sadece quadcopterin yaninda yedek orijinal parcalari olan pervane, pervane koruyucusu veya extra 200mah batarya alirsaniz, normal fiyatindan daha ucuz alinabiliyor. Daha önceden sistemde sorun vardi extra pervane eklendiginde 2,67$ olarak sepede düsüyordu, sistem duzeltildi suan quadcopter ile alindiginda 1,53$ olarak sepede düsüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 22 Aralık 2014; 10:26:57 >
  • Bataryayı da 4'lü 380mAh+Şarj kiti siparişi şeklinde verdim 59 puan toplamışım onlarla da $1.18 indirim yaptım güzel oldu. İlk geldiği günlerde bir tane bataryayı öldürüp oyuncaktan mahrum kalmaktansa 4'lü alayım da bari elimde kalsın istedim Siparişlerim geldiğinde video ile yorum yaparak 50x3 puan daha toplar kanat almam gerektiğinde onu kullanırım. Sağ sağlim gelsin de ekibim gerisi önemli değil :)

    Hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bu süreçte bana. Umarım ben de sana bunun karşılığında yardımcı olabilirim yeri geldiğinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 22 Aralık 2014; 13:36:56 >
  • Bugun iş yerinden yükleyebildim normal çekimlerini x5c modeli ile cekilmistir ama karsılastırma ve kameralı model isteyenlere yol gosterebilir x11c modelinde de kamera 2mp aynı oldugunu dusunuyoırum kaliteninde.


    Kısa kendi kamerasının çektiği fikir açısından yeterli yalnız 720p yi secin biraz duızeliyor full ekran yapmazsanız kalite yeterli...




    Buda note 3 le çekildi uçuş performansı olarak gayet yeterli low ayarında uçuş tabi hi ayarında daha seri hareketler yapabiliyor.




  • arkadaşlar merhaba. sıcak fırsatlar sayesinde bende merak sardım quadcopter'e. işin eğlence kısmını arttırmak için kameralı bir mode istiyorum. hangisini önerirsiniz? x11c mi x5c-1 mi yoksa başka önerebileceğiniz model var mı?
    ilk defa rc helikopter kullanacağımı da ayrıca belirteyim.

    Şimdiden teşekkürler değerli yardımınlarınız için.
  • estellion E kullanıcısına yanıt
    Boyutları ilanlardan bakıp kafanda canlandırabilirsin. x5c büyük baya dısarda daha stabil olabilir pervanelerinden dolayı ama az ruzgarda ve genelde evde ucururum diyorsan x11c yi oneririm.Yine stabil anlatılanlara gore benim hosuma giden x11 şuanda kendinme aldım 2 tane zaten ama x5c kullanıyorum videolarda da gorebilirsin temin yanında cok acık bir alanda ucuruyorum elbet ruzgar var normal bıraktığımda suzuluyor bi tarafa ama kontrolunu yitirmiyor.
  • teşekkürler bilgi için. açıkcası biraz kapalı alanda deneyim kazandıktan sonra açık havada kullanmak istiyorum. en azından yazın hafif rüzgarla da savrulmayacak bir şey olmalı. kameranın kapalı alanda bir espirisi kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estellion -- 22 Aralık 2014; 14:39:58 >
  • Dışarıda daha fazla deneyim kazanıyorsunuz inanın saga sola carpıcak diye icede ıkına sıkıla kullanırken dısarda biyere gitse bile diğer yonune cekip duzeltip rahat manevra yapabiliyporsunuz.Yakınlarda okapalı otopark gibi biyer olursa daha iyi olur tabi kapalı mekanda da çekicek kendinizi eğlendirecek biseyler bulabilirsiniz ben mesela ustteki mesajımda ofiste ucurdum çalışanlarla korkulu anlar yasattım ama ben cok keyif aldım kısa bir video var az yukarıda bakın anlarsınız olayı ;)
  • Hocam eklediğiniz videolar kişiye özel: "This video is private".
    Hiçbirini göremiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 22 Aralık 2014; 15:54:28 >
  • Herkes görebilir yapmıştım ama bakayım bi ayarlardan...
  • ben de x11c alıcam büyük ihtimal, kameralı olsun istiyorum. Ancak aralarında sadece kamera farkı olduğundan da 20 dolar fazla vermek zoruma gitmiyor değil :D napsam bilemedim.
  • 19 unda verdiğim sipariş halen kargolanmadı kaç günde kargoluyorlar bunları ?
  • Vaio kullanıcısına yanıt
    Hocam egerki sabahtan siparis verdiyseniz muhtemelen ürününüz kargolanmistir fakat yilbasi yogunlugu oldugu icin sisteme kargolandi bilgisini girememis olabilirler.
  • Bende 15'inde sipariş verdim hala kargolancak diye bekliyorum. Siteden ilk alışverişim olduğu içinde endişeliyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmbrbr

    Bende 15'inde sipariş verdim hala kargolancak diye bekliyorum. Siteden ilk alışverişim olduğu içinde endişeliyim.

    Hocam Rc forumundaki ayni siteden alan kisilerin ürünleri geldi fotograflarini paylastilar. Yani site ürünleri gönderiyor, ama olurda bir problem cikar cikmaz ürün gelmez ise paypal ile cok kisa bir islem sayesinde paranizi iade alabilirsiniz
  • Arkadaşlar ben ilk önce kamerasız modelden almıştım ama processing de kaldı parda kesilmedi göndermediler sanırım şimdi kameralı olandan alayım diyorum am eskisini nereeden iptal edeceğimi bulamadım yardım edebilir misiniz?
  • Umarım o duruma kalmam ama bu haftada gönderime geçilmez ise ürünü almaktan vazgeçebilirim.
  • leventfiliz L kullanıcısına yanıt
    PM
  • Sizce vermişken 30 lira daha fazla verip kameralı modelini alsam mı ?

    İlk RC quadcopter deneyimim olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.