Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
10
Favori
31.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden tıkır tıkır çalışıyordu, şu anda oyun logosu geliyor sonra kapanıyor. Ben şu ana kadar 1 tane update yükledim. Kaç update çıktı şimdiye kadar? Mağazaya girince yeni update çıkmıyor direkt oyna çıkıyor.
  • Arkadaşlar bu oyun kaç GB biri söylesin lütfen.
    120 GB ye gidiyor hala bitmedi...
    Bug da mı kaldı diyorum artık. Biri yardımcı olabilir mi? Problem mi var?
    Varsa nedir?

Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraix -- 2 Ocak 2018; 18:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Arkadaşlar bu oyun kaç GB biri söylesin lütfen.
    120 GB ye gidiyor hala bitmedi...
    Bug da mı kaldı diyorum artık. Biri yardımcı olabilir mi? Problem mi var?
    Varsa nedir?

Yok doğrudur. Boyutu büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forza Motorsport 7 1926 Bugatti Type 35C

Otomobil tutkunları bu oyunu almalı. Bu aracı başka nerde kullanırsın ?
  • 954.3 mb güncelleme geldi.
  • Totino's Car Pack ve Hyundai Veloster Free Car Pack oyuna bu güncellemeyle eklenmiş yanlış anlamadıysam.

Totino's Car Pack

Hyundai Veloster Free Car Pack
  • Veloster turbo ve n modelleri bi derecede totinos car pack te kullanacağım araç yok gibi . Belki merak edersem citroen 2cv yi incelemek isterim . Onun dışında bu ayki araçlar hoşlandigim turden araclar degil . İnsan bir w213 mercedes e63 s amg ve Bmw M5 F90 aramıyor değil . Veloster gelmiş zaten İ30 N modelinide getirinde Golf R falan kovalayalım onlineda

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunu çözdüm. Öncelikle linki vereyim:

https://www.reddit.com/r/forza/comments/54coxq/fh3_redownloading_fix_pc/

Yapılması gerekenler sırasıyla:

1) Fiddler yüklemek.
    2) Fiddler'da ayarlardan Winconfig'e tıklayıp Mağaza uygulamasını bulup yanına tik atmak, bu şekilde Fiddler Mağaza uygulamasının veri alışverişlerini gözlemleyip bize gösteriyor.
    3) Daha sonra Fiddler açıkken Mağaza'dan Forza 7'yi indirmeye başlıyorsunuz, bir anda Fiddler'da Mağaza uygulamasının veri alışverişiyle ilgili bir dünya link ortaya çıkacak, herhangi birine sağ tıklayıp Copy/Just URL yapıp linki kopyalıyoruz.
    4) O linki daha önceden kurduğumuz Internet Download Manager'a yeni download seçeneğinden yapıştırıyoruz, 95,28 GB'lık bir download başlıyor.
    5) Mağazadaki indirmeyi iptal ediyoruz. IDM'deki indirmeyi hiçbir şekilde durdurmamak gerekiyor, yapıştırılan link Microsoft'un tek seferliğine verdiği toplamda 8-9 saat çalışan bir indirme linki. 8-9 saat içinde 95 GB indirecek bir internetiniz yoksa linki yeniden Fiddler'dan yakalayıp IDM'ye yapıştırmak gerekiyor çünkü belli bir süreden sonra link ölüyor, bende 70 GB civarı öldü, yeniden Mağaza'dan Forza 7 indirmeye başladım, Fiddler'la yeni bir link yakalayıp IDM'de yarıda kalan indirmeye yapıştırdım. IDM olmazsa olmaz yoksa her seferinde sıfırdan indirmek durumunda kalıyorsunuz.
    6) Download tamamlanınca IDM parça parça indirdiği dosyaları tek bir 95 GB'lık dosyaya dönüştürüyor, bu açıdan mümkünse SSD'ye indirin ben HDD'ye indirdim yaklaşık 20 dk sürdü birleştirmesi. Mağaza'yı açıp Forza 7'yi yeniden indirmeye koyuyoruz, lisans alınıyor yazısı geçince indirmeyi durdurup kapatıyoruz Mağaza'yı. O iş tamamlanınca inen dosyanın ismini kısa birşey yapın uzantısına dokunmadan, ben direk Forza7 yaptım. Sonra inen dosyanın olduğu klasörde Dosya--->Powershell ile Aç--->Yönetici yolunu izleyerek Powershell'i açmak gerekiyor. Oraya da:

add-appxpackage Forza7.EAppx

kodu yapıştırılacak. Ben dosyanın adını Forza7 yaptığım için bu kodu kullandım. Uzantısını da koda eklemeye dikkat edin.
    7) Powershell oyunu default Windows Store klasörüne yükleyecek. Zaten Başlat menüsünde oyunun sorunsuz yüklendiğini göreceksiniz Hoonigan DLC'si de yükleniyor bu paketle ayrıdan indirmeye lüzum kalmıyor. Daha sonra Mağaza'dan başlatıp lisans alınca durdurduğunuz Forza 7 indirmesini iptal edin, bu sefer Yükle yerine Oyna seçeneği görünecek.

SONUÇ:

----------------------------------------------------------------------------

Elim değmişken 120 liraya Rus Store'dan Forza 7 nasıl alınır onu da özet geçiyorum, bir sürü PM geliyor.

1) Plati.ru'dan toplam 2000 ruble değerinde MS Point alıyoruz. Ben 1000+1000 şeklinde aldım.

Aldığım link:

https://plati.market/itm/xbox-live-1000-rubles-rus-sdic-gifts/1630789

En güvenilir satıcı buydu, parayı ödediğim anda geldi kod. Banka kartınızı da kabul ediyor ilginç bir şekilde Plati.

2) Tam bu linkten:

https://www.microsoft.com/ru-ru/store/p/forza-motorsport-7-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/9n02hd7xrwr8?wa=wsignin1.0

Satın ala tıklamanız gerekiyor. Önceden Microsoft hesabınız girilmiş olsun sonradan Rusçayla uğraşmayın, Chrome ayarlarından Rusça'dan Türkçe'ye çeviriyi otomatiğe ayarlayın ve Google Translate de açık olsun. Tıklayınca Kod Kullan ya da Başka Bir Ödeme Yöntemi ekle seçeneği olması lazım, şimdi kontrol edemiyorum oyun zaten alınmış olduğu için. İkinci sıradaki seçenekti. Oraya tıklayıp bir adres girmeniz gerekiyor. Adres olarak ben Kaliningrad'da bir müze adresi buldum onu verip geçtim. Ahan da adresi:

https://www.tripadvisor.ca/Attraction_Review-g298500-d544640-Reviews-Konigsberg_Cathedral-Kaliningrad_Kaliningrad_Oblast_Northwestern_District.html

Adres ekranında Chrome çeviri çalışmıyor üstteki Rusça yazıları G. Translate'e taşıyarak şehir mi, sokak mı, posta kodu mu istiyor bakmanız lazım. Adres ekranını geçince Plati'den aldığınız kodları girin. Daha sonra Satın al seçeneği geliyor ve iş tamamdır.

Dikkat edilmesi gereken nokta kodları ayrıyetten redeem etmeye çalışmamak, öyle yaparsanız bölge hatası veriyor Rus hesabı istiyor. Ancak Rus Store'da satın alı seçince bu sefer bölge kilidine takılmıyor. Niye Xbox Store'dan alıyorum ben PC'de oynayacağım diye düşünmenize de gerek yok oyun Play Anywhere destekliyor, yani hesabınızda olduğu sürece PC'ye de Xbox One'a da yükleyebilirsiniz, Xbox Store'dan almanın bir sakıncası yok.

