Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 Logitech G29/G920 direksiyon seti ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forza motorsport 7 oyununu logitech g29 ile oynuyorum, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ama virajlarda arabayı zor döndürüyorum. bu oyun ile ilgili logitech g29 veya logitech g920 direksiyon setleri için sizin kullandığınız ve iyi verim aldığınız ayarlar nelerdir? Bir de direksiyon setinizi bu oyunda kaç derecede kullanıyorsunuz?



  • Hayret kimse cevap vermemiş. Ben de bugün içerisinde biraz kurcaladım. Özellikle fren ayarını ( deceletation outside ) 40-50 gibi yapınca hassasiyeti arttı. Fren pedalından kauçuğu çıkarmıştım zaten.

    Diğer ayarları yabancı sitelerden kopyaladım ama tabi tam istediğim gibi olamadı maalesef. Yine de daha oynanabilir duruma geliyor.

    Bu arada oyunun oynayışı biraz zor. Çok iyi konsantre olmak gerekiyor. Bazı araçlar var ki dediğiniz gibi ne viraj dönüyor ne fren yapıyor , çıldırtıyor resmen. Oyunu biraz gerçek araba sürer gibi sürmek lazım , ayrıca sol ayak freni ve heel & toe tekniklerini de iyice çözmeniz Lazım ki çok faydalı oluyorlar özellikle Arkadan itiş araçlarda.

    İlk etapta biraz daha sürüşü kolay modellerle başlamak daha avantajlı olabilir. Örneğin type r , hyundai velostar veya hızlı segmentte gt3 rs. Güçsüz arkadan itiş için mx5 gibi.

    Mesajı göndereli epey olmuş , siz de bir aşama kaydetti iseniz paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.