Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
28
Favori
93.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar oyunu 2 gündür oynuyorum,online kısmı yeni açıldı fakat oturuma katılamıyor hatası alıyorum sürekli.Bu oyun hariç markette gezerken falan internet gayet iyi,neden olabilir ?
    Aynı zamanda oyunda ek paketler,araç skinleri falan da hızlı bir şekilde yükleniyor,sadece oturuma giremiyorum.
  • quote:

Aynı zamanda oyunda ek paketler,araç skinleri falan da hızlı bir şekilde yükleniyor,sadece oturuma giremiyorum.

Alıntıları Göster
    Güncellemeden sonra banada oldu hocam dün akşam hiçbir oyunda sorun yok bu oyunda sürekli online sorun yaşadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077 aracı gelmiş oyuna alan gören varmı?

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam skinler falan yükleniyor ama oturuma girmede mi sizde de sorun ?
  • quote:

Hocam skinler falan yükleniyor ama oturuma girmede mi sizde de sorun ?
    Evet oturumdan atıyor bağlantı kesiliyor sonra tekrar deniyorum giriyor en son atmadı uzun bir süre geri kalan online kısımlarda hiç sorun yok müzayede falan sorunsuz çalışıyor. Sorun yoğunluktanda olabilir 11 GB güncelleme geldi herkes yüklendi dün.
    bugün yarın düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 10 Aralık 2020; 13:57:59 >
    Anladım hocam,beklemedeyim.Bir de oyuna yeni başladığım için sormak istediğim bir şey var,ben sonbahar etkinliklerini tamamlamadan yeterli nüfuza sahip oldum ve kışa geçti otomatik.Sonbahar etkinliklerini kışın da yapabiliyor muyum yoksa onlar haritadan kalkıp diğer sonbaharda mı geliyor ?
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Bende yeniyim oyunda okadarını bilemiyorum hocam

Öyle etkinlik bitince değil,haftada 1 değişiyor mevsim.herhangi bir mevsime geri dönemezsin.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bende yarış oyunlarının hastasıyımdır ve en son test drive unlimited favorimdi taaki ilk kez forza horizon 2 ile tanışana dek.
    Herhalde hayatımda en fazla oynadığım oyundur.
    Şu an da ne kadar oldu bilmiyorum bile fh4 aylardır oynuyorum.
    Artık Tuning le kafayı bozdum hangi ayar ne işe yarar diye:)
    Bende sorun devam ediyor oturumdan kopuyor sürekli yeni oturum arıyor bulunca yine kopuyor

• BREATH kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela sonbahardaydım,oradaki etkinlikleri kışın da yapabiliyor muyum o zaman ? Bir de yarışlar arası mesafe çok uzun oluyor bazen,para vermeden fast travel şansımız var mı ? 10.000 istiyor bazı yerlerde.
    Deneyemedim ben hocam bir daha.Ama aynıydı en son.
    Bir güncellemede oyun bozulmasın ya hep aynı

• Sorun yaşayan var mı çevrim içi bağlantı kopuyor sürekli

• Super7 etkinliği çok başarılı olmuş, sahip olmadığımız araçları deneme imkanı var.

Hot Wheels ile bölüm bitirme achievement i bende açılmıyor kaç kere yapmama rağmen.

Hocam bende de aynı,tekli oyna diyorum hep.Bu arada bende bir sorun daha var,top gear serisi ilk yarışında sarı bir lexus gözüküyor ama kontrol bana geçmiyor,yandaki yuvarlak dönüp duruyor.Daha yapmadıysanız deneyebilir misiniz ? Acaba silip yüklesem mi oyunu bilemedim.

Aynen hocam aynı sorun birebir aynısını yaşıyorum bağlanıyor 5 dk sonra kopuyor bazen hiç bağlanamıyor modem ayarlarıyla baya uğraştım port açtım dmz açıp kapattım falanama düzelmedi fifada veya forza motorsport 7 de kopma olmuyor sadece horizon 4 de sanırım oyundan kaynaklı sizde de oluyorsa

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oyundan kaynaklı modemle falan alakası yok rocket league oynuyorum ping falan herşey süper yağ gibi akıyor. FH4 de oturumdan atma sorunu var onun haricinde online kısımlarında sorun yok zaten

• quote:

Hocam bende de aynı,tekli oyna diyorum hep.Bu arada bende bir sorun daha var,top gear serisi ilk yarışında sarı bir lexus gözüküyor ama kontrol bana geçmiyor,yandaki yuvarlak dönüp duruyor.Daha yapmadıysanız deneyebilir misiniz ? Acaba silip yüklesem mi oyunu bilemedim.
    Top gear görevlerini bitirdim ben hocam bende bir sorun olmadı

• quote:

aynı durumdayım :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.