Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
99.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son unutulmuş araç nerde bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 13 Şubat 2021; 18:37:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC paketlerinden bir tanesinde ama hangisinde tam bilmiyorum. Başarıyı açtınız mı?

• canlee89 kullanıcısına yanıt

lego dlc nin içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günlük görevlerde reklam gösterilerinden 9 yıldız kazan diyo. Reklam gösterisi diye bişey zaten yok da logodan bakınca gösteri hikayeleridir diye tahmin ettim ama onu da yapıyorum yapıyorum yıldız vermiyo. Yapabilen varmı

• oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Hız bölgeleri ve tehlike işaretlerini kastediyor hocam. Haritada gezinirken bir bakmışsın bitiyor zaten :)
  • Oyunda açamadığım son 1 achievement kaldı Eleyici modunda mini cooper ile 1. ol diyor o arabayla ancak sonuncu olunuyor

• williamwallace88 W kullanıcısına yanıt

Hay sağolasın yaaa. Ben bu oyunun menü ve isteklerinde çok zorlanıyorum. Neyi nerde yapıyoduk hep karıştırıyorum

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    O achievementlarda droplardan araba almadan eleyiciyi kazan diyor sanırım. Yani diğerlerini eleyerek seviye yükseltebilirsiniz. Önce seviye 3ü eledim, sonra 5, sonra 8, onunla da aldım achievementı :)
  • williamwallace88 W kullanıcısına yanıt

Haa bak o zaman alınır ben direk cooper ile 1. olunacak biliyorum.  

• Arkadaşlar oyunda fotoğraf kariyeri diye biryer var menüde 700 küsür aracın fotosunu çekmemizi istiyo galiba ama girdiğimizde bizi festival alanına atıyo araç aldırıyo alıyorum bişey olmuyo yani foto çekemiyoruz orayı nasıl ilerletebiliriz.
  • yousuff kullanıcısına yanıt

Serbest dolaşırken diğer arabaların üzerinde fotoğraf makinesi işareti varsa henüz o aracın fotosu çekilmemiş demektir. Üst yön tuşuna basın foto çekin. Otomatik olarak ilerler challenge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzgs -- 14 Şubat 2021; 14:10:49 >
  • oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmemiştim hocam sağolasın bi bakayım dolaşırken👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

Hiç dikkat etmemiştim hocam sağolasın bi bakayım dolaşırken👍

Girdiğin yarışlarda start verilince önündeki ve arkandaki araçları alacak şekilde foto çekersen daha çabuk tamamlarsın.

• arkadaşlar oyun series xte oyunun girişinde bekleme ekranında kalıyor başka xboxtada denediğimdede aynı problem var pcde denediğimde ise problem yok

oyunu slilip yükledik gene aynı

bu problemi yaşayıp çözebilen varmıdır

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye bağlantısını konsolunuzdan çıkarın düzelecek
  • Arkadaşlar, golf arabama bazı yükseltmeler yaptım. Araba virajlarda çok kaymaya başladı. Kontrol etmekte zorlanıyorum. Bütün ayarlamaları geri almak da istemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Oyunun suyunu çıkardık Horizon 5 gelse bu sene.

• Aynen hocam, Motorsport da olur. Horizon gelmeyecekse eğer, en azından bir yeni nesil Forza oyunu oynayabilelim. Diğeri de seneye çıksın
  • Arkadaşlar selam,bu haftaki festival oynatma listesi bende açılmadı,etkinleşme süresi 5 gün diyor daha,neden olabilir acaba ?
  • Thrustmaster Tx direksiyon ile xboxta forza horizon oynayan var mi ? Hangi ayarlari denediysem doğru bir direksiyon tepkisi alamadim titresim kapa deniyor direkiyon kendini toplamiyor bu seferde yardimci olabilcek varmi?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.