Allah cezalarını versin. 8-9 saat mi? Bütün sıkıntı bundan yani. Ben sinirlendim Windows'u sıfırladım. Şimdiye dek 250 gb indirdim. Artık yarın böyle yaparım. Çok sağ ol. Şu anda mağazanın eski sürümüyle indiriyorum. Sabaha eğer olmamışsa böyle yaparım. @F355 Challenge

Dostum şimdi 8-9 saatte inmezse tekrar link yakalayıp idmye ekleyin demişsin de, bu esnada idmde indirme kesilmeden mi yapmak gerek yoksa kesilse önemli değil mi? Ayrıca indirme kesilmediyse bu 2. linki nereden ekleyeceğiz?

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Linkin ömrünün 8-9 saat olması Store'daki download sorununun nedeni değil, Microsoft 8-9 saatte bir linki yeniliyor Store için normalde ve bu downloadların iptal olmasına sebep olmuyor, Forza 7'yi indirmedeki sorunlar başka nedenden. Soruna gelirsem bir yerde IDM'deki indirme kendiliğinden duracak. Durmadan önce ikinci linki eklemen falan gerekmiyor, IDM kaydediyor indirildiği kadarını. Sonra ilk seferde yaptığın gibi yine Store'dan Forza 7'yi indirmeye koyup Fiddler'dan ikinci bir link yakalayıp yarıda kalan IDM'deki indirmeye onu yapıştırıyorsun.

Idm'de indirme 65 gb'ta kesildi. Yeni link alayım dedim baktım satın al ibaresi çıkıyor. Çıkış yaptım hesaptan tekrar gireyim dedim bu sefer de giriş yapmıyor, hata veriyor. 2. alacağım linki + url ekle kısmında mı ekleyeceğim?

Giriş yaptıktan sonra aynı prosedür üzerinden yeni bir link alıp IDM'yi açıp yarıda kalan indirmeye sağ tıklayınca yeni linki yapıştırma yeri var.

Şimdi de windows store'a giriş yapamıyorum. En son satacağım oyunu.

PM'den yanıtladım. Hala indirmeyi bitirmemiş biri varsa Fiddler'dan bu arkadaşa link sağlayabilirse tatlı olur.

Aynen bana acil link lazım yoksa indirdiğim 65 gb da boşa gidecek. Biri link verebilirse harika olur.

Not : Tamam hallettim.

Bu sabah itibariyle nihayet indirdim. Geriye dosyaları birleştirmek kaldı. Yalnız her güncellemede bu sıkıntıyı yaşarız gibi geliyor. Bu oyunun güncellemeleri de yüksek boyutlu olur. Önyükleme değil de önişkence oldu bize.

Burda yazdığım gibi her güncellemede oyuna giremiyorum. İndirdiğim temel dosyayı da kullanamıyorum. Her güncellemede oyunu baştan 100 gb indirecek miyim yani? PC'den oynayıp yardımlaşabileceğim biri var mı?

• Bu meret oyunu almayı düşünüyorum lakin aklımı kurcalayan bir durum var;
    GT serilerinde ve forza4te çok detaylı bir single kariyer(forza'da world tour) vardı. Onlarca farklı kategoride araçlarla yarışıp listeyi tamamlıyorduk. Hatta forza4te mesela önden çekişli aracı modifiye edip 4x4 sınıfında yarıştırıyorduk falan.
    Bir gazla forza6 alıp aynı kariyeri beklerken saçma sapan yarışlarla ve sıkı sınıflandırılmış araçlarla kısa sürede kariyeri tamamladım. Geçen hafta GT sport aldım, obaa dedim kariyer moduna giriş müziğini bile GT 2 müziği koymuşlar,tamam eskisi gibi aylarca oynarım ben bunu. 3-5 yarış yapınca orda da kariyer modunun çok az yarıştan ibaret olduğunu gördüm. Hatta tek tek motor parçası satın alarak yaptığımız modifiye sistemi bile gitmiş.
    Şimdiki derdim aynı şeyin forza7de de geçerli olup olmadığı. Yani online'a ağırlık verilip single kariyer modunu çöpe mi atmışlar yine? Oyunu oynayan birisi yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Bu meret oyunu almayı düşünüyorum lakin aklımı kurcalayan bir durum var;
    GT serilerinde ve forza4te çok detaylı bir single kariyer(forza'da world tour) vardı. Onlarca farklı kategoride araçlarla yarışıp listeyi tamamlıyorduk. Hatta forza4te mesela önden çekişli aracı modifiye edip 4x4 sınıfında yarıştırıyorduk falan.
    Bir gazla forza6 alıp aynı kariyeri beklerken saçma sapan yarışlarla ve sıkı sınıflandırılmış araçlarla kısa sürede kariyeri tamamladım. Geçen hafta GT sport aldım, obaa dedim kariyer moduna giriş müziğini bile GT 2 müziği koymuşlar,tamam eskisi gibi aylarca oynarım ben bunu. 3-5 yarış yapınca orda da kariyer modunun çok az yarıştan ibaret olduğunu gördüm. Hatta tek tek motor parçası satın alarak yaptığımız modifiye sistemi bile gitmiş.
    Şimdiki derdim aynı şeyin forza7de de geçerli olup olmadığı. Yani online'a ağırlık verilip single kariyer modunu çöpe mi atmışlar yine? Oyunu oynayan birisi yardımcı olursa sevinirim.

