Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Kaliteyi Arttırırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum merak ettiğim bir konu var fotoğraf makinesi fotoğrafın kalitesini arttırdığı gibi insanıda değiştirirmi yani güzel veya yakışıklı yaparmı fotoğraf makinesinin kalitesi fotoğrafçılık yapıcamda ona göre makine seçicem.

Orijinalden alıntı: believe745

merak ettiğim bir konu var fotoğraf makinesi fotoğrafın kalitesini arttırdığı gibi insanıda değiştirirmi yani güzel veya yakışıklı yaparmı

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

quote:

merak ettiğim bir konu var fotoğraf makinesi fotoğrafın kalitesini arttırdığı gibi insanıda değiştirirmi yani güzel veya yakışıklı yaparmı

mesaj sayın dünden bugüne yükselmiş. bu iyi bişe.

• bizim makinede güzellik çekimi diye bişey var hiç denemedim ama fotoğrafa rötüş yapıyormuş galiba

Orijinalden alıntı: eve gitmek istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

quote:

mesaj sayın dünden bugüne yükselmiş. bu iyi bişe.

evet yükseltcem demiştim

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..

• Şu bir doğrudur ki gerçekte çok tipsiz çocuklar fotoğraflarda iyi çıkabiliyorlar.Bunu neye bağlıyorlar hala anlamış değilim.Profesyonel fotoğraf makinesiyle mi çekiyorlar ? PS'mi yapıyorlar ? Bilgili arkadaşlar aydınlatsın beni,bizi.
    “There are no secrets in life; just hidden truths that lie beneath the surface”

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sormak istediğim bu
    quote:

Şu bir doğrudur ki gerçekte çok tipsiz çocuklar fotoğraflarda iyi çıkabiliyorlar.Bunu neye bağlıyorlar hala anlamış değilim.Profesyonel fotoğraf makinesiyle mi çekiyorlar ? PS'mi yapıyorlar ? Bilgili arkadaşlar aydınlatsın beni,bizi.

evet biri sunu acıklasın bende bunu sormak istiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.