Yahu şu oyunu neden steame getirmiyorlar :( |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
merhaba, oyunu alacağım fakat internet erişimi olmadan oyun oynanıyor mu? oyuna giriş için internet erişimi istiyor mu ? bu bilgilere ihtiyacım var. İş sebebi ile internetim olmuyor uzun dönemler, boş vakitlerimde oynamak için alıcam. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi beni. |
Oyunu satın alırsanız İnternet erişimi olmadan oynayabiliyorsunuz ama gamepass alırsanız İnternet olmadan oynayamazsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gözüne güzel geldikten sonra her foto güzeldir. ^^ Bir kaç tane atayım konu renklensin, aslında yazılardan çok fotolar ile dolması lazım konunun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 31 Ekim 2020; 15:34:27 > |
değerli cevabın için teşekkür ederim |
Yeni direksiyon seti aldım,yol yarışlarında gayet rahat sürebiliyorken arazi yarışlarında araba kontrolden çıkıyor her seferinde. Direksiyon derecesini 900'den aşağılara çekince bir nebze kolaylaşıyor ama yinede sürülecek gibi değil. Direksiyon seti kullananlar ayarlarını paylaşabilir mi ? |
Bir şey değil, iyi eğlenceler. |
Arkadaşlar birkaç gündür bir sorun baş göstermeye başladı. Oyuna her girişimde klavye kontrol profilim kendi kendine "wasd" önayarlı profile dönüyor. Her oyunda girdigimde sürekli özel kullanıcı ayarlıya geçiş yapıp kaydediyorum ancak oyundan cıkıp girdigimde yine "wasd" şekline dönmüş oluyor anlamadım. Oyundan masaüstüne çık seçeneği ile çıkıyorum. |