Şimdi Ara

fotoğraf telif hakkı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgi sahibi olanlar yardım etsin lütfen... tarafımdan çekilmiş facebookda bi sayfamda da yüklü bu arada bu resimler bi ulaşım firması tarafından biletlerde broşür gibi kullanılmış... benden herhangi bir izin alınması söz konusu değildir. edindiğim bilgilere göre hak iddia edebilirim ama emin olamadım. olabilir mi ? evet ise bunun maddi getirisi ne kadar talep edilebilir? ispat konusunda yorum yapabilir misiniz ? şimdiden ilgili, yardımcı olanlara teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fotoğrafı Facebook'a yüklediğiniz tarih, veya fotoğrafın bilgisayarınızda dosya olarak bulunan kopyasının oluşturulma (bilgisayar aktarılma) tarihi 1.dereceden delil olarak kullanılabilir. Eğer karşı taraf o dosyadaki tarihten daha eski tarihe sahip bir dosya ile itiraz edemez ise siz iddianızı kanıtlamış olursunuz.

    Çok ciddi tazminat elde edeceksiniz. Fakat olabildiğince vakit kaybetmeden açın davayı. (avukat parası falan feşmekan masraf olacak, nasıl karşılarım diye düşünmeyin, devlet size ücretsiz bir avukat veriyor)

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csmx -- 15 Şubat 2013; 2:41:27 >
  • Bence kazanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke hem kullanılan hem de ilk çekilen fotoyu görseydik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurby

    keşke hem kullanılan hem de ilk çekilen fotoyu görseydik.

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaftaridze

    arkadaşlar bilgi sahibi olanlar yardım etsin lütfen... tarafımdan çekilmiş facebookda bi sayfamda da yüklü bu arada bu resimler bi ulaşım firması tarafından biletlerde broşür gibi kullanılmış... benden herhangi bir izin alınması söz konusu değildir. edindiğim bilgilere göre hak iddia edebilirim ama emin olamadım. olabilir mi ? evet ise bunun maddi getirisi ne kadar talep edilebilir? ispat konusunda yorum yapabilir misiniz ? şimdiden ilgili, yardımcı olanlara teşekkürler.

    Yukarıda ki arkadaşların dediği gibi şu iki fotoğrafı bir görsek?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.