Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyeleri Farklı Bir İsteğim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Reklamcılık öğrencisiyim,fotoğrafçılık dersim var ve aynı zamanda mesleğimlede ilgili ve ara ara video çekimlerinde de ihtiyacım olacak kısa video çekimleri için.Aklımda Nikon d90 fotoğraf kalitesinde ve d550'de video kalitesine yakın yani ikisinin karışımı bir makine istiyorum,önerebileceğiniz makine var mı,uyguna gelsin diye Türkiyeden yurtdışı malı almayı düşnüyorum bu yüzden garantiye fazla gerek kalmayacak bir makine lazım.Birde makine elimdeyken en az d90 kadar elime oturmalı daha güven vermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengere -- 9 Eylül 2012; 18:58:39 >

Orijinalden alıntı: can_11

Bende 60D alacağım.Gerçekten çok iyi.

Bugün Media Markta 60d, 650d ve 600d modellerini elime alıp inceledim arkadaşımda 550d vardı ondan çok daha iyi bir ele oturuşu 3'ününde yani 550d'nin kasası küçük gelene bu üç modelde daha iyi gelecektir.Tabi üçü arasındada 60d'nin ele oturuşu daha iyiydi. Şimdide aklıma olan modeller canon 60d,canon 650d ve nikon d7000 modelleri var 3'ü arasında gidip geliyorum.

Orijinalden alıntı: Tengere

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Bende 60D alacağım.Gerçekten çok iyi.

Bugün Media Markta 60d, 650d ve 600d modellerini elime alıp inceledim arkadaşımda 550d vardı ondan çok daha iyi bir ele oturuşu 3'ününde yani 550d'nin kasası küçük gelene bu üç modelde daha iyi gelecektir.Tabi üçü arasındada 60d'nin ele oturuşu daha iyiydi. Şimdide aklıma olan modeller canon 60d,canon 650d ve nikon d7000 modelleri var 3'ü arasında gidip geliyorum.

Canon 60 d veya Nikon d 7000 arasında tercih yapabilirsiniz.2 side biraz daha ileri seviyede.
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • video önemliyse nikonu eleyebilirsin fotoda bir çoğu canon nikon der fakat videoda işler değişir sony dslr de giriş seviyesinde çok iyi işler yapıyor avchd formatı çok iyi tercihinin ilk sırasında sony daha sonra canon öneririm.giriş seviyesinde sony a37 en iyi video çeken cihaz . 1300tl fiyatı var biraz daha fiyatı yükseltirsen canon 600d var video manuel kullanım var fakat avchd formatını kullanan sony tavsiyemdir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.