6-7 tier var. Her tieri bitirmek için onun içindeki farklı türden turnuvaları oynuyoruz. Her turnuva 4-5 farklı yarıştan oluşuyor. Her yarış sonunda deneyim puanı kazanıyoruz. Belli bir puana oluşunca tier 1 bitiyor tier 2 yw geçiyoruz. Bu şekilde devam ediyor. Yalnız arabayı modifiye ederken izin verilen maksimum düzeyi geçecek şekilde modifiye edemiyoruz.

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun hocam. Farklı tierlerde farklı turnuvalar istediğim şey. Ama sorun onların içerikleri aslında. Turnuvaların çeşitleri ne durumda? Her turnuva için ''bu turnuvada sadece modern ralli araçları yarışabilir'' gibi bir sınırlama mı var? mesela nissan s13 alıp engine swap yaparak 900bg yaptık diyelim, bugattilerle vs yarışabildiğimiz, sadece güç sınırlamasının yer aldığı ama araçların serbest olduğu turnuvalar var mı?
    Bunu neden soruyorum; forza4'te çok fazla turnuva alternatifi olduğu için ford ka'yı R2 sınıfına modifiye edip japon pist yarışı araçlarıyla beraber yarışabiliyordum. Forza 6da ise turnuvalar az ve belli sınıfları içerdiği için subaruyu satın alıp diğer subarularla modifiye edemeden yarışıyordum.

Mesela forza6da yarışabildiğimiz turnuvalar(her turnuvada belli araçlarla yarışılıyor sadece)

Bu da forza4teki turnuvalar. O kadar çok çeşit var ki istediğim arabayla istediğim araçla yarışabildiğim seçenekler mevcut.

• quote:

Cevap için sağolun hocam. Farklı tierlerde farklı turnuvalar istediğim şey. Ama sorun onların içerikleri aslında. Turnuvaların çeşitleri ne durumda? Her turnuva için ''bu turnuvada sadece modern ralli araçları yarışabilir'' gibi bir sınırlama mı var? mesela nissan s13 alıp engine swap yaparak 900bg yaptık diyelim, bugattilerle vs yarışabildiğimiz, sadece güç sınırlamasının yer aldığı ama araçların serbest olduğu turnuvalar var mı?
    Bunu neden soruyorum; forza4'te çok fazla turnuva alternatifi olduğu için ford ka'yı R2 sınıfına modifiye edip japon pist yarışı araçlarıyla beraber yarışabiliyordum. Forza 6da ise turnuvalar az ve belli sınıfları içerdiği için subaruyu satın alıp diğer subarularla modifiye edemeden yarışıyordum.

Mesela forza6da yarışabildiğimiz turnuvalar(her turnuvada belli araçlarla yarışılıyor sadece)

Bu da forza4teki turnuvalar. O kadar çok çeşit var ki istediğim arabayla istediğim araçla yarışabildiğim seçenekler mevcut.

Mesela hothatch türünde turnuva ise o sınıftan bir araba alıp belli bir yere kadar modifiye edip yarışabiliyorsun. O türün maksimum düzeyini aştın diyip arabayı kaydetmiyor. Yani yanlış yönlendirmeyeyim ama benim anladığım öyle. Bu gün bunu deneyip bilgi veririm. Yalnız başka bir menü var sanki ordan yapılabilir. Oyun alınır mı dersen, pist sayısı az, araba sayısı oha yuh artık, oynanış çok iyi, sesler harika. İçerik zayıftı toparladılar. Eski Forzaları oynamadığım için kıyaslamam yapamam ancak bence marka değerini koruyacak kalitede ama simulasyon ve arcade arası bir yerde. Oyun son güncellemelerle zorlaşmış. Pro zorlukta ilk 3 e giriyordum şimdi ilk 5 e giremiyorum. Her arabanın sürüş dinamikleri farklı, yağışın oyuna etkisi güzel. Araç modifiye etme, boyama, tasarım yapma inanılmaz detaylı ve keyifli. En iyi Forza olmayabilir ama yarış oyunları içinde iyi bir yerde.

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Araba sayısı aşırı fazlaymış evet, GT sport'ta inanılmaz azdı. PCde demosunu oynayınca kafaya koydum alacağım diye, ama kariyer olayı kafamı karıştırmıştı. Mesajımı yazdıktan sonra yabancı forumları okudum, sanırım korktuğum şey doğru. Bir çok kişi benim gibi şikayetçi olmuş, eskisi gibi detaylı kariyer ne yazık ki yok oyunda.
    Yine de dediğiniz gibi grafik-ses-sürüş gibi detaylar oyunu almak için sebep oluşturuyor. Tabi benim için kariyer yapma sorunu yüzünden ucuzlamasını bekleyeceğim gibi geliyor.
    Yardımınız için tekrar teşekkür ederim hocam sağolun.
  • Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba,

Şu an Microsoft Store üzerinde Gold Paket ile alımlarda Forza 7 için ciddi indirimler var.

Almayı düşünenler için gayet güzel bir fırsat.

Ancak sorum şu ki;

Burada Gold üyelik almak yerine mevcut kodu kullanmak sıkıntı olur mu?

Düzenleme;

XBox alırken kutu içeriğinden çıkan 14 günlük Gold üyeliği ile indirimli olarak satın alınabiliyor.
    Benim gibi tereddütte kalan arkadaş/lar varsa bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 4 Mart 2018; 5:40:51 >

• Arkadaşlar bu oyuna girerken logo çıkıyor ve oyundan geri atıyor. Bunun çözümü olarak ben her seferinde bilgisayardan skype'ı siliyor ve ardından windows magazası üzerinden tekrar skype indiriyorum oyuna giriyorum.

Bunun başka ve kalıcı bir çözümü yok mudur?
  • quote:

Araba sayısı aşırı fazlaymış evet, GT sport'ta inanılmaz azdı. PCde demosunu oynayınca kafaya koydum alacağım diye, ama kariyer olayı kafamı karıştırmıştı. Mesajımı yazdıktan sonra yabancı forumları okudum, sanırım korktuğum şey doğru. Bir çok kişi benim gibi şikayetçi olmuş, eskisi gibi detaylı kariyer ne yazık ki yok oyunda.
    Yine de dediğiniz gibi grafik-ses-sürüş gibi detaylar oyunu almak için sebep oluşturuyor. Tabi benim için kariyer yapma sorunu yüzünden ucuzlamasını bekleyeceğim gibi geliyor.
    Yardımınız için tekrar teşekkür ederim hocam sağolun.

"Eski detaylı kariyer" kavramını biraz açar mısınız hocam ? Neler yok mesela, eskiden ne vardı ?
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 üstteki mesajımda görselle örneklemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.