Bildirim
FOS Flash Oyun Scripti Kurulumu Yardım ( Ödüllü)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Scriptin içinde "Install" mevcut mu? Eğer install dosyasi mevcut ise rahatlıkla kurulum yapabilirsiniz.
Eğer "Install" dosyasi yok ise Config'lerde manuel kuracaksiniz demektir.
_____________________________ "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk -
dosyaları ftp ye attım daha sonra siteye girdim ve kurulumu var orda ama yapamıyorum hiç php bilgim yok diye.. _____________________________ -
Config dosyasi olmasi gerekiyor ve Database gibi dosyalar olacaktir. Config dosyasini NotePad ile acın ve önceden yarattıgınız veritabani bilgilerini dosyaya giriniz ve FTP yeniden gönderin. _____________________________ "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler