Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
24
Favori
61.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atakanfzl kullanıcısına yanıt
    Bende Higly Skilled'a ayarladım , daha 1.ci olamadım 2.ci bitirdim hep , daha yüsek seviyeye alsam neler olacak kim bilir
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Hocam esasında ilk üçe girilebilir ama 24 tane araba olduğu için oynanmıyor çok kaza oluyor bende biraz daha oynayip bir üst seviyeye geçiceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy

    quote:

    Orijinalden alıntı: alpert86

    hocam drivatar ın kabusum oldu, gece kaç kere restart yaptım sırf bu yüzden

    Oyundan biraz hevesimizi alalım da canlı canlı yollara çıkacağız daha.

    pasımızı atalım online da şirketi kurar ayağını kayrdırırız milletin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gamertagım: A T A K A N 5 3 arkadaşlar ekleyin beraber oynıyalım multide nurbirgirinde turlarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugatti'nin anası ağladı.

     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)
  • Oyunda birkaç yarış geçtim. Rewind dahil tüm assist'ler kapalı ve Manual W/Clutch (Debriyajlı manuel vites) ile oynuyorum. Oyun gayet eğlenceli. Drivatar'lar hata yapmasa kolayda bile yarışı ilk bitirmek zor. (Ya da bana zor geliyor. Bilmiyorum.) Genelde virajı alamayıp çimenlere gittiklerinde geçebiliyorum. Virajlari içten alıp araçlara yaslanarak geçebiliyorum.

    * Gamepad'de küçük dönüşleri stabil bir şekilde yapmak zor. Direksiyon seti gerekiyor.

    * Mod olayı arcade kokan bir özellik; ama hoş. Geçici veya kalıcı takviyeler ekleyebiliyorsunuz yarışlara ( +%5 yol tutuşu, +%10 kazanç gibi )

    * İyi viraj aldığınızda veya araçları iyi solladığınızda GOOD PASS, GOOD TURN gibi sol üst köşede moral verici yazılar görüyorsunuz.

    * Araç seçme menüsü Forza 5'ten çok daha iyi olmuş. Aslında Forza 5'inki eski oyunlardan daha kötüydü. Şimdi olması gerektiği gibi olmuş. Sağa doğru marka , aşağıya doğru model değiştiriyorsunuz. ( 2 boyutlu menü diyebiliriz )

    * Forza 5'ten gelen oyunculara sadakat hediyesi olarak birkaç tane araç hediye ediyor başlangıçta.

    * Grafiklerdeki tırtıklar rahatsız edici düzeyde değil; ama rahatsız ediciye yakın diyebilirim. Oynanışa da etki ediyor. Kokpit kamerasında oynarken, açık ara birinci giderken Amerika pistinde yanlış yola dönüp duvara giriyordum 2 kere. Çok eğik açıyla baktığınız için yollar tırtıktan dolayı net görünmüyor. Belli belirsiz.




  • Oyunu hangi store dan aldiniz arkadaslar . Aliyodum bugun dolar feci ucmus 180 kusure geliyor oyun bi sorayim dedim daha ucuz storedan alan var mi diye . Eskiden oyunlarin premium surumu 180 ediyodu suan normali surumu 180 i gordu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 11 Eylül 2015; 15:34:30 >
  • Şehir dışında olduğum için oynama şansım yok oynayan arkadaslardan bol bol ekran gorutuleri bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Forza Horizon 2'de DLC olarak gelen 1995 BMW 850CSi bunda standart gelmiş. Sevdiğim bir araçtır, Nür'de biraz sürdüm de epey keyifli :)

     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)  Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

    Bu ikinci resmimi görmemiş olayım.Aşırı derecede çok kötü görünüyor.O nasıl bir renk paletidir, arkadaş.




  • Frenlemeyle ilgili hoşuma gitmeyen bir durum var.

    İster ani olsun, ister yavaş olsun aynısı oluyor. Aracın hemen arkası kalkıyor, ön amortisörlere sonuna kadar yükleniyor.

    Hadi sonuna kadar frene basınca normal diyeceğim de, hafif frende bile öyle oluyor.

    @GT_55
    Ayarlarla ilgili bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: highmetin

    Oyunu hangi store dan aldiniz arkadaslar . Aliyodum bugun dolar feci ucmus 180 kusure geliyor oyun bi sorayim dedim daha ucuz storedan alan var mi diye . Eskiden oyunlarin premium surumu 180 ediyodu suan normali surumu 180 i gordu :)

    Kurlardan dolayı oyun almak eskisine göre çok daha zorlaştı. Ben ve birçok arkadaş ortalama 190 TL ye Rusya store dan ultimate edition aldı. Normal sürümü küsüratlı bir rakama denk geldiği için en mantıklısı bu paketi almak şimdilik. Nasıl alındığı ile ilgili aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109440346&p=1#109929280

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tesekkur ederim hocam . Deneyecegim rusyadan almayi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Arka amortisörleri biraz aşağı çekerek ya da (piste ve araca göre tamamen değişir) sertleştirerek daha iyi hale getirebilirsiniz.

    %15 - 20 lik sertlik artışı gözle görülür fark sağlar genelde stock setupa göre daha fazla verim için diğer parçalarda kurcalanmak istiyor tabi
  • Driveatarlarla yarismak bazen gercek insanlarla yarismaktan daha zor oluyor inanin. Muthis deneyimli oyuncular degillerse gercek oyuncular daha cok hata yapiyor, Highly Skilled driveatarlarla oynuyorum gercekten zorluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    Tps acisi degil bahsettigimiz konu, grafik hileleri. Bilmem kacyuzbin poligonla olusturulan aracin kutuk gibi ekrana oturmasi ve sadece %40 ini gostermesi nedir? Bunun grafige etki etmemesi teknik olarak imkansizdir! Arac sabit, dunya hareket halinde maasallah. Simulasyon oyunlarinda dis kameranin tercih edlimemesi ile alakali bir durum degil bu, ancak bahane olur soylediklerin.. Sen yine yap en iyi sekilde, kullanip kullanmamak oyuncunun kararidir..


    Forza serilerinde sag analog ile istedigin anda 360 derece aracin etrafinda donebilirsin, fps degeri sabit kalir.. Bunu GT de yapamazsin, cunku grafikleri iyi gostermek icin akillica/kurnazca bir yontem kullanmislardir..

    Senin dediğin çok düşük ihtimal, ışıklandırma çok daha yoran bir etkendir.
    Neyse gt7'de bu dediğin olmaz.


     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)




  • 24 kisi ile yarislar cok zevkli oluyor, ne bir lag, ne bir fps dusmesi. Ancak bazi hayvanat bahcesinden cikmis yaratiklar yuzunden 10 aracin ayni anda takla attigini bile gordum, ne kadar kacarsam kacayim her mac en az bir kere dokunup zorluyorlar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    Horizon 2'deki çirkeflikler devam ediyor demek. Bu işe bir çözüm üretmeleri kesinlikle şart.

    Domesticmango'dan
     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)
  • Forza 5 te online yarislarda cirkeflik yapanlara basta denk gelirsem ve spin attirirlarsa hemen sinirlenmeden cikiyodum yaristan . Zaten duzgun oynayanlarla yaria baslangicinda kurtulursan 3 4 kisi yarisiyorsunuz onlerde . Bazen oyle yarisanlara denk geliyodum ki adamla dip dibe gidiyoruz onde bana dokunuyordu disari cikiyodum az bisey adam beni gecmemisti . Aynisini bende yapmistim yanlisikla dokundugum kisilere . Asiri keyifli oluyor . Centilmence oynadigini hissediyorsun kalitesi artiyor oyunun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo'da gece yarışı vardı biliyorsunuz. Hani bazıları böyle gece mi olur demişti. Bu da başka bir gece pistinden kendi çekimimdir.

     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)
  • arkadaş valla çıldırıyorum çıldırmamak elde değil. Tamam yeni nesil en kapsamli Sim oyununuz çıktı hayırlı olsun. Ama bu oyunu yüceltmeler Allah katında oyunun tek oldugunu kanıtlamalar nedir cidden anlamıyorum. Herkes bi SS atıp bunu da buraya koyuyorum havasında. Tamam da arkadaşım karşında rakip konsolun rakip sim oyunu yok ki. Neye göre karşılaştırma yapıp da bu kadar göklere çıkıyorsunuz. Karşılaştırabileceğiniz tek yapım var o da Project Cars'dır. ama lütfen öyle bir hata yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.